Sürekli yorgunum , uykusuzum , tembelim

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
tam olarak ne kadar zamandır boyle oldugumu hatırlamıyorum bile
bi ara psikolojik destek aldım bosanıyorduk yenı dogum yapmıştım
üstünü bastırdıgım bıseyde yok acımı canımı yaka yaka yaşadım yuzlestım ve bıttı
uzerındendede 1.5 sene kadar sure gectı
oglum benımle
24 yasındayım
ama sureklı sabah uyanıyorum uykusuzum
sureklı uyumak ıstıyorum
yorgunum
elımı bır ıse atmaya fena halde usenıyorum
hal boyle oluncada annemle sureklı tartısma halındeyız
bırde asırı unutkanlık vbar
depresyondamıyım dersem bılmıyorum acıkcası artık psikologada gıtmek ıstemıyorum
baska bı doktora gıtmem gerek
belki kan degerlerimde sorun var bilemiyorum
ama cok sıkıldım artık

az önce böyle bır konu bende acacaktım vazgectım unutkanlık yorgunluk halsızlık genelde b12 vıtamınıne baglıyorlar ama ben artık beynımde bır kitle oldugunu düşünüyorum

aylarca fotograf makınesını kaybedebılıyorum
pekte aramıyorum
sadece dusunuyorum nerede?
hıc bır zaman cok pratik bi ınsan olmadım yalan soylıyemem ama bu kadar degıl
gunde 8 saat uyuyorum servıse bınıyorum butun yolu 45 dk uyuyorum
gorende oglumun uykusuz bıraktıgını dusunuyor
yok oyle bısey
aksamlarıda rahat 1.5 saat bölük pörcük yerde kanepede balkonda uyukluyorum
hal boyle olunca toparlıyamıyorum
elım kolum kalkmıyor
ne bılım onceden yemek yer bulasık yıkar odamı toplar oje sıler surer esyalarımı hazırlar sabah hazır kıta kalkardım allah askına nerde
ve uzun zamandır boyleyım

Benzer sıkıntılar bende de var.Özellikle canım bişeylere sıkkın olduğunda hemen uyuma eğilimine geçiyorum.Sanki beynim otomatik olarak olanları unutmam için beni uyutuyor.Hareketsizim birşeyi yapmak istiyorum biraz düşünüp öyle kalkıp yapıyorum.Daha yaşım kaçki böyleyim diye ağlıyorum bile ben :)
B vitamini eksikliği diyorlar ama başka sıkıntıların açığa çıkışı bence bu.
Ama Artık pek kendimi dinlemiyorum uykum gelince yada baktım kanepeye çakılı kalmışım hemen kalkıyorum.Uykuluda olsam gidip kendime bir uğraş buluyorum.Aksi halde kendimede çevremdekilere sorunluymuşum gibi durmak istemiyorum.Sanırım psikolojik yardım almalıyız kendi kendimede nekadar zamanda aşarım daha doğrusu aşabilirmiyim bilmiyorum

Aynı sorun bende de var ama kan tahlilinde B vitaminim çok normal çıktı, tiroid hormonlarım da öyle. Ben de bunun sebebini iki şeye bağladım ya hayatım çok düzensiz ya da beni motive edecek şeyler azalmış çünkü ben de bitmek bilmeyen işlerle uğraşa uğraşa sürekli bir bıkkınlık duyuyorum, çünkü bitmiyor yani. Tam hallediyorsun, "oooh rahatım biraz" derken yenisi geliyor.

Sanki bi kobay faresine sürekli elektrik şoku vermek gibi, bi süre sonra alışıyo hayvan bu şoklara tabii, tepki vermiyor. Kendimi aynen kobay faresi gibi görüyorum yani

Şaka bi yana bence monoton yaşam tarzındandır bunlar. İnsan bazen yapmak istemediği şeyleri yapmak zorunda kalıyor, üstüne başka gereksiz sorumluluklar biniyor... Bu da ciddi anlamda bir bıkkınlık oluşturuyor. Akışa bırakmak lazım herhalde, ne bileyim...

ben de tembeliiiiim.Allah böyle yaratmış:)) tembelim ya anneannem tembeliko dreken bana doğru söylüyormuş.3 oğluşum var biri 1 aylık diğerleri ikiz 3.5 yaşındalar.evde oturuyoruz 4 ümüz.öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım.şimdi evde oturuyorum ne yzptım ben diyorum zaman zaman.çalışmalıydım diyorum.sonra çalışınca da hayat çok farklı olmayacaktı diyorum.komşu yok akraba yok bu ellerde.evde otur otur nereye kadar bilmiyorummmmmmmmm..............
tekdüze yaşam tarzı ve sıkıntı insanı tembel yapıyor ayrıca..

arkadaşlar bende aynen böyleydim.doktora gittim kansız da çıkmamıştım.ama sadece hemoglabıne bakmak yeterli olmuyormuş.feritin diye birşey var kanda onada bakmaları gerekli.demir depoları olarak biliniyor.şuan 1 haftadır kan hapı kullanıyorum ve çok iyiyim artık.kansızlık bunalıma bile sokuyor acil önlem almanızı öneririmm.geçmiş olsun

şekerli gıdaları cok tuketıyorsanız bu belirtileri bu sebeple yasıyor olabılırsınız. sekerli içecek ve yıyeceklerden uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…