Sürekli tekrarlayan anksiyete bozukluğu

Limoncum nerelerdesin nasılsın

Benimki de yılın belli zamanları zortluyor özellikle doğum günümün bulunduğu ayda. Terapistle görüşüp travmalarınızı çözmeye çalışmanız lazım diğer türlü zor oluyor iyileşmesi

Hep sonbaharda kötüleşiyor sanırım öğrencilik dönemimde bende de vardı ve en kötü zamanlarım Eylül aylarıydı. Ben psikolojik zorbalık görüyordum lisede ve sosyal fobim de olmuştu. İnsanlarla yemek yerken lavaboya yakın oturuyordum çünkü anksiyete beni kusturuyırdu kilom 40’tı bu yüzden zayıf diye çok zorbalığa uğradım. Kendi kendime karar verdim bundan sonra Spor yapacağım meditasyona başlayacağım diye bana ilaç da fayda etmemişti çünkü sporla 53 kiloya çıktım ve özgüvenim tazelendi üniversitede iyi arkadaş grubu denk geldi sosyalleştim mesleğe başlayınca da tamamen geçti. Bu illeti yeneli 10 sene oldu hiç tekrarlamadı. Sadece çok büyük değişiklikler olduğu zaman çalışma yerini değiştirme başka şehre taşınma vb o zaman kötü hissediyorum ama yine de anksiyete dönemimdeki gibi değil kontrollü oluyor. O dönem 10 üzerinden 9 ise şu an 1 max 2. İlaçsız yendim. Senin Doktorun kendinsin . Bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…