Hayır, hiçbir zararı olmaz günde 50 kere yapmıyorsan. Gerçek ilişkiye de etkisi olmaz, hurafe tamamen bu. Hatta tam tersi vücudunu daha iyi tanımana yardımcı olur.Şimdiye kadar hiç cinsel ilişkim olmadı ve bazı dönemlerde aşırı istekli oluyorum.Bu aralar her gece masturbasyon yaparak orgazm oluyorum sürekli masturbasyon yapmanın bir zararı olur mu acaba?
Evet bu yüzden ben hiç olamadım.Bilimsek olarak zararlarini googledan arastirabilirsiniz. Ayrica masturbasyona alisirsan ilerde gercek bir iliskide orgazm yasayamayabilirsin bunla ilgili birsey okumustum.
KesinlikleBilimsek olarak zararlarini googledan arastirabilirsiniz. Ayrica masturbasyona alisirsan ilerde gercek bir iliskide orgazm yasayamayabilirsin bunla ilgili birsey okumustum.
Şimdiye kadar hiç cinsel ilişkim olmadı ve bazı dönemlerde aşırı istekli oluyorum.Bu aralar her gece masturbasyon yaparak orgazm oluyorum sürekli masturbasyon yapmanın bir zararı olur mu acaba?
Hayır, hiçbir zararı olmaz günde 50 kere yapmıyorsan. Gerçek ilişkiye de etkisi olmaz, hurafe tamamen bu. Hatta tam tersi vücudunu daha iyi tanımana yardımcı olur.
Hiçbir zararı olmaz, keyfine bak.
Bilimsek olarak zararlarini googledan arastirabilirsiniz. Ayrica masturbasyona alisirsan ilerde gercek bir iliskide orgazm yasayamayabilirsin bunla ilgili birsey okumustum.
Hayatında ya hiç seks yapmamış ya da hiç mastürbasyon yapmamış, o kadar belli ki. Veyahut başka bir sorunu var, çözmek yerine mastürbasyonu suçluyor.Kadınlar evlenmeden önce biraz masturbasyonla haşır neşir olsalar, cinsel bilgi öğrenseler, kendi vücutlarını ve cinsel organlarını sevseler, kadınlığın rahimden ve anne olmaktan ibaret olmadığını içselleştirseler, vajina ve klitoris diye kadını kadın yapan iki çok önemli organlarının daha olduğunun farkında olsalar sevişmeden ve ilişkiden zevk alırlar.
Masturbasyon gayet sağlıklı bir olaydır, kararında olmak kaydıyla (Haftada iki üç kez) size huzur verir, cinsel enerjinizi boşaltır, yanlış yollara sapmaktan korur. Ayrıca tabu inanç olarak bence karşı çıkılıyor, orgazmı ve cinsel zevki ancak önceden masturbasyonla tanırsınız, öğrenirsiniz. Orgazm olamayanlar başkaları da bu zevki yaşamasınlar diye Orta Doğulu embesillerinin uydurduğu tabu inançlara sarılıyorlar. Erkeğe de kadına da ölçüsünde gayet sağlıklıdır. Hiçbir zararı da yoktur.
Konunun bilimsel tarafıyla da ilgilenen birisiyim. Başka konularda da bilimsel kaynak gösterin diyorum, gösteremiyorlar. Oral sex de buna dahil. Bir bilim insanı olarak anladım ki, bu uydurmaların kaynağı Orta Doğulu embesillerin bin yıl önceki tabu inançları, masturbasyona ve oral sexe karşı çıkanlar cinsel bilgileri tabu - dogmatik, insan uydurması kaynaklardan öğreniyorlar. Kendi yaşamadıkları, bilmedikleri cinselliği başkaları da yaşamasın, başkaları daha çok eğlenmesin diye karşı çıkyorlar. Yakında bununla ilgili bilimsel bir makale yayınlayacağım, bildiklerimi KK ortamına uygun dille bazı konularda paylaşıyorum. Azı karar çoğu zarar ilkesince hareket edilirse hiçbir sorun olmaz."Bilimsel" kaynaklar aratınca sadece sağlıklı ve normal bir şey olduğu yazıyor, hangi bilimsel kaynakları kastediyor acaba
Partneriniz yatakta iyi olmadığı için olamamış olma ihtimaliniz yok mu yani?Evet bu yüzden ben hiç olamadım.
Erkeğin kalitesi biraz da yatakta belli olur. Klitorisi, G noktasını uyarmasını bilmeyen, oral sexle kadını yükseltemeyen, konuşarak partnerini rahatlatıp güvende hissettirmeyen, ön sevişme dokunuşlarını bilmeyen erkekler yüzünden kadınlar orgazmı bilemiyorlar. Kadın da kendine düşeni yapmazsa, tabularına ve bilgisizliğine yenik düşerse vajinusmustan zevk alamamaya kadar berbat bir cinsel yaşamı oluyor. Kadın masturbasyonla zevklenmeyi tanımıyorsa, oral sexe karşıysa orgazmı bulması çok zor. Haa, şunu da söyleyeyim; bu durum çoğu kadının da umrunda değil. Evli ve çocuklu statüde olmak ona yetiyor.Partneriniz yatakta iyi olmadığı için olamamış olma ihtimaliniz yok mu yani?
