Sürekli huzursuz ağlayan bebek

Ben işi bırakmıştım Doğum öncesi dönememde çünkü kızıma başkası asla bakmaz bakamaz kötü davranır net !
Direkt bakıcıya birakmayacağım
Annem de yanında olacak
Annem sağlığı el vermediği için bakamaz ama en azından yanında olacak ama içimden bir ses
Bebeğim beni de uzun bir süre çalıştırmayacak diyor

Yapmaaa demeee bi kişi bile geçti demedi şimdiye kadar . Ne yapacağım ben böyle bebeğiyle gezen güzel vakit geçiren İnsanlar görünce ağlıyorumm resmen... çorap giyerken bile kendini kasıyor bağırıyor ağlıyor ya

Bi deneyin inşallah umduğunuz gibi olmaz en azından anneniz yanınızda ne güzel .... Allah canlarını sağ etsin ne diyim bizlerede güç kuvvet versin sabır versin

Her bebek bir değil ki canım Allah kucağına sağlığıyla almanı nasip etsin inşallah hiç üzmesin seni hayal ettiğin herşeyi yaşatsın Allah sana
Amiiin ❤ senin de evladına sağlık sıhhat versin çocuğun sakinleşmesi için dualar var onları mı okusan acaba bilemedim ki, böyle çok yıpranmışsın gibi gözüküyor üzüldüm gerçekten

Ayy sanki oglumu anlattigini sandim bir an
Cok zor b8 dönemden geciyorsunuz. Öncelikle sakin olmaya bakin. Mesela ben hep söyle yapardim yemek yapacagim zaman alirdim yanima ki mama sandelyesinde oturmak onun icin bir ölüm gibiydi oturmazdi. Yerde otururdu mutfak cekmecelerini falan bosaltirdi piknik yapiyormus gibi benim kesip dogradigimi karistirdigimi görünce o da yapardi. Egr az da olsa sakinlesmesini istiyorsan kizina olanak tani. Zamanla frekanslariniz uyasacak bak denemekte fayda var. Ben oglum agladiginda öfkelenmek yerine onu ne kadar sevdigimi düsünüyordum hep. Benden baska kimse bakamazdi ki halen öyle. Bazen diyorum ki evlendigi zaman kina gecesini ben yapsam oturup aglassak diye gelin kizla annesi gibi

Peki bu ağlamalar bitmiyor mu arkadaşım ben kızımın kına gecesinde damada ağlarım herhalde başına be geleceğini bilmiyo garibim diye

Peki bu ağlamalar bitmiyor mu arkadaşım ben kızımın kına gecesinde damada ağlarım herhalde başına be geleceğini bilmiyo garibim diye
Ahahahahhahaha ayy hic gülecigim yoktu sen zamanla alisirsan inan ki her sey daha kolay olur. Isi zor görme kolay olarak gör. Benim oglum böyleyken ben bir de 3. Cocugu dogurdum. Herkes sok oluyordu ogluna ragmen 3. Cocuk deli cesareti diye. Ben de baslarda cok zorlandim kendimi sikmaktan dislerim gicirdiyordu artik. Ama isi zor yerine kolay olarak gördüm ki iyi de yapmisim yani. Tavsiye ederim

Vallahi annem bile diyo ben böylesini görmedim kıyamam komşum görmüş közüm 2.5 aylık filandı o zaman annenin gözlerinden ateş çıkıyordu diyo
Hahah ayyy allahım sabırlar versin kız çocuğu da uslu olur derler ama demek ki kızı erkeği yok. Bi de sukurler olsun iyi yonden bakalım engeli yok, yuruyebiliyor, gorebiliyor, bi de gecicek bu donemleri ama engeli olsaydi hayat boyu yasayacakti bu durumu

Bende kalıcı hasar bırakacağı kesin kendisi küçük etkisi çok büyük maşallah gür sesli bide anam anam anam ambulans sireni gibi sanki hayatın stresini yaşamış sanki kemiklerini kırıyorum yok böyle ağlama ya bugün dün akşamki krizin ertesi günü tabi komşular geliyo nasıl oldu geçti mi diye ayyyy tayin çıkıp burdan gittiğimde ah ahh ne ağlardı o bebek dicekler Nirvana çocuk üst sürüm ağlıyo ya

Ne zor ya anne olmak insan sinirlerine de hakim olamaz

Bak her tavsiyene uyarım ama başka çocuk tavsiyene uyamam ne yaptın arkadaşım çivi çiviyi söker hususuna mı dayandın anam anam 2. Mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…