Sürekli tekrarlayan miyom

merhaba kafama bir soru takıldı size sorabilir miyim deneyimlisiniz bu konuda, benim 20.günüm açık miyom ameliyatı olalı ve ameliyat sonrası ilk birkaç gün hafif kahverengi akıntı gelmişti, sonra regl oldum. kanama kesilince sarı akıntım oldu hafif pembelik de oldu bir süre ama geçti. şimdi bugün yine kahverengi akıntı geldi, sizce bu normal mi?
Ameliyattan sonra oldugu için normal gibi cünkü daha çok yeni ama yine doktorunuzla konuşun muhtemelen rahim toparlanmaya çalıştığı içindir benim de oluyodu

kuru meyveler östrojeni artırıyormuş daha doğrusu östrojen içeriyormuş yeni duydum, çok üzüldüm, günlerdir kabız olmayım diye bunlara abanmış durumdayım; hurma, kuru kayısı, kuru erik çok yedim, baklagiller de diyor, nohut ve mercimek çok tükettim bunlar da östrojen içeriyormuş.

kuru meyveler östrojeni artırıyormuş daha doğrusu östrojen içeriyormuş yeni duydum, çok üzüldüm, günlerdir kabız olmayım diye bunlara abanmış durumdayım; hurma, kuru kayısı, kuru erik çok yedim, baklagiller de diyor, nohut ve mercimek çok tükettim bunlar da östrojen içeriyormuş.
İlaçlar var yükseltmemesi için ama işte o da ilaç yani. Doktora söylediğimde östrojenin yüksek olsa kistinde olurdu dedi böyle değişik bi durum bazen anlayamıyorum

İlaçlar var yükseltmemesi için ama işte o da ilaç yani. Doktora söylediğimde östrojenin yüksek olsa kistinde olurdu dedi böyle değişik bi durum bazen anlayamıyorum

kist demişken benim yıllar önce çikolata kistim vardı adetlerim çok sancılı olurdu bundan dolayı, miyom ortaya çıkınca doktor sadece ondan bahsetti hiç kist var filan demedi ben de unutmuşum eskiden var demişlerdi demek aklıma gelmedi, ameliyattan sonra da doktor kistten bahsetmedi hani diyorum ultrasonda görünmese bile miyomu alırken görürdü herhalde acaba kendi kendine kayboldu mu zaman içinde şu an kafamda soru işareti

kist demişken benim yıllar önce çikolata kistim vardı adetlerim çok sancılı olurdu bundan dolayı, miyom ortaya çıkınca doktor sadece ondan bahsetti hiç kist var filan demedi ben de unutmuşum eskiden var demişlerdi demek aklıma gelmedi, ameliyattan sonra da doktor kistten bahsetmedi hani diyorum ultrasonda görünmese bile miyomu alırken görürdü herhalde acaba kendi kendine kayboldu mu zaman içinde şu an kafamda soru işareti
İlla ki görürlerdi miyom ameliyatımda kistim de çıkmıştı benim doktor temizledim dedi

İlla ki görürlerdi miyom ameliyatımda kistim de çıkmıştı benim doktor temizledim dedi

benim kesi yerinin yukarı kısmında sağ tarafta hafif bir şişlik var ödem gibi sol tarafa göre biraz daha şiş duruyor acaba iyileşirken böyle mi oluyor sizde de olmuş muydu normal midir? zaten ameliyattan beri sağ tarafımda daha çok ağrı oldu, öyle sürekli bir ağrı değil fakat 20.gün halen daha ağrım tamamen geçmedi ara ara geliyor geçiyor o şekilde

sevindim, benim de kanamam olmuş ameliyatta ama almadılar çok şükür. yalnız biraz zorlanıyorum iyileşme sürecinde. sizde de kesi yerinin yukarısında şişlik oldu mu ödem gibi, bir de sağ tarafım biraz daha geç iyileşiyor ağrı devam ediyor
Kesi yeri fitigidir oo iyilestikden sonra hala varsa baktirabilirsin

Bilemedimm
fıtığa baktım da googledan görüntülerine öyle tek bir yerde çıkıntı
fıtığa baktım da googledan görüntülerine öyle tek bir yerde çıkıntı değil, bu karın boyunca şişlik gibi ödem gibi aynı

fıtığa baktım da googledan görüntülerine öyle tek bir yerde çıkıntı değil, bu karın boyunca şişlik gibi ödem gibi aynı
Geçmiş olsun ben20gun yattım eşim bakmıştı ama iyilesmem 3ayi bulmustu

Bilemedimm

Geçmiş olsun ben20gun yattım eşim bakmıştı ama iyilesmem 3ayi bulmustu

benim de 20 oldu, hep sırt üstü yatıyordum iki gündür sola biraz dönmeye başladım ama sağ tarafıma dönemiyorum henüz, hareketsizlikten uyuşma başladı sabah bir uyanıyorum her tarafım uyuşmuş oluyor, dışarı çıkıp yürümeye başlasam az az iyi olacak gibi, sadece evde yürüyorum, bir de zoraki hastaneye gidip gelme oldu onlar dışında

Yavas yavaş evin içinde yürü mesala ben açık oldum içimde elli kudur dikis vardi
benim de 20 oldu, hep sırt üstü yatıyordum iki gündür sola biraz dönmeye başladım ama sağ tarafıma dönemiyorum henüz, hareketsizlikten uyuşma başladı sabah bir uyanıyorum her tarafım uyuşmuş oluyor, dışarı çıkıp yürümeye başlasam az az iyi olacak gibi, sadece evde yürüyorum, bir de zoraki hastaneye gidip gelme oldu onlar dışında

Back
X