Sürekli kırılan eş ailesi

Ben olabilir misiniz?
Tabi önemli bir farkla... En önemli günlerimde kırılır. Düğün günü, doğum yaptığım gün gibi.
Ben 2.de affettim ama eşime söyledim. Bir daha benim özel bir günüm katledilirse hepinizi katlederim. Ana tana dinlemem dedim.
Bu ne ya milletin nazını cazını çekemem ben dedim. Görüştürmüyor şuan bizi Hoş istesede görüşmek gelmiyor içimden.
Başkası yapınca ben alınganlık gösteriyorum ama ben yapınca (bişeyde yapmadım geleneklere uymuyor bahanesiyle) kırıldım, üzüldüm, darıldım. İkide gözyaşı tamam oğulcuğu gelmiş hesap soruyor.
Adamın totosundan kan alırım ben yükseltme beni dedim korktu

Kocanızla resim paylaştınız diye kırılan görümce mi!? Siz daha fazla kırılın, hamilesiniz zaten. Eşiniz sizi bu konuda zorlamamalı. Stres olduğunuz ortamlardan uzak durmanız gerekir

Sizde kırılın,eski yaptıklarınız aklıma geldi daha çok kırıldım değin.Olmadı kırgınlıkla ilgili durum paylaşın oda olmadı havuçları kırıp kırıp sesli msj atın

Sizde onlara kirilin bu sebeple. Ayaklarim sisti kimse sormadi, midem bulandı kimse ayran getirmedi diye kirilmaya devam edin. Ben hamileyken hava cok sicak diye aglayip meteorolojiye trip atarak çağ atlamistim hamilelikte sizin daha kirilgan olmaniz gerekiyor aslinda

Siz de onların taktiğini uygulayın işte her şeye kırılın, hemen hasta olun onlar napıyorlarsa aynısın yapın. Arayıp sitem edin ben size kırgınım diye. İşe yaratacaktır diye düşünüyorum

Ben olsam daha çok kırılırım daha çok abartırım hatta arada gözlerim bile dolar. Üstelik hamileymişsiniz bi haller oluyor bana diye burunlarından getirirdim
Ne zaman eş ailesi bu da en ufak bir şeye kırılıyor ne bu böyle diye isyana geçti o zaman normalleşirdim

hahahha en sevdiğim metod:))) o sana omzum mu ağrıyor diyor sen ona omzum çok ahhh diyeceksinbunu bizde ailenin büyükleri çok yaparak dert dinleme potansiyellerini minimuma indirgerler.

Valla kırılmayı falan bilmem ama yeni doğan bebeğimin ağzına acı biber koymaya çalışsalar o biberi… neyse ban yemek istemiyorum. Siz yetişkinsiniz de çocuğunuzu koruyup kollayın, gerekirse de kıyameti koparın. Lakap takacaklarmış bi de bak senn… fazla yüz vermişsiniz, saygı böyle birşey değil.

Haklısınız valla ben yüz göz olmamak adına duymazlıktan geldikçe, şakaya vurup öyle cevap verdikçe daha çok üstüme gelmeye başladılar bi yerde ciddi tepkimi koyacağım artık ya da hepten iletişimi keseceğim sanırım teşekkür ederim

Evet evet çok haklısınız artık bende böyle yapacağım herkese çok teşekkür ederim

Ben ortalığı yıkarım kesin ne demek biber süreceğiz falan . Yok lakap takacağız

Herkese çok teşekkür ediyorum böyle bir durumda en doğrusu onlara aynı şekilde davranmak mıdır yoksa iletişimi direk kesmek mi ? Siz olsanız ne yapardınız ?

Ya şimdi bende onlar gibi davransam başta eşim olmak üzere kendi ailem bile saçmaladığımı söyler kesin. O zaman ne yaparım bilmiyorum
Onlar gibi de davranma iletisimi de kesme. Mesafeli ol, triplerini umursama, kendine dert etme, gönüllerini de alma, kirilmak isteyen kirilsin küssün, üstüne gelirlerse de ver ağızlarının payını, çekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…