Sürekli meşgul çalan telefon

Canım 1 aydır tanıdığın ve hiç görüşmediğin biriyle sevgili olmuyorsun farkında mısın
nasıl 1 ayda kafayı yiyecek duruma falan geliyorsunuz anlamıyorum cidden,
belki buluşur sevişiriz falan diye düşünmüş ya da sexting bile düşünmüş olabilir
malum uzak ya hani, baktı senden bu konularda hayır yok işine bakıyor işte
seni sallamıyor ve istemiyor kısacası, sen de bir silkelen kendine gel bence.

Acil olmasa konumun devamına yazarım ama öğrenmezsem çatlarım çocuğu aradığımda meşgule düşüyor ama engelli değilim 3 saniye çalıyor bazen uzun şekilde tak meşgule düşüyor bilerek mi yapıyor arkadaşım özelliğe ayarlamış dedi kardeşide yapıyormuş otomatik meşgule atıyormuş telefon bugün ki kavgamızdan sonra ben dışarı çıkıyorum dedi gidiş o gidiş lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim
Engellemiş 😀

Canım 1 aydır tanıdığın ve hiç görüşmediğin biriyle sevgili olmuyorsun farkında mısın
nasıl 1 ayda kafayı yiyecek duruma falan geliyorsunuz anlamıyorum cidden,
belki buluşur sevişiriz falan diye düşünmüş ya da sexting bile düşünmüş olabilir
malum uzak ya hani, baktı senden bu konularda hayır yok işine bakıyor işte
seni sallamıyor ve istemiyor kısacası, sen de bir silkelen kendine gel bence.
hakikaten ne guzel yazmışsın 1 ay hem de uzak mesafedeki birine nasıl bu kadar takıntılı şekilde bağlanıyorsunuz. Üstelik sevgi, değer emaresi yok. Bir başkası vermiyor bari siz kendinize değer verin 2 günlük adama yapışıp kalıyorsunuz. Ben anlamıyorum ne yedirip içiriyorlar da size körkütük kafayı bozuyorsunuz bunlara

hakikaten ne guzel yazmışsın 1 ay hem de uzak mesafedeki birine nasıl bu kadar takıntılı şekilde bağlanıyorsunuz. Üstelik sevgi, değer emaresi yok. Bir başkası vermiyor bari siz kendinize değer verin 2 günlük adama yapışıp kalıyorsunuz. Ben anlamıyorum ne yedirip içiriyorlar da size körkütük kafayı bozuyorsunuz bunlara

ya sorma cidden çok üzülüyorum adamlar bas bas bağırırken kızların kendini bu kadar paralamasına,
böyle böyle ilişkilerle ilgili travma ediniyorlar kendilerine, sonra ciddi ilişki ve evlilikler sağlam temel üzerine
kurulamıyor ya da kendilerini ezdiriyorlar küçük yaşta buna müsaade ettikleri için, inşallah bir an önce silkelenip gelir kendine.

Acil olmasa konumun devamına yazarım ama öğrenmezsem çatlarım çocuğu aradığımda meşgule düşüyor ama engelli değilim 3 saniye çalıyor bazen uzun şekilde tak meşgule düşüyor bilerek mi yapıyor arkadaşım özelliğe ayarlamış dedi kardeşide yapıyormuş otomatik meşgule atıyormuş telefon bugün ki kavgamızdan sonra ben dışarı çıkıyorum dedi gidiş o gidiş lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim
Benim tel sürekli odak modunda arayan hemen meşgule düşüyor öyle olabilir de aramayın allah rızası için ya zaten aramayın diye bu moda alıyoruz onda bile arka arkaya arıyo musunuz ya

böyle ilişki evliliğe gitmez ki zaten gitmemeli
tek okuyan sensen madem hakkını da ver
gez toz mesleğini yap
hakkıyla da güzel bir evlilik yaparsın
zorla nikahlayabilecek değiller ya
ayrıca ilişkilerinde küfürü bırakmalısın
etme de, edilmesini kabullenme de
bu çocuk seni hiç ciddiye almıyor ayrıca
üzgünüm ikiniz de olgun değilsiniz pek sanki

Sizi bu şekilde muallakta, acabalarla bırakan insanlarla işiniz olmasın.
Huzurlu bir ilişkiyi siz de hak ediyorsunuz

Biz nasıl yardımcı olalım. Sen neden bu çocuğu kovalıyorsun, adam mı kalmadı bu öküzlerin peşine düşüyorsunuz. Yol ver gitsin

Yapmayı denedim ama hediyeden dolayı mahcubiyet hissediyorum ama dün gece bir arkadaşla dertleşiyoruz dedim ki aslında hediyeden de değil daha ilk haftada biz çok büyük bir kavga etmiştik ben ona o sinirle 3 kere o.çocuğu dedim beni affetti arkadaşımda o zaman dedi ki bu seni seviyor sevmeyen erkek bu lafı alttan almaz bende o günden sonra yumuşadım ve bırakamıyorum aptalım işte.
Sevgi böyle bir şey değil ya hu. Bence seninki minnet olmuş suçluluk olmuş. Bağımlılık olmuş özünde.

Back
X