• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli son dakika iptal eden misafir

acemi_anne_91

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
54
41
8
33
Selam kizlar,
uzun zamandir sessiz takipciyim ben. Hesap actim soyle kenarda kalsin belki birgun yazarim diye :) benimkisi pek dert sayilmaz ama beni rahatsiz eden bir konu bu arada yurtdisinda dogdum turkce yazim cok iyi degil...

Benim bi arkadasim var. Bekarligimdan tanidigim bir bayan. Evli ve iki cocugu var. Ben ilk evledigimde, kadin gunlerinde, ozel gunlerde, kahvaltilarda hep gorusuruz, ve evine giderim. Fakat ne zaman kizlar bende toplanirsa hep son dakka iptal eder.

Oyleki benim ailem artik o arkadasi, su surekli sen cagirdinda iptal eden kadinmi, diye tanirlar :) denkmi geliyor bilmiyorum ama surekli gelicem der gelmesz, hazirliklar ortada kalir. Ben dogum yaptigimda toplu kizlarla gelicekti daha bebegimin kirki cikmadan. Annemle bayaga hazirlik yapti ve yine son dakka iptal etti. Onu ozel lohusa halimle baska zaman tek kabul ettim

Bu sabah yine ayni sey oldu. Kizlar bende toplanacak ve simdi aradi, gelemiyorum oglumu doktor randevusuna goturecem. Fakat olay su ki randevusu sabah, bana oglen gelecekler. Ve dediki "canim randevudan sonra yetisirim ama onca yolu gel git yapmayayim (10dklik yol) eve gecerim..." bu sefer iyice kizdim ama ona az israr dan sonra bisey demedim. bide cocuk hasta degil kontrole getirdim dedi

kendimi cok degersiz hissetim. bari bunu soyleme (bir gun oncedesinden gorusuruz yarin dedi). bende artik asla evine gitmem, kustum kendimce.

sizce abartiyormuyum? sizinde basina boyle gelen olay oldumu?

insanların işi çıkabilir;bırakın misafirliği daha ciddi işlerimizi bile bazen iptal ediyoruz gün içinde küsülcek bieşy yok ortada...ha bi de şu var,bayanın çekindiği bişey olabilir size gelmek konusunda

Acaba önce geldiği bir defasında hoşuna gitmeyen bir durum mu oldu ki? Belki evin kokusu ya da temizliğini beğenmemiştir ya da yaptığın bir yemekte bir problem olduğunu düşünmüştür ya da belki de senin evinde rahat edememiş gerilmiştir. Aklıma başka şey gelmedi açıkçası...

Her ne olursa olsun plan yapıp yapıp gerı sureklı ıptal edıyorsa bu adapsızlıktır terbıyesızlıktır
Sız o kısının emrine amade degılsınız ıstedıgınde hazırlık yapın ıptal edınce ıptal olsun ne munasebet
3. Den sonra gelmek istese ben musaıt degılım derdım sız ıyı kabul etmıssıssınız sabırla

Bence bıdaha ona gıtmeyın gelmek ıstersede musaıt degılım deyın
Nerde nasıl davranması gerektıgını bılmeyen ailede görmedıgı gıbı kendını bu anlamda gelıstırmeyen dusuncesızlerın sıze hıc bı anlamda katkısı olmaz hayatınıza
Kendınızı boyle ınsana karsı degersızlestırmeyın
Bazı ınsanlar boyle malesef canınızı sıkmayın eşinizle dostunuzla hakadenle yiyin için bosverın

Birde şoyle birsey düşündüm kadınin psikolojik bir sorunu olabilir mi? Kalabaliktan kaçıyor gibi.Ama geleceğim de diyor belki cesaretini toplayip kalabaliğa karisamiyor.Sizle tek gorüşüyor.Belki çocuklari kalabalikta onu delirtiyor.Var öyle asosyal insanlar.Sorun bence.Kalabaliktan mi çekiniyorsun seni anlayamiyorum deyin bakalim ne diyecek.

sende çağırma cnm aman gelmesin böyleleri boşver napcan ne git ne cagir köy mesafeni ben öyle yaptım çok da iyi yaptım...

Selam kizlar,
uzun zamandir sessiz takipciyim ben. Hesap actim soyle kenarda kalsin belki birgun yazarim diye :) benimkisi pek dert sayilmaz ama beni rahatsiz eden bir konu bu arada yurtdisinda dogdum turkce yazim cok iyi degil...

Benim bi arkadasim var. Bekarligimdan tanidigim bir bayan. Evli ve iki cocugu var. Ben ilk evledigimde, kadin gunlerinde, ozel gunlerde, kahvaltilarda hep gorusuruz, ve evine giderim. Fakat ne zaman kizlar bende toplanirsa hep son dakka iptal eder.

