- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Titizlik gerçekten içten gelen birşey, karşımdaki apartmanda var öyle bir kadın daha sabahın körü gözünü açıyor tüm halılar balkona atılıyor, hiç abartmıyorum hergün kapı pencere, mutfak dolaplarını temizliyor, bütün balkonlarını yıkıyor, akşam 8'de bile kadını elinde bezle görürsün ki 3-4 tane çocuğu var eteğinde, ben öyle değilim, titiz olamadım lakin mutfakta titizimdir, yapılan yemek temiz olacak, ne yaparsam yapayım anında mutfağı toplarım, lavaboyu ovar ocağı silerim, salon da toz varsın olsun, yatak odasındaki dolaplar dağınık olsun umursamam, gittiğim yerlerde de bakmam toza kire, o yüzden sorunsuz bir misafirimdir, sana gelsem koltuktaki yığıntıları kenara itip otururumsakıncası olmaz benim için ama şu mutfak işini halletmelisin, hazır gıdadan kurtulman lazım, cidden çok sağlıksız, kilo alırsın o bir dert tamam ama o hazır gıdalarda bir sürü katkı maddesi de oluyor, o maddeler vücudunda birikir bir sürü sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalırsın yazık değil mi sana, hem yediklerin hep kuru şeylere benziyor, bağırsakların kurur.
Şöyle becerikli eli pratik bir yardımcı bul kendine, sen evdeyken gelip evi temizlesin yemek yapsın birkaç çeşit.
Arastiriyorum oyle bi kadin
Daginikligi gectim yemek cok onemli gercekten
Kolestrolum falan var zaten
En son insulin direncim de vardi noldu bilmem

Zamaninda yemek yemek ve saglikli seyler olmali ..
Ahhhh ahh