Sürekli gürültü yapan komşuları nereye şikayet edebilirim

İyi geceler hanımlar.
Karşı bina evimize çok yakın malesef.Karşı apartman bizim yatak odamıza cephe.sürekli gecenin bir yarısı camdan cama muhabbet ediyorlar altlı üstlü oturan 3 görgüsüz. kibarca uyardım birkaç kez işi çingene kavgasına çevirdiler...mizacıma malesef çok ters bir durum bu.Tartışmayla, uyarmayla asla çözüm bulamadım.Hergün aynılar.hadi şimdi kış camlar kapalı yazın daha fena...
Eşim cama çıktı birinde hemen içeri girdiler.Eşim gergin bir tip.ağır laf söylemesinden korkuyorum açıkçası çünkü olay dahada büyüyecek biliyorum.Kadın falan demez,oda direk carlar,çirkeftir biraz buda olayı farklı bir boyuta taşır ki asla istemem
Kadınlar arsız belliki kocalarıda baş edemiyor
Bunları kime nereye şikayet edebilirim. Başına gelen varmı?öneriniz nedir?
Ne büyük seviyesizlik ya şu cam muhabbetleri. Cahil cahil işler. Aynı sıkıntıdan çok uzun süre muzdarip olup çözüm bulamamış biri olarak yazıyorum. Hele salağın biri tüm telefon konuşmalarını balkonda yapar, tüm mahalleye ilan ederdi her şeyi

Bu adalet sisteminde cinayet işleyenler bile serbestken
Iki gürültü yapan kadına ne ceza verilir sizce ?

Ya eşiniz onlar gibi çirkef olacak
Ya katlanacaksiniz
Ya da taşınacaksiniz

Başka çözümü yok gibi

Bunu yazacaktım. Uğraştığınızşa kalırsınız bir de sinirleriniz bozulur.

merhaba benzer durumu biz de yaşadık yöneticimize söyledim oda diğer binanın yöneticisiyle konuştu ve o yönetici de binasıyla konuştu ve durum çözüldü başka mercilere şikayet etmenize gerek yok derim çözülmeyecek durum değil
Oturduğumuz yer site değil normal sokak arası binalar...ve her iki binadada yönetici sistemi mevcut değil.Herkes kafasına göre😐

Oturduğunuz muhit buna uygun demek ki. Baştan keşke oraya taşınmadan biraz gözlem yapsaydınız. İlk kez duydum böyle bir şey.
18 yıldır yani evlendiğimizden beri buradayız. Aile binası.Arka tarafta 2 katlı bina vardı bir kaç yıl öncesine kadar.Kentsel dönüşüm oldu 6 katlı bina yapıldı.Türlü türlü insanlar taşındı.Bir kaç tanesi maalesef dağda yaşıyor gibi davranıyor...

Yukarda arkadaş yazmış sistem bile düzgün işlemiyorken,böylesi insanlarla baş etmek imkansıza yakın.

Bir de Eşinize sürekli söyleyip darlamayın. . Cinayet bile çıkar yani sürekli duyuyoruz komsu yuzunden çocuk yüzünden kan akıyor.
Eşime söyleyen ben değilim.gece yarısı camda yapılan muhabbetler olduğu gibi bizim evin içinde yankılanmakta.uykudan uyanıyoruz özellikle yazın camları örtüp yatamıyoruz,açıkken sesten uyuyamıyoruz.gündüz zaten rahatsız olmuyorum ne halleri varsa görsünler ama gece büyük sıkıntı.sadece muhabbette değil mutfakları karşımızda tak tuk pat küt tabak tencere sesi gecenin 2 si 3 ü farketmiyor

