Benim alt dairede oturan ailenin oglu da gece yarisi bagira bagira şarki söylerdi. Uyaniksam (cocugum da yok sese uyanacak) hiç sallamam kimsenin sesini gurultusunu. Uyuyorsam zaten uykum agir bando takimi kursalar duymam. O yuzden bu gurultu olaylari bana pek sorun gelmiyor. Tabi sizin durumunuzu bilemem bana göre de çevreyi rahatsiz etmek hoş degil kendim dikkat ederim lakin ben sorun etmem açikcasi.İyi geceler hanımlar.
Karşı bina evimize çok yakın malesef.Karşı apartman bizim yatak odamıza cephe.sürekli gecenin bir yarısı camdan cama muhabbet ediyorlar altlı üstlü oturan 3 görgüsüz. kibarca uyardım birkaç kez işi çingene kavgasına çevirdiler...mizacıma malesef çok ters bir durum bu.Tartışmayla, uyarmayla asla çözüm bulamadım.Hergün aynılar.hadi şimdi kış camlar kapalı yazın daha fena...
Eşim cama çıktı birinde hemen içeri girdiler.Eşim gergin bir tip.ağır laf söylemesinden korkuyorum açıkçası çünkü olay dahada büyüyecek biliyorum.Kadın falan demez,oda direk carlar,çirkeftir biraz buda olayı farklı bir boyuta taşır ki asla istemem
Kadınlar arsız belliki kocalarıda baş edemiyor
Bunları kime nereye şikayet edebilirim. Başına gelen varmı?öneriniz nedir?
Polis geliyromu böyle durumlarda yada herhangi bir cezai yaptırımı varmı acabaPolise şikayet edebilirsiniz.
Cezai yaptirim icin gidip sikayetci olmaniz gerekiyor. Benim de komsularim arabadan yuksek sesle muzik acip mahalleyi inletiyorlardi. Aradim cezai islem olacak mi diye. "arkadaslar sadece uyarir, yaptırım olmasini istiyorsaniz subeye gelip sikayetci olmaniz gerekiyor" dediler.Polis geliyromu böyle durumlarda yada herhangi bir cezai yaptırımı varmı acaba
+1Bu adalet sisteminde cinayet işleyenler bile serbestken
Iki gürültü yapan kadına ne ceza verilir sizce ?
Ya eşiniz onlar gibi çirkef olacak
Ya katlanacaksiniz
Ya da taşınacaksiniz
Başka çözümü yok gibi
Turkiyede yaşamiyor musunuz :) bu gozler ne haberler okudu yok yere, gurultu tartismasindan komsusunu bicaklayan, tufekle tüm aileyi katledenler vs...benim yasadigim yer nezih sayilabilecek bir muhit ancak hiç çoğu yer böyle maalesef, hiç sasirmiyorum bu cirkefliklere...Oturduğunuz muhit buna uygun demek ki. Baştan keşke oraya taşınmadan biraz gözlem yapsaydınız. İlk kez duydum böyle bir şey.
merhaba benzer durumu biz de yaşadık yöneticimize söyledim oda diğer binanın yöneticisiyle konuştu ve o yönetici de binasıyla konuştu ve durum çözüldü başka mercilere şikayet etmenize gerek yok derim çözülmeyecek durum değilİyi geceler hanımlar.
Karşı bina evimize çok yakın malesef.Karşı apartman bizim yatak odamıza cephe.sürekli gecenin bir yarısı camdan cama muhabbet ediyorlar altlı üstlü oturan 3 görgüsüz. kibarca uyardım birkaç kez işi çingene kavgasına çevirdiler...mizacıma malesef çok ters bir durum bu.Tartışmayla, uyarmayla asla çözüm bulamadım.Hergün aynılar.hadi şimdi kış camlar kapalı yazın daha fena...
Eşim cama çıktı birinde hemen içeri girdiler.Eşim gergin bir tip.ağır laf söylemesinden korkuyorum açıkçası çünkü olay dahada büyüyecek biliyorum.Kadın falan demez,oda direk carlar,çirkeftir biraz buda olayı farklı bir boyuta taşır ki asla istemem
Kadınlar arsız belliki kocalarıda baş edemiyor
Bunları kime nereye şikayet edebilirim. Başına gelen varmı?öneriniz nedir?
Valla öyle çok lüks bir yerde oturmuyorum ama bir kez olsun komşumun sesini dahi duymadım. Hatta bebeğim ağladığında ben yatak odasından çıkıyorum. Millet uyurken dinlemek zorunda değil diye. Bazen böyle narin düşüncelerim olabiliyorTurkiyede yaşamiyor musunuz :) bu gozler ne haberler okudu yok yere, gurultu tartismasindan komsusunu bicaklayan, tufekle tüm aileyi katledenler vs...benim yasadigim yer nezih sayilabilecek bir muhit ancak hiç çoğu yer böyle maalesef, hiç sasirmiyorum bu cirkefliklere...
bu kadar da narin olmayın derim ben de öyleydim bazen işe yaramayabiliyor yani aynı hassasiyeti karşı taraf göstermeyebiliyor ve bunu görünce ben diyorum milletin enayisi ben miyim :/Valla öyle çok lüks bir yerde oturmuyorum ama bir kez olsun komşumun sesini dahi duymadım. Hatta bebeğim ağladığında ben yatak odasından çıkıyorum. Millet uyurken dinlemek zorunda değil diye. Bazen böyle narin düşüncelerim olabiliyor
Yan komşum yeni doğum yaptı. Ben böyle davrandığım için aynen o da öyle yapıyor. Bebeği ağladığı an içeri götürüyor. Sorunumuz bunları nezaket olarak görmek aslında. Olması gereken bu.bu kadar da narin olmayın derim ben de öyleydim bazen işe yaramayabiliyor yani aynı hassasiyeti karşı taraf göstermeyebiliyor ve bunu görünce ben diyorum milletin enayisi ben miyim :/
Allah iyi insanlar karşılaştırsınYan komşum yeni doğum yaptı. Ben böyle davrandığım için aynen o da öyle yapıyor. Bebeği ağladığı an içeri götürüyor. Sorunumuz bunları nezaket olarak görmek aslında. Olması gereken bu.
Amin. Hepimize empati versin.Allah iyi insanlar karşılaştırsın