Bence bu kadının kendi bedenini daha iyi tanımasını sağlar, kendi bedenini iyi tanıyan kadın da partnerini güzelce yönlendirir, ikili ilişkiden de büyük bir zevkle ayrılır . Ama tabii yatak ilişkisinin başarısı malesef erkekte bitiyor. Adam partnerini orgazma ulastiramiyorsa kadının 'cunku çok Mast yapardım, ondan oldu' diye kendini suçlamasına ,partneri aklamasina gerek yok
Yok hayır, onunla alakalı değil.. erken boşalması falan yoktu. Oral konusunda da iyiydi. Ama ben vajinal orgazm olamadım hiç. Klitoral olabiliyorum . Bunun sebebi tamamen ben de biliyorum . Ya psikolojik ya da bu zamanında mastürbasyon olayından sanırımPartneriniz yatakta iyi olmadığı için olamamış olma ihtimaliniz yok mu yani?
Bence bu kadının kendi bedenini daha iyi tanımasını sağlar, kendi bedenini iyi tanıyan kadın da partnerini güzelce yönlendirir, ikili ilişkiden de büyük bir zevkle ayrılır . Ama tabii yatak ilişkisinin başarısı malesef erkekte bitiyor. Adam partnerini orgazma ulastiramiyorsa kadının 'cunku çok Mast yapardım, ondan oldu' diye kendini suçlamasına ,partneri aklamasina gerek yok
Ah erkek olmak var şu hayattaYok hayır, onunla alakalı değil.. erken boşalması falan yoktu. Oral konusunda da iyiydi. Ama ben vajinal orgazm olamadım hiç. Klitoral olabiliyorum . Bunun sebebi tamamen ben de biliyorum . Ya psikolojik ya da bu zamanında mastürbasyon olayından sanırım
Hımm aslında bi uyarım olcaktı ama şimdi karpuz kabuğunu düşürmeyim aklınaŞimdiye kadar hiç cinsel ilişkim olmadı ve bazı dönemlerde aşırı istekli oluyorum.Bu aralar her gece masturbasyon yaparak orgazm oluyorum sürekli masturbasyon yapmanın bir zararı olur mu acaba?
Ben de başka partnerle oldum , burda yazmak istemedimAh erkek olmak var şu hayattaher durumdan alnının akıyla çıkıyorsun, her durumda kadın zaten suçu kendisinde buluyor:)
Baska başka partnerleri olmus bir kadın olarak diyebilirim ki o iş oyle değil. Erken bosalmayan, gayret göstermeye çabalayan herkes yatakta iyi demek değildir.
Orgazm tabii ki kadinin beyninde başlar , ama erkekte biter.
Hala masturbasyonla ilgi kuruyorsunuz. Vajinal orgazm da klitoris uyarısıyla ve eş zamanlı G noktası uyarısıyla mümkün olur. Her kadın da vajinal orgazmı tatmaz. Çoğu zaman klitoral orgazm olur. Evet, iş biraz da erkekte bitiyor. Orgazm en başta masturbasyonla öğrenilir, onu da söyleyeyim. Hiç masturbasyon yapmamış bir kadın partnerli ilişkide ne zevki yaşayacağını da bilmez. Erkeği ne kalitedeyse onunla yetinir. İyi erkek her kadının hakkıdır.Yok hayır, onunla alakalı değil.. erken boşalması falan yoktu. Oral konusunda da iyiydi. Ama ben vajinal orgazm olamadım hiç. Klitoral olabiliyorum . Bunun sebebi tamamen ben de biliyorum . Ya psikolojik ya da bu zamanında mastürbasyon olayından sanırım
Sanırım haklısınız, umarım bulabilirim ahahahaHala masturbasyonla ilgi kuruyorsunuz. Vajinal orgazm da klitoris uyarısıyla ve eş zamanlı G noktası uyarısıyla mümkün olur. Her kadın da vajinal orgazmı tatmaz. Çoğu zaman klitoral orgazm olur. Evet, iş biraz da erkekte bitiyor. Orgazm en başta masturbasyonla öğrenilir, onu da söyleyeyim. Hiç masturbasyon yapmamış bir kadın partnerli ilişkide ne zevki yaşayacağını da bilmez. Erkeği ne kalitedeyse onunla yetinir. İyi erkek her kadının hakkıdır.
Bu kadar sacma bir sey olamaz. Nerde okudunuz? Facebook grubunuzda mi?Bilimsek olarak zararlarini googledan arastirabilirsiniz. Ayrica masturbasyona alisirsan ilerde gercek bir iliskide orgazm yasayamayabilirsin bunla ilgili birsey okumustum.