Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bulantın yoksa çok normal ama frenlemeye çalış kendini canım hamur işinden uzak dur şekerden de bebek yerine sen kilo alırsın yoksa zor olur ileriki haftalarda
Gayet normal cnm ben bir keresinde bir oturuşta bir tencere bürüksel lahanası yemiştim ekşili ekşili ne güzel gitmişti ohhhhh Canıma değsin. Ama ekmek tatlı hayatımda yok. çok canım isterse bazen tatlı atıştırıyorum. Ekmeksiz herşeyi bol bol yiyebilirsin hiç bi sakıncası yok
Gayet normal cnm ben bir keresinde bir oturuşta bir tencere bürüksel lahanası yemiştim ekşili ekşili ne güzel gitmişti ohhhhh Canıma değsin. Ama ekmek tatlı hayatımda yok. çok canım isterse bazen tatlı atıştırıyorum. Ekmeksiz herşeyi bol bol yiyebilirsin hiç bi sakıncası yok
Ve aşırı stresliyim. İlk doğumum çok korkuyorum aşamıyorum korkumu bi de ben mecburi sezeryan olacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum Sen nasılsın[/QUaOTE] ben stresliyim normal bekliyoruz artik.ruyalarima girmeye basladi