Gebeliğe Hazırlık Surelab gebelik testi yanıltan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah keşke malesef testin ertesi günü kan verdim sıfır çıktı hamile değilim
Üzülmeyin inaşşalh umudumuzu kaybetmek yok birdahaki aya ya nasip Bende surelab marka 10 lu test sipariş verdim o yüzdrn sordum yanılma varmı diye. İnşallah yakın zamanda o testlerde kıpkırmızı 2 çizgi görürürzde şüphesiz hamişliğimize seviniriz

Hatta bu akşam yine yaptım elimde fazladan surelab vardı beş adet almış eşim oda sahte çizgi çıkardı yine. Daha adetimin 10.günü yumurtlama bile olmadı henüz gebelik olamaz biliyorum. Siparişi iptal etme şansınız varsa frely yada oncomed alın tavsiye ederim hiç yanıltmadılar. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz çift çizgiler görelim

Merhaba benim yumurtlamadsn sonra 2 haftadır kasık ağrım geçmedi bikere koku hassasiyetim oldu baş dönmeside 1 2 saniyelik yaşadım 2 hafta boyunca dün regl günümdü olmadım regl gününden önce 2 3 kere surelab test yaptım tek çizgi dün de 2. Çizgi yoktu bile ama yeri belliydi çok dikkatli bakınca eşimle o çok açık pembeliğide gördük bugün tekrar yaptım ben daha koyulaşır diye beklerken yine tek çizgi ve hala adet yok. Gerçekten yanıltma payı varmı bugünde al bi test aldım sabah yapacağım olmazsam inşallah olmam

Surelab baştan başa hata canım çok üzdü beni beş adet yaptım beşide yalancı çizgi çıkardı bence güvenme başka marka ile dene. Al bi marka da kötü diyorlar burda gördüm

Surelab baştan başa hata canım çok üzdü beni beş adet yaptım beşide yalancı çizgi çıkardı bence güvenme başka marka ile dene. Al bi marka da kötü diyorlar burda gördüm
Bütün belirtilerim var 1 günde geciktim hala negatif al bi yide yaptımnegatif anlamadım ben bişey varsa neden çıkmıuor yoksa neden olmuyorum

Bütün belirtilerim var 1 günde geciktim hala negatif al bi yide yaptımnegatif anlamadım ben bişey varsa neden çıkmıuor yoksa neden olmuyorum
Belirtiler psikolojik olabilir stres gecikmesini sağlıyor yumurtlama gününüzden kaç gün geçti ovulasyon testi ile takip ettiniz mi

Belirtiler psikolojik olabilir stres gecikmesini sağlıyor yumurtlama gününüzden kaç gün geçti ovulasyon testi ile takip ettiniz mi
Yok etmdim tamam miğde bulantısı vs psikolojik olsun ama been 2 hafta bariz regl sancısı çektim neler çektim ki kasık ağrısının belirti olduğunu bile bilmiyordum o kasıktaki ağrı batmayı nasıl psikolojik yapabilirim birde geçen ay daha stresliydim hep gününde geldi bu ay rhaat bile davrandım kendimi kasmadım ama bilmiyorum inşallah olmamda idrar çıkmıyor artık kan veririm pazartesi

İnşallahh gebelik vardır canım bizede haber et belki geç döllenmedir diyecem ama belirti varken çoktan idrara geçmesi lazımdı hcg nin

Bazı gebelikler idrarda çıkmayabiliyor mesela ben adetim 10 gün geçtikten sonra idrar testinde pozitifi gördüm oda çok silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…