Sürekli gelmek isteyen komşu

Kırılmasın diye bahane bulduğunuz Kadın ve kızı sizin oğlunuzu kırıyor zamanınızdan çalıyor biliyorsunuz dimi? Ayrıca kırılmasın diye düşündüğünüz Kadın gün gelir hiç düşünmeden sebepsiz yere kırar o zaman pişman olursunuz keşke daha önce mesafe koysaydım dye çünkü böyle bencil karşıdakini düşünmeyen kendi rahatı için sıkıntısını gidersin dye başkalarının evine çöreklenenler böyle oluyor oradan biliyorum. Benzeri bizim başımızda vardı biz çalışıyoruz kendi ev hanımı her haftasonu msj atıyor sürekli bahane bulmaya çalışıyoruz sonra ameliyat olmuştu ayıp olmasın dye geçmiş olsuna gittik beş karış suratla karşılandık ondan sonra her yerden engelleyip kurtulduk kökten 😁

Benim evimde benşm çocuğumu azarlayacak komşu henüz doğmadı bacım bunu ben bi diyeyim sana.
Bak büyük konuşmayayım ama dalağını söker Yediririm o İnsana.
Ben gözünden akan yaşa ölecek olayım dengesizin biri azarlasın.

Asla buna izin vermeyin.
Gelmeni istemiyorum!
Bu kadar açık.. Hatta eşinizi atın öne.
Eşim istemiyor eve kimsenin girip çıkmasını baya kavga oldu aramızda deyin.

Kadinin eşiyle problemi var da evde mi durmak istemiyo acaba. Müsaitsen gelecektim diye her merak attığında bahane belirtmeden "müsait değilim" deyin olsun bitsin. Sebebini sorarsa da "müsait değilim işte" dersiniz. Taş değilse anlar yani eninde sonunda
Görünürde eşiyle bı problemi yok,daha doğrusu bir iletişimi yok.Biz eşimle saatlerce sohbet ederiz bunlarda öyle birşey göremiyorum.Asagilamak istemiyorum ama biraz cahil insanlar.Koy yaşamı sürdürmek istiyorlar anladığım kadarıyla

Görünürde eşiyle bı problemi yok,daha doğrusu bir iletişimi yok.Biz eşimle saatlerce sohbet ederiz bunlarda öyle birşey göremiyorum.Asagilamak istemiyorum ama biraz cahil insanlar.Koy yaşamı sürdürmek istiyorlar anladığım kadarıyla

Ama elalemin örfunu adetini siz çekmek zorunda mısınız canım. Valla kusura bakmayın ama ben yumuşak yüzluyum diyen insanlara çok sinir oluyorum. Ağzınızi açıp rahatsizliginizi belirtemiyosaniz şikayet de etmiyceksiniz, ya da gerçekten kendi hakkinizi koruyacaksiniz. Ben gerektiği yerde kalp kırılmasının gayet faydalı olduğunu düşünüyorum

Ama elalemin örfunu adetini siz çekmek zorunda mısınız canım. Valla kusura bakmayın ama ben yumuşak yüzluyum diyen insanlara çok sinir oluyorum. Ağzınızi açıp rahatsizliginizi belirtemiyosaniz şikayet de etmiyceksiniz, ya da gerçekten kendi hakkinizi koruyacaksiniz. Ben gerektiği yerde kalp kırılmasının gayet faydalı olduğunu düşünüyorum
😀 Evet çok haklısınız

Böyle konulara mesaj yazmaya üşeniyorum yaa nasıl istemediğin kişi evine gelir gece yarılarına kadar oturur çocuğunu ağlatır ve sen nasıl bu kadar pasif olabilirsin? Bunun adı "ya ben yumuşak yüzlüyüm ya" değil.. Arkadaşlar ben çok pasif biriyim evime giren çıkana bile müdahale edemiyorum demek ve ben hayret ediyorum hayreetttt!! :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:

Böyle konulara mesaj yazmaya üşeniyorum yaa nasıl istemediğin kişi evine gelir gece yarılarına kadar oturur çocuğunu ağlatır ve sen nasıl bu kadar pasif olabilirsin? Bunun adı "ya ben yumuşak yüzlüyüm ya" değil.. Arkadaşlar ben çok pasif biriyim evime giren çıkana bile müdahale edemiyorum demek ve ben hayret ediyorum hayreetttt!! :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:
Bu tür mesajlar iyi oluyor,gaza geliyorum şu an 😀 söylediklerinizde haklısınız.Belki bende başkasından duysam bu sözleri söylerdim.Ama başa gelince öyle olmuyor malesef

