- 14 Haziran 2023
- 6.297
- 19.250
- 33
Sen ondan önce davran çık dışarı gez toz, o merak etsin pineklesin evde.Başlıktan da anlaşılacağı üzere evde bir gerginlik, tartışma olduğu zaman sürekli kocam evden çıkıp gidiyor. Birkaç saat sonra dönüyor genelde ama bu huyundan artık nefret etmeye başladım. Birkaç senedir evliyiz çocuk yok. Başlarda bu durum gözüme çok batmamıştı. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum tartışmak istemiyorum diyordu ama son zamanlarda gerçekten alışkanlık haline getirmeye başladı. En ufak bir tartışma olunca (tartışmadan kastım sinirlendiğim veya kırıldığım zaman birşeye dile getirdiğimde iletişim kurmak yerine cevap vermeyip evden gidiyor)
İnanın artık birşey konuşmaya çekinir oldum. Güzel bir dille de söylesem aynı şekilde davranıyor ama genelde tartışıyoruz malesef. Yemeğe gelmiyor kimi zaman arabada uyuyup gece yarısı geldiği de oldu ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Telefonlarımı da açmıyor genelde çıktığında. Boşanmayı bile düşünmeye başladım. Huzur kalmadı artık birşey konuşamayacaksam ben eşimle, en ufak problem de evden gidecekse ne anlamı var ki evliliğimizin ?
Normal birşey mi bu? Sizin eşlerinizde de oluyor mu ne yapmalıyım ?
Ek olarak genelde çıktığında dayanamayıp arayan taraf eve çağıran taraf ben oluyorum tabi telefonlarımı açarsa. Döndüğünde de trip atıyor bana. Yaptığının çok yanlış olduğunu defalarca anlatmama rağmen daha fazla seninle tartışmamak için gidiyorum diyor ama haftada 2-3 olmaya başladı bu durum sıktı artık yine çok saçma birşeyden tartıştık ama kesinlikle ben haklı olmama rağmen çıktı gitti aramadım bu sefer ama taktik yapmak için değil artık boşanmayı düşünüyorum bıktım
Bence çocuk falan yapılmaz böyle adama, çocuk ağladı e ben bunaldım çıkacağım. Çocuk hasta ben sıkıldım gideceğim mi diyecek çok saçma