- 21 Nisan 2016
- 800
- 282
- 34
Allah Allah aslında her binanın yöneticisi olmak zorunda aidat toplanmıyor muOturduğumuz yer site değil normal sokak arası binalar...ve her iki binadada yönetici sistemi mevcut değil.Herkes kafasına göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah aslında her binanın yöneticisi olmak zorunda aidat toplanmıyor muOturduğumuz yer site değil normal sokak arası binalar...ve her iki binadada yönetici sistemi mevcut değil.Herkes kafasına göre
onu biz de geçen kayınpederin evinde yaşadık :/ çok gıcık durum halden anlamayan insan grubuNasıl canları sıkılıyorsa demek evin içinde
Neler neler var inanın benim üst komşum akşam 10 da matkap çalıştıran biri
Polis. Aynı durumu yaşadın üst katı uyardım olayı mahalle kavgasına çevirdi. Polise şikayet ettim bir yıldır kafam rahat.İyi geceler hanımlar.
Karşı bina evimize çok yakın malesef.Karşı apartman bizim yatak odamıza cephe.sürekli gecenin bir yarısı camdan cama muhabbet ediyorlar altlı üstlü oturan 3 görgüsüz. kibarca uyardım birkaç kez işi çingene kavgasına çevirdiler...mizacıma malesef çok ters bir durum bu.Tartışmayla, uyarmayla asla çözüm bulamadım.Hergün aynılar.hadi şimdi kış camlar kapalı yazın daha fena...
Eşim cama çıktı birinde hemen içeri girdiler.Eşim gergin bir tip.ağır laf söylemesinden korkuyorum açıkçası çünkü olay dahada büyüyecek biliyorum.Kadın falan demez,oda direk carlar,çirkeftir biraz buda olayı farklı bir boyuta taşır ki asla istemem
Kadınlar arsız belliki kocalarıda baş edemiyor
Bunları kime nereye şikayet edebilirim. Başına gelen varmı?öneriniz nedir?
Yani bizim de ust katta 2 3 yaslarinda bi bebek var, gece gunduz farketmez,surekli pata pata kosma halinde, napalim baglayalim mi diyo , baglama ama bizde de okula giden cocuk var, sabahin 7 sinde kalkiyo, senin ki cocuk benim ki şambaba mi?Aynı dert başımda var, üst katın çocukları hunharca evin içinde koşuyorlar, çok ses yapıyorlar. Yani anne babaları da hiç uyarmıyor çocuklar aşağıda insan yaşıyor diye. Çoğu zaman uykudan deprem oluyor diye sıçrayarak kalkıyorum
Benimkiler 10-11 yaşlarında, resmen ev sallanıyor. Deprem oluyor sanıyorum, uykudan fırlıyorum. Ki büyük depremlerden birini kısa süre önce yaşamış bir şehirdeyim psikolojim bozuldu bunlar yüzünden vallaYani bizim de ust katta 2 3 yaslarinda bi bebek var, gece gunduz farketmez,surekli pata pata kosma halinde, napalim baglayalim mi diyo , baglama ama bizde de okula giden cocuk var, sabahin 7 sinde kalkiyo, senin ki cocuk benim ki şambaba mi?
ayyy o dertten biz de 1 yıl öncesine kadar muzdariptik çocukta suç yok suç ona kızmayan,''oğlum,kızım yapma altta oturan var'' diyip uyarmayan anne babadadır benim de üstümde şimdikilerden önceki oturanlar oğlunu artık nasıl şımarttıysa bebe sabah 9da başlar geçe 1e kadar devamlı salondan koridora doğru ikidebir pat pat koşuşturması,koltuktan güm güm zıplaması felaketti ben de gittiğimde benim çocuğum yok bana kalkıp ''çocuğun olsa böyle söylemezdin işte biz de uyarıyoruz dinlemiyorlu uydurma laflar ki çocuk olup olmamasıyla alakası yok empati yapamayan tipler ama şimdikilerin 3 tane var bir tane de yeni doğdu arada bir ufak kızın sesi gelir ama giden kiracılar gibi değil bazen anne babanın kızdığının sesi gelir ki maşallah çok akıllılar onun için sizi çok iyi anlıyorum ben bir önceki kiracılarda biraz daha dursalardı polise şikayet etcektim defolup gittiler de bayram ettim:)Yani bizim de ust katta 2 3 yaslarinda bi bebek var, gece gunduz farketmez,surekli pata pata kosma halinde, napalim baglayalim mi diyo , baglama ama bizde de okula giden cocuk var, sabahin 7 sinde kalkiyo, senin ki cocuk benim ki şambaba mi?