- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
Konuyu özellikle yıpranmış saçlar kısmına açtım çünkü buraya girenler daha çok yardımcı olabilir gibi geldi bana. Şimdi öncelikle saçlarımdan bahsedeyim birazcık,normal telli,kuru,biraz yıpranmış ve gür saçlarım var.Düzenli bakım yapıyorum mutlaka ama ne yaptıysam istediğim dalgalı,parlak saçlara sahip olamıyorum.Saçlarıma maşa yapmayı çok seviyorum,maşalı saç bende düğün saçı gibi durmuyor çok doğal duruyor kendi saçım gibi.Hem parlak da oluyor.Boyu istediğim boyda,uzatmak gibi bir derdim yok.Sürekli saçına ısıl işlemle şekil verenlere sorum,düzenli bakım yapsam yıpranmanın önüne geçemez miyim?Hem doğal bakımlar hem de hazır maskeler vs ile? Ve saçlarımı uzun kullanacağım tabii.
Bu şekilde her gün ya da gün aşırı(iki günde bir)saçlarını şekillendirip,bakımını yapıp yıpranmasını engelleyen var mı?Yoksa bu şekilde en fazla 3 ay falan mı dayanır saçlarım
not:ısısız şekillendirmelere de açığım ama neredeyse hepsini denedim,istediğim dalga şeklinde hiç olmuyor örmek,bigudi,ısıtmalı bigudi,çorapla sarmak,lastik toka ile şekiller falan falan (
isteyenlere saçımın fotoğrafını ekleyebilirim.Sürekli şekillendirenler lütfen bir yardım edin,n'apayım?
Bu şekilde her gün ya da gün aşırı(iki günde bir)saçlarını şekillendirip,bakımını yapıp yıpranmasını engelleyen var mı?Yoksa bu şekilde en fazla 3 ay falan mı dayanır saçlarım
not:ısısız şekillendirmelere de açığım ama neredeyse hepsini denedim,istediğim dalga şeklinde hiç olmuyor örmek,bigudi,ısıtmalı bigudi,çorapla sarmak,lastik toka ile şekiller falan falan (
isteyenlere saçımın fotoğrafını ekleyebilirim.Sürekli şekillendirenler lütfen bir yardım edin,n'apayım?