• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli tekrarlayan miyom

Hiçbi sey diyemiyorlar cünkü 3 ay önce 4. ameliyatı oldum patoloji sonucu da normal çıktı ama şimdi tekrarladı hızla büyüyor ilk defa böyle bi sey görüyoruz diyebiliyor sadece
O zaman östrojeniniz çok yüksektir. Neden yükseliyor acaba?

Vardır yolu mutlaka ama doktorla konuşun. Bormon bu, yanlış bir şey olmasın. Adaçayı yükseltir. Onu biliyorum. İçmeyin

• Beğen
Reactions: Gao
Doktor ilaç verdi onu deneyeceğim büyümemesi için. Bitkisel yollar da arastırıyorum bi yandan
araştırırken D vitamini ne rastladım tavsiye ediliyor miyom için siz de araştırın isterseniz D vitamini eksikliğide miyom yapıyormuş ben de yeni ameliyat oldum korkuyorum tekrarlar diye ve artık D vitaminine de bakmıyorlar devlet hastanesinden isteyeceğim umarım bakarlar

Arkadaşlar Nisan ayında 3. Miyom ameliyatımı oldum, son ameliyatımin patoloji raporu iyi gelmedi STUMP çıktı yani ne iyi huylu ne kötü huylu aynı zamanda doktorum tam olarak temizleyemediği için şimdi tekrarladı. 11 cm boyutuna gelmiş yine.qDoktorlar rahmi almaktan bahsediyorlar yeni evliyim çocuğum yok.
Benim gibi bu kadar tekrar eden basına böyle bı şey gelen ya da doktor önerisi olan var mı?
D vitamini seviyeniz nedir?

Merhaba bende ilk ameliyatımı 10 eylülde oldum. 20 ekimde kontrole gittiğimde gayet temiz dedi. Regl oldum iki gün önce yine şiddetli kanamam var ve acaba bu kadar kısa sürede tekrar oluştu mu diye merak ediyorum.
merhaba regl leriniz şimdi nasıl halen şiddetli mi düzeldi mi umarım azalmıştır ağrısızdır

D vitamini seviyeniz nedir?
Hafta bir kere 50 mg alıyorum Karadeniz bölgesinde yaşadığım için zaten düşüktür deyip kullanıyorum devlet hastanesinde artık bakmıyorlar Bi şekilde yediğime içtiğime dikkat ediyorum Bi de çoban çantası bitkisina başladım inşallah faydasını görürüm çünkü artık çılgın araştırmalar yapıp iyice kafayı yaktım

araştırırken D vitamini ne rastladım tavsiye ediliyor miyom için siz de araştırın isterseniz D vitamini eksikliğide miyom yapıyormuş ben de yeni ameliyat oldum korkuyorum tekrarlar diye ve artık D vitaminine de bakmıyorlar devlet hastanesinden isteyeceğim umarım bakarlar
Gerçi yılda 1 kez baktırma hakkımız var galiba D vitaminine

Hafta bir kere 50 mg alıyorum Karadeniz bölgesinde yaşadığım için zaten düşüktür deyip kullanıyorum devlet hastanesinde artık bakmıyorlar Bi şekilde yediğime içtiğime dikkat ediyorum Bi de çoban çantası bitkisina başladım inşallah faydasını görürüm çünkü artık çılgın araştırmalar yapıp iyice kafayı yaktım
inşallah görürsünüz faydasını, öyle gerçekten kafamızı takıyoruz bir yerde. sağlık ocağında bakmayı bırakmışlar, özel hastanede de bakmadılar ekstra para istediler D vitamini için ki doktor bakmak istemişti sekreter söyledi ekstra ödemeniz gerek sigorta karşılamıyor D vitaminini dedi. devlet hastanesinde bakıyorlar biliyordum 6 aydan önce bakılmaması şartı vardı en son o da birkaç sene olmuştur değişmediyse, bir şansımı deneyeceğim yine de, bakmazlarsa da başlayacağım mutlaka düşük çıkıyor çünkü biliyorum. bir video izledim dr. eric berg diye birinin miyom oluşmaması için yüksek D vitamini değerleri öneriyor ve kan değerlerinde çıkan referans aralığını doğru bulmadığını söylüyordu galiba bir bakın ister ona da ismiyle aratınca çıkar muhtemelen, videonun ismi bilimsel olarak en iyi miyom küçültücü vitamin

başka bir başlıkta bir arkadaş civanperçemli hayıt tohumlu bir çay tavsiye etmiş, ne kadar iyi gelir önler mi bilmiyorum henüz araştıramadım, umarım faydası oluyordur

6 ayda bir bakılıyomuş ama zaten verdikleri değerden de yüksek olması gerekiyormuş aslında D vitamininin

merhaba kafama bir soru takıldı size sorabilir miyim deneyimlisiniz bu konuda, benim 20.günüm açık miyom ameliyatı olalı ve ameliyat sonrası ilk birkaç gün hafif kahverengi akıntı gelmişti, sonra regl oldum. kanama kesilince sarı akıntım oldu hafif pembelik de oldu bir süre ama geçti. şimdi bugün yine kahverengi akıntı geldi, sizce bu normal mi?

Back
X