• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli omuzlarım yukarıda ve kasılmış…

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.066
1.428
333
Selam arkadaşlar , gün içinde evimde yatarken bile omuzlarım böyle sıkılmış gibi gergin yukarıda .. neden böyleyim diyorum gevşemeye çalışıyorum saniyeler sonra yine aynı durumdayım.. sürekli kendimi sıkıyorum sanırım .. hayatımda o kadar gergin süregitmiyor ama .. durumu yaşayan çözüm bulan vardır belki ..teşekkürler şimdiden.

Muhtemelen ruhsal olarak gerginsiniz. Ama ruhsal gerginlik zamanla fiziksel sorun oluyor kendim de yaşadım oradan biliyorum. İki yönlü çözmeye çalışın, sabahları güne başlamadan ya da imkan yoksa akşamları yatmadan önce yoga yapmanızı tavsiye ederim. Hem meditasyon ve nefesle ruhsal geriliminize iyi gelir hem de kasları gevşetir. Gün içinde kısa süreli ve basit sırt boyun omuz egzersizleri yaparak da kaslarınızı güçlendirebilirsiz

Öyle durumlari fiziksel sorun yoksa psikolojik olarak da degerlendiriliyor. Yogun stres olabilir. Bilincaltinda kendinizi fazla kastiginiz olabilir. Bir uzman destegi alin. Bendede eskiden cok olurdu

Back