Bu tür mesajlar iyi oluyor,gaza geliyorum şu an 😀 söylediklerinizde haklısınız.Belki bende başkasından duysam bu sözleri söylerdim.Ama başa gelince öyle olmuyor malesef
Ya canım benim şu mesajıma carlarsın diye bekledim ama onu bile yapmadın cidden ya çok kibarsın ya da bilmiyorum 😂😂acilen tersle o kadını ya da bahane üretmeye devam et kapıya gelirse de oğluna söyle sessiz ol oyun oynuyoruz kapıyı açmıycaz de sonra o gitti mi görmedim duymadım hastayım vs heeep bahane bul hep. Kendin için olmasa da çocuğun için yap. Her terslenişinde ruhunda ne yaralar açılıyo kim bilir kıyamam😪

"Bu akşam oğlan biraz huysuz biliyosun senin kızlada anlaşamıyorlar daha fazla huzursuzluk istemiyorum kusura bakma" de sonradan bi kaç gün mesajlarına dönme başta haftada 1 gün kabul et sonrada 15 güne dön anladığım kadarıyla dargınlık istemiyorsun sadece mesafe istiyorsun bu şekilde dışarda karşılaştığında bi selam verecek kadar yüzünüz olur aynı apartmanda dargınlıkta çok geriyor insanı çaktırmadan mesafe koymak en iyisi oda çocukların yaratttığı huzursuzluktan görüşmediğinizi düşünür

Yazmayın mesajına cevap hatta whatsapp'tan yolluyorsa okundu kısmını açık bırakın da okuyup
İlk gün hastayım yatıyorum dedim.Sonra arkadaşıma gidicem dedim.En son dunde misafirim gelicek yazdım sadece.Bakalim bugün ne olacak 🤷
Bu gunde keyfim yok musaıt degılım diyeceksiniz habıre bahane bulmaya gerek yok. Gorusmek istememenız en dogal hakkınız

Evet benim çocuğundan önemli değil asla.Ki ben oğluma hiç bagirmam kızmak hani ben azarlasam da benden yüz buluyor desem.Dagitsin oynasın atladım ziplasin hep toplanır mantığındayım.Benim evimde benim çocuğumu azarliyor densiz

Geçen bı arkadaşla araç bekliyoruz. Kızlarımız yaşıt. Kızım yerinde durmuyor. Arkadaşım kızıma "bak amca Sana kızar ha"dedi. Öyle bi bakış attım ki. "Sakın dedim sakın. Kızıma kimse kizamaz. Ben varım."
Arkadaş bin pişman oldu." Teyzesi olarak uyarabikirsin arkadaşız tabiki ama 3. Şahıs üzerinden asla hiç bir çocugu tehdit etme."

Tavsiyem sınırlarınızi açıkça belirtin. Babam bagirsa ağirima gidiyor. Gözlerim doluyo. Halbuki benden çok sever kızımı.

Açık açık " komşum çocuklar küçük anlaşamıyor bağırıp ağlaşıyorlar bende oturmamızdan birşey anlamıyorum ayrıca gece eşim yokken ben evimin işini ütümü vs yapıyorum ki gündüz çocukla iyi ilgileneyim , o uyuyunca dinleneyim diye deyin. Ben kendime böyle bir düzen kurdum. Kusura bakma kırılma çocuklar büyüyüp okula gidince gündüz vakti vakitli saatli rahat rahat görüşürüz inşallah deyin
Kararlı konuşun kem küm etmeyin
Cvp verme fırsatı vermeyin
Kesin çözüm

Kavga etmenize gerek yokki mesajla söyliceksiniz. Eşim evde kusura bakma aksam saatleri pek uygun olmuyorum diye

Sorun komşunuz değil pasif agresif olmanız.
Rahatsız olduğun bir şeyi karşı tarafa söylemek bu kadar zor olmamalı.
Ay şu hareketleriyle anlatmaya çalışan, ima eden insanları da hiç anlamam, sonra da anlamayınca karşındaki insan kabahatli olur.

Direkt iletişim candır, bütün sorunları kökten çözer. Kıvranıp durmaya hiç gerek yok. Ben sinir olacağıma karşımdaki gerekiyorsa kırılsın yani.

Ya canım benim şu mesajıma carlarsın diye bekledim ama onu bile yapmadın cidden ya çok kibarsın ya da bilmiyorum 😂😂acilen tersle o kadını ya da bahane üretmeye devam et kapıya gelirse de oğluna söyle sessiz ol oyun oynuyoruz kapıyı açmıycaz de sonra o gitti mi görmedim duymadım hastayım vs heeep bahane bul hep. Kendin için olmasa da çocuğun için yap. Her terslenişinde ruhunda ne yaralar açılıyo kim bilir kıyamam😪
😂İnsanları kırmayı sevmiyorum diyelim

X