Sürekli olur mu acaba?

1.evliyim ve boyle bir problemim hic olmadi. Masturbasyonun neyini suclayabilirim .
Ben zararlidir demedim arastir dedim farkindaysan. Ben bilsem yazardim. Bilmedigimden arastir dedim.Orda gayet saglikli yaziyorsa daha ne ..

Şimdiye kadar hiç cinsel ilişkim olmadı ve bazı dönemlerde aşırı istekli oluyorum.Bu aralar her gece masturbasyon yaparak orgazm oluyorum sürekli masturbasyon yapmanın bir zararı olur mu acaba?
Bence sorun olmaz.. farklı arayisa gireceğine en doğru yöntem bence

Kişiden kisiye degisen bir durum sanirim kesin kanitli birsey olmasada bir kac yerde olayin buna baglandigini okumustum ama bende boyle bi sorun hic olmadi bekarken cok yaptim evlendim yine yapiyorum tek sorun yasamadim

Şimdiye kadar hiç cinsel ilişkim olmadı ve bazı dönemlerde aşırı istekli oluyorum.Bu aralar her gece masturbasyon yaparak orgazm oluyorum sürekli masturbasyon yapmanın bir zararı olur mu acaba?
Aşırıya kaçarsan mantar olabilirsin, ph seviyesini bozabilirsin kararında olması doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…