sürekli ölmeyi istemek...

kalpyangini

kalbinin sultanıyım <3
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
111
0
46
Bursa
merhaba meltem hanım.nişanlımla ilgili sorunum aşırı sinirli olması ve en ufak sorunda sürekli ölmeyi istemesi.biliyorum bi psikoloğa başvurun diyeceksiniz ama naptıysam onu ikna edemiyorum.aileside gitmesini istediği halde kesinlikle bunu kabul etmiyo.ne yapacağımızı şaşırdık.kendisine en ufak bir laf edilmesine dayanamıyo.her şeyi büyütüyo ve sürekli yanlış anlıyo.daha sonrada artık yaşamak istemediğini bunlara dayanamadığını söylemeye başlıyo.insanların ne dertleri var desemde asla beni dinlemiyo.lütfen bi yol gösterin.onu çok seviyorum ve kendine bişey yapmasından korkuyorum.hayatımı mahvetmesinden de korkuyorum.onu nasıl ikna edebilirim yada bu huyundan nasıl vazgeçirbilirim? şimdiden çok teşekkür ediyorum...

meltem hanım kim??

hmmm..az önce baktım kim olduğuna

cvp verebılme ıhtımalı var mı ki?

Son düzenleme:
teşekkür ederim yorumunuz için
aslında öyle çok büyük sorunlar değil hatta bana göre sorun bile değil ama kafasında bayağı bi büyütüyo doğru
psiklolog için çok fazla ısrar etmiyorum aslında bi ara kendisi de kabul etti gidicem dedi ama nolduysa gene vazgeçti
konuşmaya çalışıyorum aslında ama hemen anlatmak istemiyo bu yüzden bende sinirleniyorum öyle olunca hiç anlatmıyo sanırım:26:
pek fazla birlikte vakit geçirme şansımız olmuyo malesef aslında bu da bi sorun sanırım
ama yinede söyledikleriniz mantıklı sanırım sabıra ihtiyacım var

Merhaba Kalpyangını,bazen bize sıradan ya da yeterince önemli gelmeyen göstergeler, uzmanlar için farklı anlam taşıyabilir. Şu aşırı sinir ve ölme isteği mutlak bir uzman tarafından muayene gerekliliğini gösterir. Önce siz yakınınızda bulunan bir psikiyatra gidin ve durumu detaylı bir şekilde anlatın. Gideceğiniz psikiyatr sizi nasıl davranmanız gerektiği konusunda bilgilendirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…