- 12 Nisan 2016
- 1.078
- 3.672
-
- Konu Sahibi BabIEsrarr
Görünürde eşiyle bı problemi yok,daha doğrusu bir iletişimi yok.Biz eşimle saatlerce sohbet ederiz bunlarda öyle birşey göremiyorum.Asagilamak istemiyorum ama biraz cahil insanlar.Koy yaşamı sürdürmek istiyorlar anladığım kadarıylaKadinin eşiyle problemi var da evde mi durmak istemiyo acaba. Müsaitsen gelecektim diye her merak attığında bahane belirtmeden "müsait değilim" deyin olsun bitsin. Sebebini sorarsa da "müsait değilim işte" dersiniz. Taş değilse anlar yani eninde sonunda
İlk gün hastayım yatıyorum dedim.Sonra arkadaşıma gidicem dedim.En son dunde misafirim gelicek yazdım sadece.Bakalim bugün ne olacakKadına soyledıgınız bahaneler ne?
Görünürde eşiyle bı problemi yok,daha doğrusu bir iletişimi yok.Biz eşimle saatlerce sohbet ederiz bunlarda öyle birşey göremiyorum.Asagilamak istemiyorum ama biraz cahil insanlar.Koy yaşamı sürdürmek istiyorlar anladığım kadarıyla
Ama elalemin örfunu adetini siz çekmek zorunda mısınız canım. Valla kusura bakmayın ama ben yumuşak yüzluyum diyen insanlara çok sinir oluyorum. Ağzınızi açıp rahatsizliginizi belirtemiyosaniz şikayet de etmiyceksiniz, ya da gerçekten kendi hakkinizi koruyacaksiniz. Ben gerektiği yerde kalp kırılmasının gayet faydalı olduğunu düşünüyorum
Bu tür mesajlar iyi oluyor,gaza geliyorum şu anBöyle konulara mesaj yazmaya üşeniyorum yaa nasıl istemediğin kişi evine gelir gece yarılarına kadar oturur çocuğunu ağlatır ve sen nasıl bu kadar pasif olabilirsin? Bunun adı "ya ben yumuşak yüzlüyüm ya" değil.. Arkadaşlar ben çok pasif biriyim evime giren çıkana bile müdahale edemiyorum demek ve ben hayret ediyorum hayreetttt!!
Ya canım benim şu mesajıma carlarsın diye bekledim ama onu bile yapmadın cidden ya çok kibarsın ya da bilmiyorumBu tür mesajlar iyi oluyor,gaza geliyorum şu ansöylediklerinizde haklısınız.Belki bende başkasından duysam bu sözleri söylerdim.Ama başa gelince öyle olmuyor malesef
Yazmayın mesajına cevap hatta whatsapp'tan yolluyorsa okundu kısmını açık bırakın da okuyupBu gunde keyfim yok musaıt degılım diyeceksiniz habıre bahane bulmaya gerek yok. Gorusmek istememenız en dogal hakkınızİlk gün hastayım yatıyorum dedim.Sonra arkadaşıma gidicem dedim.En son dunde misafirim gelicek yazdım sadece.Bakalim bugün ne olacak
Evet benim çocuğundan önemli değil asla.Ki ben oğluma hiç bagirmam kızmak hani ben azarlasam da benden yüz buluyor desem.Dagitsin oynasın atladım ziplasin hep toplanır mantığındayım.Benim evimde benim çocuğumu azarliyor densiz
Ya canım benim şu mesajıma carlarsın diye bekledim ama onu bile yapmadın cidden ya çok kibarsın ya da bilmiyorumacilen tersle o kadını ya da bahane üretmeye devam et kapıya gelirse de oğluna söyle sessiz ol oyun oynuyoruz kapıyı açmıycaz de sonra o gitti mi görmedim duymadım hastayım vs heeep bahane bul hep. Kendin için olmasa da çocuğun için yap. Her terslenişinde ruhunda ne yaralar açılıyo kim bilir kıyamam