Sürekli gelmek isteyen komşu

O günler öyle durduk yere gelmez. Annem 65 yaşında hala aynı, kimseye hayır diyemez, kendine eder ne ederse.

Kendinizi geçtim çocuğunuz için tavır koymayı öğrenmeniz lazım.

Komşu gelip çocuğunuzu azarlayacak, çocuğu kendi oyuncaklarıyla oynatmayıp ağlatacak siz hala kimseyi kırmak istemiyorum diyeceksiniz.

Bir mesajında müsait değilim zaten çocuklarda anlaşamıyor her seferinde sıkıntı çıkıyor diye cevap yazın, her seferinde geri çevirin. Hatta mesajlara cevap vermeyin. Bir yerden sonra anlar, kimde evinize zorla gelecek değil.

Evet benim çocuğundan önemli değil asla.Ki ben oğluma hiç bagirmam kızmak hani ben azarlasam da benden yüz buluyor desem.Dagitsin oynasın atladım ziplasin hep toplanır mantığındayım.Benim evimde benim çocuğumu azarliyor densiz

Ayyy okudukça ben bunaldım yeter artık istemiyorum sizi diyesim geldi. Ya açıkça konuşun ya da siz de onun kızını azarlayın. Siz yumuşak yüzlüsünüz diye beklemiyodur sizden ama bir gösterin cinlerinizi birdaha gemez. Mesela laptop için yerlere yatıyormuş kızı azarlayın, veya oğlunuza kavga ederken azarlayın, evet çocuk insan üzülür ama hakettiği yerde siz de azarlayın. Ne o öyle misafir gelecek benim oğlumu azarlayacak bir de kızı pişkin pişkin laptop için ağlayacak.

valla eğer bu komşunuzu kaybetmek istemiyorsanız(ki öyle görünmüyor) hiç korkmayın üzülür kırılır diye.

Evet doğru söylüyorsunuz.3 gündür üst üste mesaj atıyor ben 3 gündür bahane üretiyorum.Bugun de atarsa aynı şekilde terslicem artik
Kesinlikle. Annen baban değilki üzülür diye korkuyorsun. Dış kapının mandalı yapmayın lütfen. Yeri geliyor kv kp ye tahammül edemiyoruz ama katlanıyoruz çünkü eşimizin parçası ama gereksiz insanlar için kendinizi yıpratmayın lütfen. Sizi tanımayan Biri sizin sağlınız için lütfen dediğimizi yapın

Bu sürekli gelmek isteyen komşuları gerçekten anlamıyorum,otur evinde oturamıyorsan kendine başka bi meşguliyet bul.Bendede var benzer dert. Yeni evliyim aile apartmanı tarzı biyerde oturuyorum çok sıkı fıkı olmak istiyorlar. Allahtan eşimin işi vardiyalı her kafalarına estiklerinde gelemiyorlar. Bende sizin gibi kimseye kırgınlık olmasın diye laf söyleyemem.

Benzer bir durumu yaşamıştım. İletişimi kesmek istediğim komşum ısrarla bağı korumaya çalışıyordu. Öncelikle sizin gibi mesafe koymaya çalıştım ama malesef böyle insanlar imadan anlamıyor. İlla net olacaksın. En son bana gelmek istediğinde kabul etmemiştim. Ondan sonra koptu ipler bir daha arayıp sormadı rahat ettim. Siz de net olun. En kesin çözüm yolu bu .

Cevap verme eşim komşu istemiyor diyeceksiniz kimseyle görüşmek istemiyor. Yasakladı diyeceksiniz kusura bakma kimseye gelip gidimem eşimde evde kimseyi istemiyor de

Evet aynen işine gelmiyor.Yeni doğum yaptı dışarı çıkamıyor diye hırsını benden alıyor 24 saat gel desem gelecek yani.

Uzunca bir süre misafir agirlayamayacagim kusura bakma cicim yazacaksin..

Yazmayın mesajına cevap hatta whatsapp'tan yolluyorsa okundu kısmını açık bırakın da okuyup cevap vermediğinizi anlasın. Biraz daha yazar sonra kendi işine bakar. Bu kadar kolay.

Sen ve oglun cileden ciktiktan sonra mi insanlara hayir demeyi ogreneceksin. Oh ne ala dunya. Millet sıkıntısını sende gidersin sende sirtina yuklen. Kendini umursamiyorsan oglunu umursa canim benim. Boscer meaajina cevap verme kapiyi acma. Sana niye acmiyosun dediginde, bi rahat birak arkadasim zaten hic cikmiyorsun ki de.

Hic aciklama yapmadan sadece musait degilim yaz bidaha yazarsa cevap verme boyle yap baska hicbise yazma ama bosver zamanla ayagi kesilir belki sen ugrasmak zorundamisin gelip keyif yapiyor kizi sizde oynuyor falan diye oda yan gelip yatiyor demekki

Kadinin eşiyle problemi var da evde mi durmak istemiyo acaba. Müsaitsen gelecektim diye her merak attığında bahane belirtmeden "müsait değilim" deyin olsun bitsin. Sebebini sorarsa da "müsait değilim işte" dersiniz. Taş değilse anlar yani eninde sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…