Sürekli küsüp evden çıkan koca

Sen ondan önce davran çık dışarı gez toz, o merak etsin pineklesin evde.
Bence çocuk falan yapılmaz böyle adama, çocuk ağladı e ben bunaldım çıkacağım. Çocuk hasta ben sıkıldım gideceğim mi diyecek çok saçma

Prenses erkek diyorlar böylelerine. Benim eşim de aynı bu model 16 yıllık evliliğim bitiyor . Bir de çocuk var .
Bu adamla ömür geçmez sen haklıydan küser gider . Kendi haklıysa kıyameti koparır . Özür dilemez çünkü herzamsn haklıdır .
Çok yıpranırsın.
bırak istiyorsa o çabalasın .

Kavga esnasında özellikle ilk kavgalarda evden defol vs. diyor muydunuz, sonrada alışkanlığı mı çevirdi acaba. Siz kovmadan o gidiyor direkt, böyle de olabilir.

Seninki yine birkaç saat sonra dönüyormuş. 13 yıllık evliliğimde tartışma sonralari bu üçüncü evi terkedisi. Her gidisi 2-3 ay sürüyor. Üstelik sadece beni değil evde bir de çocuğumuz var

Trip atan erkek..... Gerçekten çok zor. Siz ondan önce ciksaniz, aynısını ona yapsanız acaba tepkisi ne olur

İzin vermeyin gitmesine, bir kaç büyük kavgamızda benim eşim de disari çıkmaya kalktı, izin vermedim ne kadar büyük kavga edersek edelim gidemezsin evden dedim. Gidersen bende peşinden gelirim dedim. Bir daha da çıkmaya kalkmadı. Benim eşim de sizinki gibi ufak bir tartışmada hiç konuşmamayı tercih eder güya kavga büyümesin diye ama bu durum beni de rahatsız ediyor. Bir sorun varsa insanca konuşup çözebiliriz diye. Ama sizinkinin bir de evden gitmesi hoş olmamış. En azından başka odaya gitsin ama evde dursun. Kavga anında çekip gidince nerden biliyor size bisey olmayacağını belki çok sinirlendiniz tansiyonunuz düştü, düşüp bayilsaniz ne olacak ? İyi bir zamanında söyleyin bunları eşinize bir daha gidersen döndüğünde beni bulamazsın deyin. İnsaAllah gitmez bir daha.

Kesinlike katılıyorum düzelmez böylesi
Bende de vardı gittikçe küsmenin dozu artıyor hatta sözde ceza kesiyorlar
Evet narsiz partnerini kendinden mahrum bırakarak cezalandırdığını düşünürmüş .
Egoya bakarmısınız Tavan.
İnşAllah bende bir gün geçmiş zaman eki kullanabilirim ... siz iyi kurtulmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…