28 yaşında 1.68-51 kiloyum, oldukça zayıfım ama hep böyleydim. Bir kaç ay önce evlendim ve uzun zamandır aşırı halsizim ve sürekli uykum var.
İş yerinde 15-20 dk. masamda uyuduğum oluyor. Gece en geç 11 de yatıp-Sabah 6 da uyanıyorum. Uykumu alıyorum aslında ama bu enerji düşüklüğüm nedeniyle ne işte ne evimde verimli olamıyorum.
KAn ölçümüm vs yapıldı, sorun çıkmadı. Önerileriniz varsa sevinirim.
28 yaşında 1.68-51 kiloyum, oldukça zayıfım ama hep böyleydim. Bir kaç ay önce evlendim ve uzun zamandır aşırı halsizim ve sürekli uykum var.
İş yerinde 15-20 dk. masamda uyuduğum oluyor. Gece en geç 11 de yatıp-Sabah 6 da uyanıyorum. Uykumu alıyorum aslında ama bu enerji düşüklüğüm nedeniyle ne işte ne evimde verimli olamıyorum.
KAn ölçümüm vs yapıldı, sorun çıkmadı. Önerileriniz varsa sevinirim.
merhaba;
benim eşim tsk da görev yapıyor görevide oldukça yoğun hemen hemen aynı sorunları yaşıyordu sabahları yataktan kalkamıyordu ,kendini hep yorgun hissediyordu,işe gitmek istemiyordu ve bir arkadaşımız vasıtasıyla forever living urunleri ile tanıştık bir kaç urun aldık ve yaklaşık 3 aydır duzenli kullanıyor onunla beraber bende kullanıyorum kendi ifadeleri ile artık daha rahat ve kendini daha dinç hissediyor artık eskisi gibi yataktan kaldırmaya da uğraşmıyorum :) bu sonuçları görunce konferanslarına katıldık, mantıklı geldi ve başka urunlerini de alıp kullanmaya başladık (omega3,arı sutu,propolis,çay vs.)özellikle bende de lavobo ya çıkmadaki sıkıntılarımın çayı kullanmaya başladıktan sonra kalmadığını gördum.urunlerini indirimli almak içinde uye oldum artık ailece urunlerini hem kullanıyor hemde tavsiye ediyorum eğer sizde urunleri denemek yada detaylı bilgi almak isterseniz bana m mail adresinden ulaşabilirsiniz ama şunu söyleyebilirimki kesinlikle faydasını göreceksiniz en azından bizde öyle oldu :)
canım geçmiş olsun aynı şikayetler bende de uzuuun zamandır var kan değerlerimde demir eksikliği çıkmıştı b vit.değerlerim de sınırdaydı. keçiboynuzu pekmezini çok tükettiğim dönemlerde daha iyi hissediyorum ama dikkat etmediğim zamanlarda aynıyım. bol kırmızı et ve pekmez tüketmeni tavsiye ederim düzenli olarak,özellikle keçiboynuzu veya dut pekmezi daha faydalı.Allah hepimize şifa versin cnm.