Sürekli gelen misafirden sıkıldım..

saba888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
91
1
arkadaslar ltfen bana yardım edın bı yıl oldu yenı eve tasındım bı akrabam süreklı gelıyo ama hergun karısyla beraber ve saat 1 e kadar kalkmyo eşim işten yorgun geliyo bunlar saa1 olyo gtmyo bseyde dyemyorum benm akrabam esım snrlnyo ve tepkısını belli edyo bende aynen edyrum kendı karısı gelır gdene kadar uyur benm evmde ve ben otrrm esı ıle ama bu defalarca oluyo napmam gerek bana çıkış gstern nolur herseyı denedm tavrmı koydum çay yapmadım ama yok sımdıde gelyolar napyım ben yardmnza ihtyacım var

ayy sinir oluyorum boyle yuzsuz insanlara bunlar gelirken haberde vermiyorlardir bencede kapiyi acma calar calar giderler....

kız arkadaslarm geldı bunlar geldı utanmadan oturdular yanlarnda valla mıde agrısı oldum bunlarn yuzune

ortak bi tanıdık falan varmı canım hani aracı koysan uygun bi dille anlatsalar

onlar geldiği zaman
hasta olup doktora gitmen gerekebilir
tam da dışarıya çıkıyosunuzdur
başka bir yere davetlisinizdir

en son çare
kapıyı duymamışsınızdır:KK51::KK53:

acik acik soyleyin rahatsiz oldugunuzu,sen soylemiyorsan esin soylesin:KK31:

ya da olmadı eşinin yoğun çalıştığını ve dinlenmeye ihtiyacı olduğunu
her akşam misafir ağırlamak için uygun olmadığınızı anlatabilirsiniz:KK51:

arkadaslar ltfen bana yardım edın bı yıl oldu yenı eve tasındım bı akrabam süreklı gelıyo ama hergun karısyla beraber ve saat 1 e kadar kalkmyo eşim işten yorgun geliyo bunlar saa1 olyo gtmyo bseyde dyemyorum benm akrabam esım snrlnyo ve tepkısını belli edyo bende aynen edyrum kendı karısı gelır gdene kadar uyur benm evmde ve ben otrrm esı ıle ama bu defalarca oluyo napmam gerek bana çıkış gstern nolur herseyı denedm tavrmı koydum çay yapmadım ama yok sımdıde gelyolar napyım ben yardmnza ihtyacım var

Kapıyı açmayın, iki kez gelirler 3. de anlarlar, kapıyı kırıp içeri girecek halleri yok.

Bir de lütfen sesli harfleri yutmayın, para ile satmıyorlar ya, üşenmeyin kullanmaya.

canım bence hiç dolandırmadan sürekli bu şekilde davranmalarından rahatsız olduğunu uygun bir dille anlat Anlayışlı insanlarsa anlayacaklardır Değillerse boşver gitsin o tarz insanlar sana zarar verir...

ya bde annem dyo işte ayıp bşeydeme dye ama dayanamyorum ya

cnm bunu onların düşünmesi lazım

ayıbı mı kalmış bunlar sizden biri olmuş

eğer eşin de rahatsızsa ki kim olsa rahatsız olur

açıkça konuşun kırılıp alınırsa da kendi bilir
bunda kötü bişey yok:KK31:

açık açık söyle. kusura bakmayın ama her akşam oturmaya gelinmez misafirliğin bir adabı vardır deyin. iyi dayanmışsınız ben çoktaaan kovardım....

Bence de kapıyı açma.OLur da arayıp evde değilmisiniz derse,eşim çok yorgun uyuyoruz de.Bir kaç kez bunu tekrarla.Yazık sizede.Niye bir başkasının yüzsüzlüğünün bedelini ödeyesiniz????

X