Tabiii ne demek gel sen deMerhaba kızlarrr. Bende iki gün diyet yapıp üçüncü gün bozuyorum. Kabul ederseniz sizinle birlikte bende kilo vermek istiyorum. Bu günlerde ipin ucunu iyice kaçırdım. Balık etliliğinden çıkıp tombalaklığa yol alıyorum
Günaydın canımGünaydınnn
Bugün sabah arkadaşım tutturdu poğaçasının yarısını zorla yedirdi
Afiyet olsun kuzumm çok güzel bi kahvaltıGünaydın canımolsun canım gün içinde eritirsin
Sabah
1 wasa sebzeli omlet peynir
Güzelmiş kuşumm. Fazla değil çiğ köfte güzel bi alternatifÖğlen dışarıda olduğumm için içine sos koydurmadan çiğ köfte dürüm aldım yanında da ayran. Arabanın içinde yedim
Lahlacunun hamurunun az olması iyi bence ama yine de yemesek daha iyi gibi sanki1,5 lahmacun salata ayranbugun dışardan yedim hep yarından itibare sebzeye dönüş
Süper canım kaç günde gitti 1.2 kiloGünaydınlarrÖncelikle şu sevimsiz 76 rakamındam kurtulmak adına güncel kilomu yazayım
11.02.2021: 74.8 kg.
3 ya da 4 gün filan kuşumSüper canım kaç günde gitti 1.2 kilo
Çok çok iyi canım3 ya da 4 gün filan kuşum
Hadi bakalımmm sen de devam et. Ödenleri atalımÇok çok iyi canım
Salı günü tartılcam bakalım inşallah vermiş olurum.Hadi bakalımmm sen de devam et. Ödenleri atalım
İnşallah kuşumm. Bence vermiş olursun kesinSalı günü tartılcam bakalım inşallah vermiş olurum.
Afiyet olsun kuşum. Ben dee bikaç kaşık kuru fasulye, bikaç kaşık çorba, yoğurt yedim. Tatlı vardı yemedim.Öğlen
Büyük kase yeşil salata ve ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?