Oyleki benim ailem artik o arkadasi, su surekli sen cagirdinda iptal eden kadinmi, diye tanirlar :) denkmi geliyor bilmiyorum ama surekli gelicem der gelmesz, hazirliklar ortada kalir. Ben dogum yaptigimda toplu kizlarla gelicekti daha bebegimin kirki cikmadan. Annemle bayaga hazirlik yapti ve yine son dakka iptal etti. Onu ozel lohusa halimle baska zaman tek kabul ettim

Bu sabah yine ayni sey oldu. Kizlar bende toplanacak ve simdi aradi, gelemiyorum oglumu doktor randevusuna goturecem. Fakat olay su ki randevusu sabah, bana oglen gelecekler. Ve dediki "canim randevudan sonra yetisirim ama onca yolu gel git yapmayayim (10dklik yol) eve gecerim..." bu sefer iyice kizdim ama ona az israr dan sonra bisey demedim. bide cocuk hasta degil kontrole getirdim dedi

kendimi cok degersiz hissetim. bari bunu soyleme (bir gun oncedesinden gorusuruz yarin dedi). bende artik asla evine gitmem, kustum kendimce.

sizce abartiyormuyum? sizinde basina boyle gelen olay oldumu?

Sanki hep kızlarla olan organizasyonlar iptal olmuş. O kız grubundan biri yüzünden iptal ediyor olabilir mi? Diğer kızlar geldiği için de sanırım hazırlıklar boşa gitmiş olmuyor. Sadece tek geldiğinde iptal etti mi hiç?

Bence bir daha gelicem derse kabul et ama hiç hazırlık yapma çay yada kahve yaparsın yanınada hazır bisküvi fln koy eğer laf edecek olursa sen hep iptal ediyorsun ondan hazırlık yapmadım dersin
Bizim bir arkadaş var ona benzettim günler öncesinden haber verir gelir ama gelmesi gitmesi yarım saati bulmaz cee der gibi acayip can sıkıcı bizde aynısını ona yaptık tüm hazırlıkları ortada kaldı anlamıştır diye düşünüyoruz ;)

Sanki hep kızlarla olan organizasyonlar iptal olmuş. O kız grubundan biri yüzünden iptal ediyor olabilir mi? Diğer kızlar geldiği için de sanırım hazırlıklar boşa gitmiş olmuyor. Sadece tek geldiğinde iptal etti mi hiç?
evet canim bana esiyle birkac kez gelemek istedi,. 3 defada ayni sekil, son dakka iptal etti..

diger kizlarin evine hep gider, benimlede bi problemi yok. hatta kizlar guldu bugun sanki sana kastili yapiyor diye ama her yrede sicak ve samimi :)

insanların işi çıkabilir;bırakın misafirliği daha ciddi işlerimizi bile bazen iptal ediyoruz gün içinde küsülcek bieşy yok ortada...ha bi de şu var,bayanın çekindiği bişey olabilir size gelmek konusunda
valla bilmiyorumki, geldigi zaman oldukca rahat, yer icer guler sohbeti hostur. ama 10 davetin icinde belki 2sine gelmistir. diger 8ine gelicem diyip, davetin oldugu gun iptal eder
bilemedimm

Acaba önce geldiği bir defasında hoşuna gitmeyen bir durum mu oldu ki? Belki evin kokusu ya da temizliğini beğenmemiştir ya da yaptığın bir yemekte bir problem olduğunu düşünmüştür ya da belki de senin evinde rahat edememiş gerilmiştir. Aklıma başka şey gelmedi açıkçası...

canim valla geldigi zaman rahatca yer icer, sohbet eder. yaptigim ikramlari guzelce yer (helali hos olsun) evime de cok ozen gosteririm hem temizlik hem duzen acisindan. mesala bugunki davet icin yeminle tam iki gun hazirlik yaptim...

sanki bana isine ne gelirse onu yapiyor diye dusunuyorum. zaten bana aman ayni sehirdeyiz nasilsa gelirim dedi...

Birde şoyle birsey düşündüm kadınin psikolojik bir sorunu olabilir mi? Kalabaliktan kaçıyor gibi.Ama geleceğim de diyor belki cesaretini toplayip kalabaliğa karisamiyor.Sizle tek gorüşüyor.Belki çocuklari kalabalikta onu delirtiyor.Var öyle asosyal insanlar.Sorun bence.Kalabaliktan mi çekiniyorsun seni anlayamiyorum deyin bakalim ne diyecek.

eger diger ortamlara girip cikmazsa dogru derdim ama kendisi cok sosyal, surekli gezer, evinde kalabalik davetler verir ve de gezmelere partilere gider
zaten hep ortak arkadaslar

evet canim 3 defa tekli gorusmeyide iptal etti son dakka. Zaten hazirliklar neysede, insan kendini degersiz hissediyor. sen za,manindan fedakarlik yapip hazirlanirken o bir an da alisverise cikmam lazim diye iptal edebilen bi insan
hatta benim bebegimi gormeye kalabalikla gelecekti, ondan vazgecti, sonra esli de iptal etti. 3defa sonra geldi bende salak gibi kabul ettim lohusa halimle... etmeseydim keske

Back
X