sürekli üşüme sorunu

Bende de kansızlık var, genelde üşürüm, hatta vücudum üşümese bile ellerim, ayaklarım yaz-kış soğuktur. Bazen yazın bile ayağıma çetik falan giyerim. Ama bu havada da tayt giyenleride anlamıyorum, o taytın içine başka bişiylerde giyiyorlardır herhalde, şahsen ben pantolonun içine tayt, taytın üzerinede dize kadar iki kat çorap giyen bir kişiyimdir.

çok güldüm bu soruya :KK70::KK70::KK70:

Haha, ama gerçekten öyle. Yoksa özelikle helva'yi çoook severim. Kedicige, paketini bir incilemesini tavsiye ederim :KK48:

Bu arada çok sasirdim, tek üsüyen ben oldugumu sanmistim. Benimde kan degerlerim,tiroid felan hepsi çok iyi fakat çok zor isiniyorum. Özelikle ellerim ve ayaklarim hep soguktur. Hatta bazen sicak oldugunda bile esim sasirir "ellerin sicak, hayret, acaba hasta mi oluyorsun" :KK70:

Bende de var aynı sorun ama doktorum bana demir iğnesi yaptırmıştı ne akla hizmetse hala anlamış değilim ama ben kansızlık için verilen hiç bir ilacı kullanmadım cidden kötü kokuyorlar :/ Geçmiş olsun kansızlıkda kötü

Haha, ama gerçekten öyle. Yoksa özelikle helva'yi çoook severim. Kedicige, paketini bir incilemesini tavsiye ederim :KK48:

Bu arada çok sasirdim, tek üsüyen ben oldugumu sanmistim. Benimde kan degerlerim,tiroid felan hepsi çok iyi fakat çok zor isiniyorum. Özelikle ellerim ve ayaklarim hep soguktur. Hatta bazen sicak oldugunda bile esim sasirir "ellerin sicak, hayret, acaba hasta mi oluyorsun" :KK70:

:KK70:
ben de sıcağı çok seviyorum ve eşimden fazla üşüyorum
bana diyor ki
"muzur, cehenneme gidecek olsan, ne güzel diye şükredeceksin neredeyse" :KK70:

Bu arada helvayı seviyorsan, Okyay'ı şiddetle tavsiye ederim, Tarsus'ta üretiliyor ama İstanbul'da bazı yerlere de geliyor. Hatta Tarsus'tan kargo da yapıyorlar telefon edince. O helvayı yiyen bir daha asla başka helva yiyemez. Mutlaka ama mutlaka dene derim. Böyle birşey yok. Diğer markalara dönüp bakmazsın bir daha asla. Hoppa

:KK70:
ben de sıcağı çok seviyorum ve eşimden fazla üşüyorum
bana diyor ki
"muzur, cehenneme gidecek olsan, ne güzel diye şükredeceksin neredeyse" :KK70:

Bu arada helvayı seviyorsan, Okyay'ı şiddetle tavsiye ederim, Tarsus'ta üretiliyor ama İstanbul'da bazı yerlere de geliyor. Hatta Tarsus'tan kargo da yapıyorlar telefon edince. O helvayı yiyen bir daha asla başka helva yiyemez. Mutlaka ama mutlaka dene derim. Böyle birşey yok. Diğer markalara dönüp bakmazsın bir daha asla. Hoppa

Ahahaha, bende pek dindar degilim, acaba bundan dolayimidir? Cehennem pek korkutmuyor galiba, tam aksine :KK70: :KK70:

Ben ne yazikki Tr'de yasamiyorum canim. Burdaki Türk marketlerine bi bakarim. Eger helva'yi burda bulabilirsem, yemin ile genisleyen kalçalarimdan seni sorumlu tutarim, bilmis ol :KK45:

Ahahaha, bende pek dindar degilim, acaba bundan dolayimidir? Cehennem pek korkutmuyor galiba, tam aksine :KK70: :KK70:

Ben ne yazikki Tr'de yasamiyorum canim. Burdaki Türk marketlerine bi bakarim. Eger helva'yi burda bulabilirsem, yemin ile genisleyen kalçalarimdan seni sorumlu tutarim, bilmis ol :KK45:

ben dindarım dindar olmasına
cehennemden de çok korkarım
ama eşim diyor işte şükredersin diye
:confused:

valla Türkiye'de bile her yerde bulunmuyor, sanmam orda bulabileceğini

amaaaan genişlesin ne olacak:confused:

"kadın dediğinin, pazara giderken baldırına bir şaplak atacaksın, döndüğünde hala titriyor olacak" derler :KK70::KK70:

ben dindarım dindar olmasına
cehennemden de çok korkarım
ama eşim diyor işte şükredersin diye
:confused:

valla Türkiye'de bile her yerde bulunmuyor, sanmam orda bulabileceğini

amaaaan genişlesin ne olacak:confused:

"kadın dediğinin, pazara giderken baldırına bir şaplak atacaksın, döndüğünde hala titriyor olacak" derler :KK70::KK70:

Ahahahahahaha kim bunu der? Yemin ile baze deyimler, atasözler çok tuhaf oluyor :KK70: :KK70:

Gerçe, madem öyle diyorlar, yazin Tr'ye gittigimde ilk isim, o helvayi bulmaktir :KK70:

bendede kansızlık var.kimde yokki :KK43: çarpıntı,baş dönmeside yapıyor bu illet.1 sene boyunca ilaç kullandım.yerlerdeydi kan seviyem :KK43: 1 tane taze sıkılmış portakal suyuna 3-4 yemek kaşığı pekmez karıştırıp içtim.ilaçlardan daha çok faydasını gördüm.C vitamini demirin emilimini arttıyor.sizde yapın kızlar bunu

Ahahahahahaha kim bunu der? Yemin ile baze deyimler, atasözler çok tuhaf oluyor :KK70: :KK70:

Gerçe, madem öyle diyorlar, yazin Tr'ye gittigimde ilk isim, o helvayi bulmaktir :KK70:

canım sen geldiğinde bana haber ver, ben söz bulucam o helvadan sana Hoppa
konuyu çok böldük, öpüyorum seni :KK3:

Kan değerleri hayatı boyunca yerde sürünmus hamilelikte kesin ölürüm ben diye düşünürken kan değerleri tavan yapmış hatta limitin üstüne çıkmış biri olarak formülü veriyorum :KK53: haftada 2 kez kırmızı et , kuru yaban mersini , kuru erik , 1 demir ilacı ve demir ilacını yutmak için 1 bardak portakal suyu. Şimdi düşürmeye çalışıyoruz o_O üşüme falan kalmadı yanıyorum devamli :KK76: ellerim ayaklarım hala buz gibi o ayrı konu ama usumuyorum artık en azından

Bende boyleyim sanki bir kar bulutu var tepemde onla geziyorum patikler,yelekler,yun coraplar
Dr. gittim b12,kan, hormon testi yapıldı normal cikti

Ama sunu ekledi

Bazı insanlarin damarları incedir ,dardır kan akısı kolay saglanmaZ
Mesela ellerim soguk diyosunuz ya kan oraya cabuk ulasamadıgındır gibi aciklamalar yapmıstı

Sonuc hala usuyorun
Extra b12 takviye kan hapı takviyede kullanmıstım

Patates cuvalı gibi geziyorum
Millet pijama giyiyo ben polar kapkalın esofmanlar
Yelekler
Günes gorsem kedi gibi altına gidip gunesle cilvelesiyorum
Sıcak su torbasıyla ciddi bir iliskim var
Dusda kaynar su olmazsa olmazım

Caresi var mı bilmen usuyengillerdenim

X