Kızlar 6 yıllık ilişkim var. Ayrı sehirlerdeyiz. Onu çok seviyorum ama çok şey yaşadık. Çok şey atlattık. En son 1 yalanını yakaladım fazla kıskanç olduğum için yalana ittim biraz. Kız ark. olmasını istemiyordum o da benim erkek ark olmasını istemezdi. Ben erkeklerle konuşmazdım o kızlarla. Derken bu çalıştığı kafeden kız erkek arkadaşlariyla resmini gördüm. Benden saklamış öğrenmemiş gibi sordum görüşüyo musun kızlarla diye. Hayır ne alaka falan dedi yalan söyledi. Kavga ettik ayrıldım. 1 yıl ayrı kaldık. Ama unutamadım. 1 yıl sonra aradi beni barismak istedi istemedim. 3 ay falan uğraştı. en sonunda Yanima geldi bulustuk. Ve barıştık. Barışalı 5 ay falan oldu ama ben ona karşı hala guvensizim. Bu 5 ay içinde baska bi yalan yakalamadim. Ama hep yalan söylüyor gibi geliyo. Çok kontrol ediyodum süpheleniyodum en ufak biseyden falan derken bunalttım baya. Bu sefer aramamaya başladı eskisi gibi aramıyor msj atmıyor falan. bi sure gitti böyle baktım olmuyo konuştum duzeldi sonra gene aynı. Sürekli boyleydi durum bi iyi bi kötü. Sonra doğum günü geldi yanına gittim. Yüzyüze problemleri konuştuk vs. Yuzyuzeyken cok iyi sımsıkı yapısıyo koluma ayrılma diye. Buraya döndüm beni geldinmi diye aramadi en son serviste konuştuk. yarim saat var dedim. Tamam ben gene ararm dedi 2 saat gecti yok. Ben aradm napıyosun diye demesinmi arkadaslarla kafede satranç oynuyoruz ortalığı yıktım ben taa oralara geldim gecenin bi vakti yola çıktım saat 10.30 den eve geldimi diye merak etmedinmi dedm kapattim. aradi defalarca o gun acmadim bidaha ertesi gun konuştuk baya ciddi konuştum saydırdm beni ihmal ediyosun ilgisizsin falan filan. Ayrılcam en sonunda bak dedim sen bilirsin dedi. yüz yüze ayrılalım dediğimde yapısıyosun koluma uzak ilişki yemiyomu dedim falan baya tartıştık en sonunda tamam dedi bu. Duzeldi şu sira iyi çok arıyo sık sık üzerime düşüyor ilgileniyor ama bu kez de ben soğudum çok yordu son zamanlardaki ilgisizliği soğutcaksın diyip duruyodum sanırım hakkaten soğudum. Şimdi o arıyo bu kez de benim konuşasım gelmiyo surekli ayrılma isteği var içimde ve surekli şüphe ya yalan söylüyosa ya orda başka kızlarla takılıyosa vs. ya faceden ordan burdan birileriyle msjlaşıyosa gibi dusunceler yiyip bitiriyor beni. Tam duzeldik derken bunları açıp yine ortalığı karıştırmak da istemiyorum ama ne yapcam bilmiyorum onu seviyorum ama surekli ayrılmak geciyo icimden o samimi davranınca vazgeciyorum oneriniz varmı? delireceğim