- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi thefullmoon
-
+10000Onlar gibi de davranma iletisimi de kesme. Mesafeli ol, triplerini umursama, kendine dert etme, gönüllerini de alma, kirilmak isteyen kirilsin küssün, üstüne gelirlerse de ver ağızlarının payını, çekinme.
Benim tüm nisanimda ,kinamda , nikahimda , düğünumde kirildilar ben bu şekilde çözdüm . Hiç takmadım. Cevap verdim ama konu sahibi bu yöntemden korkuyor gibi geldi bana . Yani resme bile kiriliyorlarsa demek ki öyle bir üstünlük sağlanmış ki artık konu sahibi çocuk gibi durmuşOnlar gibi de davranma iletisimi de kesme. Mesafeli ol, triplerini umursama, kendine dert etme, gönüllerini de alma, kirilmak isteyen kirilsin küssün, üstüne gelirlerse de ver ağızlarının payını, çekinme.
Demek ki eşin saçma davrandıklarını biliyor . Sen resme kırılınca ne hakla kiriliyorsun kocamla resim çektirirken senden izin mi alacağız deseen bu saçma olmaz mesela . Böyle söylemeye çekinen biriysen sende kırılarak cozebilirisn .yoksa yavaş yavaş üzerinde olan baskı artacak. Kendi çocuğun bile onların dediği gibi büyür çünkü kırılmasınlaeYa şimdi bende onlar gibi davransam başta eşim olmak üzere kendi ailem bile saçmaladığımı söyler kesin. O zaman ne yaparım bilmiyorum
Ben de hep sana yorum yapıyor gibi oluyorum ama kişisel algılama nolurSen resme kırılınca ne hakla kiriliyorsun kocamla resim çektirirken senden izin mi alacağız deseen bu saçma olmaz mesela .
Yok niye kişisel algılayımBen de hep sana yorum yapıyor gibi oluyorum ama kişisel algılama nolur
Bana kalırsa o kadar takmasın ki karşı tarafı cevap bile vermesin
Cevap vermek ble ciddiye almak
Minimum iletişimHerkese çok teşekkür ediyorum böyle bir durumda en doğrusu onlara aynı şekilde davranmak mıdır yoksa iletişimi direk kesmek mi ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Bu sözlerinden sonra iyice soğudum zaten. Bide ultrasona onu götürmedik diye kırıldı üstüne kaynanam. Gebe olduğumu öğrenir öğrenmez gittim söyledim yine yaranamadım. Sen sustun sustun bize söylemedin dimi dedi. Git kocana trip at be kadın yeter diyeceğim en sonunda
Bana da öyle geldi. Tek çözüm bu ama, yapacak başka bi sey yok, umursamazlık ve mesafe candır.Benim tüm nisanimda ,kinamda , nikahimda , düğünumde kirildilar ben bu şekilde çözdüm . Hiç takmadım. Cevap verdim ama konu sahibi bu yöntemden korkuyor gibi geldi bana . Yani resme bile kiriliyorlarsa demek ki öyle bir üstünlük sağlanmış ki artık konu sahibi çocuk gibi durmuş
Bence eşinde sorun var zaten yoksa kocasıyla fotograf paylaştı diye kirilamazlarBana da öyle geldi. Tek çözüm bu ama, yapacak başka bi sey yok, umursamazlık ve mesafe candır.
Eşi sorun çıkarıp aileme paspas ol, gonullerini al demeyecekse gayet de sınırı çizip mutlu olabilir.
Aynen öyle, yüz bulmuş tepeye çıkmışlar.Bence eşinde sorun var zaten yoksa kocasıyla fotograf paylaştı diye kirilamazlar
Kendiniz söylemişsiniz kimse sormadı"aglamayana meme yok"herşeyi alttan al,olana bitene sessiz kal sonra millet kırılsın.Yeni bir hastalık atlattım karnımda bebeyle. Kimse beni sormadı valla keşke bende kırılsaydım. Onların en ufak burnu kanasın sülaleye hesap sorar küserler. Bu tür durumlarda ben hep aradım gittim zaten yapmamak mümkün değil öyle bir baskıları var ki… sıkıysa gitme
Yani bilmiyorum ya evlilik hayatı bu kadar kadinalra zehir edilmemeli bunu birbirine yapan ne tuhaf yine kadınlarAynen öyle, yüz bulmuş tepeye çıkmışlar.
Haddini bilmemek insanlık suçu benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?