Surekli ıkınma sesleri -35 gunluk

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asud
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asud

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
1.611
6
358
İstanbul
Kızım 35 gunluk ve uyurken bile surekli ikinma sesi cikariyo. Cok aglamiyo ama kipkirmizi oluyo. Uykuya devam edebiliyor. Kakasini da sık olmasa da yapiyor. Surekli bu sesler ,icim acidi resmen. Boyle bir sorun yasayan var mi?
Bu kadar ikinmakdan da surekli kusuyo bu arada.

evet canım bende aynı sorunu yasadım.sürekli ıkınma sesi cıkarıyordu oğlum uykusunda.sanki böyle biryeri ağrıyoda inliyo gibi.banada anormal geliyordu koca adam gibi ses cıkarıyordu birde geriniyordu.meğer gaz sıkıntıısıymış.emzirdikten sonra mutlaka göğsü sana yaslanacak sekilde kucağına al sırtına titretecek sekilde nazikce vur gazını cıkar.

evet canım bende aynı sorunu yasadım.sürekli ıkınma sesi cıkarıyordu oğlum uykusunda.sanki böyle biryeri ağrıyoda inliyo gibi.banada anormal geliyordu koca adam gibi ses cıkarıyordu birde geriniyordu.meğer gaz sıkıntıısıymış.emzirdikten sonra mutlaka göğsü sana yaslanacak sekilde kucağına al sırtına titretecek sekilde nazikce vur gazını cıkar.

Canim saol.Uyandigi halde mutlaka cikariyorum. alttan da cikariyo ama yine de devam ediyo. surekli kaka yapamiyo sanki. Elimden bisey gelmiyo icim aciyo.

hiç sıkıntı etme cnm bütün bebekler ilk zamanlarda öyle sesler çıkarıyorlar,hatta keçi sesine benzetmişti bazı arkadaşlar forumda:1:

hiç sıkıntı etme cnm bütün bebekler ilk zamanlarda öyle sesler çıkarıyorlar,hatta keçi sesine benzetmişti bazı arkadaşlar forumda:1:

Hemen o konuyu bulayim :-) rahatlamaya ihtiyacim var. bugun sutum de gelmedi ilk defa mama verdik. uzerine boyle kuvrandikca ben de bayilcam. yakindir.
Tesekkurler

bence doktoruna gösterin çünkü bazı bebekler kan şekeri düşünce de inilti şeklinde ses çıkarabiliyorlar

Kan sekeri 6 saatten fazla emmezse duser diye biliyorum. Doktoru aramakla olmuyor. Gidince sorayim bunu. Saol.

evet o şeker problemi olmayan bebekler için geçerli. ben Allah korusun şeker falan olabilir diye yazdım.inşallah öyle bir şey yoktur ama yine de doktoruna söylemenizde fayda var.

aynen cnm uykusunda sürekli sesler çıkarıyor tuhaf tuhaf..bazen ıkınıyor bazen ağlıyor gibi. uyandı diye kalkıyorum gözler kapalı. nedenini bende bilmiyorum:((
zaten bugünde kakasını yapamadı. ben de çok üzülüyorum. kesin sancısı var falan diyorum ama aslında alttan üsten gazını da çıkarıyor.hiç kaliteli uyumuyor sanki:((

aynen cnm uykusunda sürekli sesler çıkarıyor tuhaf tuhaf..bazen ıkınıyor bazen ağlıyor gibi. uyandı diye kalkıyorum gözler kapalı. nedenini bende bilmiyorum:((
zaten bugünde kakasını yapamadı. ben de çok üzülüyorum. kesin sancısı var falan diyorum ama aslında alttan üsten gazını da çıkarıyor.hiç kaliteli uyumuyor sanki:((

Ayni bizimde oyle. Kakasini yapinca rahatliyo bir sure. Biraz once doktorla tekrar konustum. Bazi bebekler oyle olur diyo. Gaz ilaci kullaniyorum iki gundur ses biraz azaldi. Doktorada soyledim. pek ilac sevmiyo ama ne yapayim. Gaz sancisi yani. Telas yapmamak lazim ama uzuluyoruz iste.

Back