- 18 Kasım 2019
- 5.231
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
İnşallahh Mervem Allah duamızı duydu bizleri sevindirmeye başladı galibaBen çatlama iğnesinden sonra hep surelab yaptım her gün. 8. Gün negatif göstermeye başlamıştı. Bence güvenilir bir test. İnşallah yanılmıyordur.
Maşallah sizde gebesiniz surelab ile mi öğrendinizBen İnternetten toplu alıyordum surelab hiç yanıltmadı beni
Canısım kan ver yarın inşallah. İnşallah sevinelim.İnşallahh Mervem Allah duamızı duydu bizleri sevindirmeye başladı galiba
Yok gebe oldugumu erken gebelik testi ile öğrendim f ile baslıyor du ama adı aklımda kalmamış.Maşallah sizde gebesiniz surelab ile mi öğrendiniz
İnşallahh canım benim çok ihtiyacım var dualarınıza dualarla evlat sahibi olacağız hepimiz inanıyorumCanısım kan ver yarın inşallah. İnşallah sevinelim.
Canım gebe kalmak için bildiğin dua var mı ve kaç defa okunmalıİnşallahh canım benim çok ihtiyacım var dualarınıza dualarla evlat sahibi olacağız hepimiz inanıyorum
Bizim bir grubumuz var topiğimiz seni oraya etiket yapıyım istersen meryem suresi-el varis-el mucib-ve bir kaç ayet daha var hamile kalmak içinCanım gebe kalmak için bildiğin dua var mı ve kaç defa okunmalı
Olur canımBizim bir grubumuz var topiğimiz seni oraya etiket yapıyım istersen meryem suresi-el varis-el mucib-ve bir kaç ayet daha var hamile kalmak için
Bana göre sağ tarafta olan daha pik gibi ama sanki ilerleyen saatlerde daha da pik olacak gibi duruyorKızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi
Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bakBana göre sağ tarafta olan daha pik gibi ama sanki ilerleyen saatlerde daha da pik olacak gibi duruyor
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaBana göre sağ tarafta olan daha pik gibi ama sanki ilerleyen saatlerde daha da pik olacak gibi duruyor
Erken adet değil o canım yumurtlama lekesi çok normal zaman zaman her kadın da olabilirSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Umarım canım ya adetime daha var yani çok erken bir iki gün kalmış olsa neyse 11 gün varErken adet değil o canım yumurtlama lekesi çok normal zaman zaman her kadın da olabilir
Erken gebelik testini atar mısınız buraya yorum yapalım ona göre surelab yanıltan bir test ona güvenme beni yanılttıMerabalar ben aralık 2 de adet gördüm normalde 1 hafta sürerdi ama 3 uncu gün bitti erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı surelab ile yaptım cikmadi ne yapmalıyım gebelik varmidir
Ya çöpe attım malesefErken gebelik testini atar mısınız buraya yorum yapalım ona göre surelab yanıltan bir test ona güvenme beni yanılttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?