Gebeliğe Hazırlık Surelab gebelik testi yanıltan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kizinbiri9

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
5.231
En iyi cevaplar
1
4.948
173
Merhaba kızlar yumurtlamamın üzerinden bugün 12.günüm surelab marka test yaptım on dakika içinde git gide belirgin oldu ikinci çizgi daha sonra aynı kapta ki azcık beklemiş olan idrar ile laboquick gebelik testi yaptım onda çizgi çıkmadı gören arkadaşım oldu onda da ama ben heyecandan mıdır nedir göremiyorum yok gibi. Surelab marka kullanıp sahte çift çizgi gören var mı

Eklentiler

• IMG_20201206_141610.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 738
Ben çatlama iğnesinden sonra hep surelab yaptım her gün. 8. Gün negatif göstermeye başlamıştı. Bence güvenilir bir test. İnşallah yanılmıyordur.

Ben çatlama iğnesinden sonra hep surelab yaptım her gün. 8. Gün negatif göstermeye başlamıştı. Bence güvenilir bir test. İnşallah yanılmıyordur.
İnşallahh Mervem Allah duamızı duydu bizleri sevindirmeye başladı galiba

Kızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi

Eklentiler

• 8E46CE2D-8B1E-4E11-948B-08282923BFE8.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 339
  • 5F344011-E7FD-4A9D-9EFD-39D7C94CEBB0.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 215
Bana göre sağ tarafta olan daha pik gibi ama sanki ilerleyen saatlerde daha da pik olacak gibi duruyor
Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bak
Bu arada birinci resimdeki test 10 gün öncenin

Eklentiler

• AD0CF3D1-A24A-4BBA-8768-3AF899CF25DE.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 354
Bana göre sağ tarafta olan daha pik gibi ama sanki ilerleyen saatlerde daha da pik olacak gibi duruyor
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya

Erken adet değil o canım yumurtlama lekesi çok normal zaman zaman her kadın da olabilir

Merabalar ben aralık 2 de adet gördüm normalde 1 hafta sürerdi ama 3 uncu gün bitti erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı surelab ile yaptım cikmadi ne yapmalıyım gebelik varmidir

Merabalar ben aralık 2 de adet gördüm normalde 1 hafta sürerdi ama 3 uncu gün bitti erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı surelab ile yaptım cikmadi ne yapmalıyım gebelik varmidir
Erken gebelik testini atar mısınız buraya yorum yapalım ona göre surelab yanıltan bir test ona güvenme beni yanılttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…