merhaba arkadaşlar ben 28yagmur'un arkadaşıyım size danışmam gereken bir durum var ve bana yardımcı olmanızı rica ediyorum okuyup geçmeyin lütfen.Benim 2 yıldan beri sevgilim var birbirimizi çok seviyorduk bana çok değer veriyordu ilk çıktığıydım herşeyi benimle yaşadı o kadar seviyordu ki hayrandı ama benim sorunlarım vardı sevgisiz büyüdüm diye onun sevgisi beni şımarttı ve ben hep peşimden koşsun istedim her ufak birşeyde bitsin dedim ama sevmediğimden değil peşimden koşması için hep koştuda.O koşarken ben daha çok mutlu oluyordum seviyor diye sonra böyle aylar geçti bana tavır alınmaya başladı herşeyde bitsin diyorsun diye baya kızdı ben ondan sonra hiç demedim iş işten geçmişti tabi artık yalvaran ben olmuştum ben üniversiteye başlamadan 2 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti herşey düzelir orada kıymetimi anlar diye umutluydum ilk ay güzeldi özlüyorum kıskanıyorum demeye başladı ben gene seviniyorum tabi sonra gene işler arap saşına döndü gene kötü davranmaya başladı ben ise sürekli gene yalvaran taraf abartısız açana kadar aradım 2 saat açmazsa 2 saat her dakika arıyordum :44: bissürü mesaj hepsinde yalvarıyorum falan tepki vermiyordu beni bu kadar arama alacaklı gibi iyice soğutuyorsun kendinden 1 kere ara açmazsam ben zaten ararım diyordu ama bana kötü davrandığından ben ise sürekli yalvarma gereği duyuyordum ve hep aradım hep güzel mesajlar attım affet beni dedim 3 aydır hep yalvardım üniversiteye gittiğimden onu unutçağımı sanmasın diye birde hatalı olan benim tabi bu duruma benim sayemde geldik onu hiç takmazsam bu sefer iyice unutur diye kaçan kovalanır taktiğini yapamadım kızlar ben ne yapayım ? isizce hala devam mı edeyim yalvarmaya hatalıyım çünkü , yoksa hiç aramasam takmasam daha mı kolay onu kazanırım bana akıl fikir verin tek başıma düşünüp yola gelemiyorum
Son düzenleme: