Sürekli huzursuz ağlayan bebek

O hallerini kaydet sen en iyisi yarın bir gün büyüdüğünde ahanda böyleydin diye gösterirsin kıymetini daha da bi iyi bilir 😂
Bide o zaman üfff anneğğğğyyyy der at kendini camdan sonra ben analıkta ilk çocukla master yaptım yemin ederim 😂. 10 çocuk baksam bu kadar yorulmazdım herhalde sakin çocuk tabi😂

Yeni doğan fobisi oluştu bende 😂 Demir’den de trenden de korkarım ben 😂. Bekle demi azıcık doğduğun andan beri ne olduda bu kadar ağlıyon 🤦‍♀️
Yazik ya ben biraz da üzülüyorum aciyorum onlara ne bilim sana muhtaclar. Anlatacak dil yok. Tek dil aglamak. Onu da anlamak anneye düsüyor yine 🙄🙄🙄

Bide o zaman üfff anneğğğğyyyy der at kendini camdan sonra ben analıkta ilk çocukla master yaptım yemin ederim 😂. 10 çocuk baksam bu kadar yorulmazdım herhalde sakin çocuk tabi😂
Ahahahaha bende hep diyorum ogluma verdigim emekle cabayla ücüzleri büyütürdüm diye😂😂😂

Yazik ya ben biraz da üzülüyorum aciyorum onlara ne bilim sana muhtaclar. Anlatacak dil yok. Tek dil aglamak. Onu da anlamak anneye düsüyor yine 🙄🙄🙄
E tabi o da var ağlıyo ama niye aç mı susadı mı kucak mı istiyo kaka mı yapamıyo vs. Yeminle böyle zor bebekler deneme yanılma yöntemiyle büyüyo normalleri yedir içir uyut alt değiş bizimkiler yedir içir uyut alt değiş evresi sonucu hala ağlama sonuç acaba doymadımı altını çok mu sıkı bağladım ondan mı uykusunu mu tam alamadı gazınımı tam çıkaramadım ayy hepsi tamam yoksa hasta mı hastaneye git 600-700 tl bayıl gel sonuç Allah’a şükür temiz ama çocuk hala ağlıyo bidaha dene herşeyi yine susmasın vs...

Allah yardim etsin kolaylık versin canım, benim oglum da 9 ayı doldurdu 10 un içindeyiz, kolik bebekti ve sürekli ağlardı. Yeni yeni bu ağlamalar geriledi, uyku düzeni biraz biraz oturdu çok şükür. Bizimki de hep kucakta canım, kanguru da geziyoruz birlikte evin ici dışı fark etmiyor lakin artık kilosu da agirlastigi icin bel, sirt boyun omuz hep ağrıyor bende de, esimde de.. Benim esim de çalışıyor 7 de evden cikiyor aksam 7 de evde oluyor ama eve gelince ve tatil gunlerinde hakkini yiyemem Allah ondan razı olsun bebisi hep ona pasliyorum. İcimize sinen bakici yardimci da bulamadik annem yetişti yardima cok şükür. Bu ara diş çıkarıyor o yuzden uykulardan da bazen huysuz şekilde kalkiyor yine kucak istiyor, diş donemleri böyle geciyor bizim. Onceden 6-7 saat uyku bana fazla gelirdi su son 9 aydir 1 günüm olsa da keske 10 saat 20 saat uyusam.. O kadar yorgunum ki.. Ek gida donemi bir de.. Günlük hatta saatlik huyları değişiyor, dun bayila bayila yedigini bugun yemiyor vs.. Tum gün mutfakta öğün hazirlamak bir yandan kendimize yemek yapmakla geciyor. Oglum kucakta ya da yanimda mama sandalyesinde (bazen oturuyor bazen agliyor istemiyor oturmak) oluyor. Halimize şükürler olsun Allah kolaylik can sagligi versin canim. Yurumeye baslayinca biraz biraz kucaktan bagimsizlasir diye umut ediyordum ama seninkini okuyunca bi düşünceler sardi beni simdi... Belki fikir verenler olur.
Pedagogla mı görüşsek bizler bilemedim

yok ilk bebeğim sürekli evimizdeyiz pek gelen gidenimizde yok zaten 😢. Bahçeye iniyoruz bazen evin içinde başka odalarda oynuyoruz zeka kartlarıyla şekilleri yerine koyma kart toplama vs sürekli oyun uyku yemek geçiyor ama kendimle asla ilgilenemiyorum asla kendime artık bayılmayayım diye mutfağa gidip zeytin alsam peşimden gelip paçama yapışıp ağlıyor böyle bir bebek ilk defa görüyorum her be kadar kendi çocuğumda olsa ben bile yadırgıyorum bu durumu
Canım bu da senin imtihanın. Demesi kolay, çeken bilir ama beterin beteri var. Boşver dert etme. Hem küçükken yaramaz olan büyüyünce uslu olur derler. Sabret. Oku çocuğunu. Felak, Nas, Ayetel Kürsi. O da rahatlar sen de rahatlarsın. Allah sabır versin. Ben de yalnızım. Kızım sağolsun beni de çok delirtir. Bebekliği rahat geçti ama bu büyüdükçe yaramazlaştı. Seninki de uslanır tam tersine. Bak demedi deme. Allah hepsine ömür sağlık versin. Hepsi gelir geçer.

Canım bu da senin imtihanın. Demesi kolay, çeken bilir ama beterin beteri var. Boşver dert etme. Hem küçükken yaramaz olan büyüyünce uslu olur derler. Sabret. Oku çocuğunu. Felak, Nas, Ayetel Kürsi. O da rahatlar sen de rahatlarsın. Allah sabır versin. Ben de yalnızım. Kızım sağolsun beni de çok delirtir. Bebekliği rahat geçti ama bu büyüdükçe yaramazlaştı. Seninki de uslanır tam tersine. Bak demedi deme. Allah hepsine ömür sağlık versin. Hepsi gelir geçer.
İnşallah canım inşallah hepimizin imtinahı kolay olsun inşallah

Benim kızım da öyleydi.bazi bebekler huysuz oluyor yapacak birşey yok.tek çaresi sabır.siz sinirlendikce o daha çok hırslanır sakinlesemez.

Sürekli sebepsiz ağlıyorsa tepki vermemeyi deneyin birde belliki cani sıkıldıkça ağlıyor sizde ilgi gösteriyorsunuz oda istediği şeyleri ağlayarak yaptıracağını düşünüyordur

Sürekli sebepsiz ağlıyorsa tepki vermemeyi deneyin birde belliki cani sıkıldıkça ağlıyor sizde ilgi gösteriyorsunuz oda istediği şeyleri ağlayarak yaptıracağını düşünüyordur
Onu denedim komşular geldi kapıya ve sabaha kadar uykuya dalamadan bağırdı sadece

X