- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Yarın başlamam lazım zaten canım. Birde bu ara hiç su içmiyorumBen de öyleydim ama baktım sonu yok
Suyunu iç aman eksik etme kuzumYarın başlamam lazım zaten canım. Birde bu ara hiç su içmiyorum
Günaydın minnoşum. Merak etme evet hızlı alınan kilolar hızlı verilirGünaydın canım. Keşke tartılmasaydım 2,5-3 kilo almışım 66.8 çıktım tartıda
bugun hemem başlıyorum sağlıklı beslenmeye. Bu haftaki önceliğim aldığım 3 kiloyu vermek olacak o yüzden sebze be salata ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum hızlı alınan kilolar hızlı verilir umarım
Aynen canım ya. Ucu biraz kaçtı mı gidiyor.Günaydın minnoşum. Merak etme evet hızlı alınan kilolar hızlı verilirAma salma da artık. Önünü alamıcaz yoksa
Çookkk güzel. Ben de tam buğday ekmeğimle sandviç yaptım. Yumurta haşlamaya vaktim olmadıSabah 2 wasa yumurta peynir bol yeşillik domates salatalık
Yumurta normalde sevmem ama yemeğe çalışıyorum bendeÇookkk güzel. Ben de tam buğday ekmeğimle sandviç yaptım. Yumurta haşlamaya vaktim olmadı
Ye ye baya iyi tok tutuyo kuşumYumurta normalde sevmem ama yemeğe çalışıyorum bende
Afiyet olsun canımBen de arada bikaç diyet bisküvi yedimm. Öğlende tavuk var
Sana da kuşumm. Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun minnoşum. Benim akşam için karnabahar fırında. Üstüne yoğurt ohh missss. Kızartma tadında oluyo. Seviyosan tavsiye ederimÖğlen
1 kase çorba
2 yk bulgur pilavı
2 yk bezelye yemeği
Fırında denemedim canım en kısa zamanda yapıcam. Öğleden sonra 1 muz Akşam taze fasülye yoğurt salata.Afiyet olsun minnoşum. Benim akşam için karnabahar fırında. Üstüne yoğurt ohh missss. Kızartma tadında oluyo. Seviyosan tavsiye ederimPerşembe sabahında tartılıcam bakalım
Çookk güzellFırında denemedim canım en kısa zamanda yapıcam. Öğleden sonra 1 muz Akşam taze fasülye yoğurt salata.
En kısa zamanda katnabahar alıp denerimÇookk güzelldoğranmış karnabaharı 1 tatlı kaşığı yağ ve baharatlarla harmanlayıp fırına atıyosun. 170 derecede kızarana kadar pişir üzerine sarımsaklı yoğurt. Önceden haşlamana da gerek yok hiç
Evet kuzum baya pratikEn kısa zamanda katnabahar alıp denerimçokta basitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?