Önce belali tipler mi iyice bir anlamak lazim
Malum bizim de 7 canimiz yok
Eger cok da sayko degillerse esinizi salin biraz sayko taklidi yapabilir bence
Polisin olayi ciddiye alacagini sanmiyorum ayni binada bile degilmissiniz hele...
Aynı bina değil karşılıklı ama aramızda 3 metre var arka boşluğa bakıyor yatak odam onlarında mutfağı karşılıklı.sağ taraf komple kapalı ses olduğu gibi yankılanıyor..aşırı Görgüsüzler. Eşlerinin sıkıntılı insanlar olduğunu düşünmüyorum zira sıkıntılı bir tip olsalar eşleri o saatte camda haha hihi yapamazlar. Ama benüm eş biraz sinirli sıkıntılı işi büyütür kadınlarda ayrı çaçaron...kadınlarla muhattap olmasını istemiyorum ne diyecekleri olayı nereye çekecekleri belli olmaz öylelerinin.Nezaketten anlamıyorlar. Dün gece 1 de muhabbet ediyorlardı k.v. çıktı cama kızdı sanane seni ilgilendirmez git yat tarzı birşeyler söyledi bitanesi eşim uyanmasın diye camı bile açamadım...o derece

Eşiniz dese onların eşi de konuya dahil olabilir daha da uzar gibi sanki bence en iyisi polise şikayet etmek

Eklentiler

• 6E0A106D-A906-4478-BBD2-42F350AF2187.jpeg
    6E0A106D-A906-4478-BBD2-42F350AF2187.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 29
İyi geceler hanımlar.
Karşı bina evimize çok yakın malesef.Karşı apartman bizim yatak odamıza cephe.sürekli gecenin bir yarısı camdan cama muhabbet ediyorlar altlı üstlü oturan 3 görgüsüz. kibarca uyardım birkaç kez işi çingene kavgasına çevirdiler...mizacıma malesef çok ters bir durum bu.Tartışmayla, uyarmayla asla çözüm bulamadım.Hergün aynılar.hadi şimdi kış camlar kapalı yazın daha fena...
Eşim cama çıktı birinde hemen içeri girdiler.Eşim gergin bir tip.ağır laf söylemesinden korkuyorum açıkçası çünkü olay dahada büyüyecek biliyorum.Kadın falan demez,oda direk carlar,çirkeftir biraz buda olayı farklı bir boyuta taşır ki asla istemem
Kadınlar arsız belliki kocalarıda baş edemiyor
Bunları kime nereye şikayet edebilirim. Başına gelen varmı?öneriniz nedir?
Zabıtaya ve polise şikayet edebilirsiniz . Huzuru bozuyor

Ya arkadasın apartmanda travestiler fuhuş yapıyordu çocukların gözü önünde bildiğiniz o sekillerde giyinip girip çıkıyorlardı binaya kimin girip kimin çıktığı belirsiz olmuştu bunlara. 2 3 kez polis geldi size yemin edebilirim hiç bir şey yapılmadı epey zaman oturdular kiracılardi kimse bisey yapamadı sonra kira artınca mi her nedense kendileri gittiler

Oturduğunuz muhit buna uygun demek ki. Baştan keşke oraya taşınmadan biraz gözlem yapsaydınız. İlk kez duydum böyle bir şey.
😊😊 Gerçekten insanlar zar zor ev buluyor kirası yla içi dışıyla ya da işyerine yakınlığıyla falan uygun olanı bulmak çok zor. Bir de dur gözlem yapayım acaba burada geceleri balkonda sohbet edecek komşu potansiyeli var mı diye mi bakacaklar. Çok naifsiniz nasıl ilk kez duyuyorsunuz şaşırdım 😊

😊😊 Gerçekten insanlar zar zor ev buluyor kirası yla içi dışıyla ya da işyerine yakınlığıyla falan uygun olanı bulmak çok zor. Bir de dur gözlem yapayım acaba burada geceleri balkonda sohbet edecek komşu potansiyeli var mı diye mi bakacaklar. Çok naifsiniz nasıl ilk kez duyuyorsunuz şaşırdım 😊
Valla çok lüks yerlerde de oturmadım ama ilk kez duydum. Camdan cama. Oha yani 😬

müzik sistemini konuştukları yere yakına taşıyın, açın müzik baslı baslı
en sevmediğim şey bi bu bi de lokantaların is, kokusu

X