• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gelen ev sahibi

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba hanımlar taşınıyorum ev sahibin hanım ve eşi yok kızı akrabaları burada fakat şöyle bir sorunum var benim eşim vardiyalı çalışıyor evde rahat olmak istiyor.
Ben evi yakın oldugu için, yavas yavas taşıdım bu esnada hanım geldi baya durdu , ufak bir iş yeri var onu bırakıp geldi.
Annem eskiden oturan kiracıyla sık görüşen arkadaştı ve bu kadın sabah aksam demeden gelir sürekli saatlerce oturumuş.
Benim eşim ve ben bu durumdan rahatsız oluruz ben yazın rahat giyinirim mesela müsait olmuyorum.
Evde daha çok çocuklarla vakit geçiririz.
Ben nasıl bunu dile getirmeliyim pek laf da anlamıyor mesela şu gün tasınacam dedim her gün çocucguma ne zaman taşınacaksınız diye soruyor.
Sizlerden akıl almak istedim teşekkür ederim

ev sahibinizse sizin de sahibiniz degil ya araya mesafeyi koyun..sizli bizli resmi konusun..cok rahatsiz olursaniz acik acik söyleyin esim hoslanmiyor vs diye.
Küçük bir yer sizli bizli olmuyor daha önce merhabalıgımız vardı hatta ev için sormustum 10 dk sonra eve geldi oturdu baya kalkmadı üstelik eşim de evdeydi.

Başınızı görecek şekilde saklanin sizi sorduğunda eşinize evde yok dedirtin
Arsız insana arsız çözüm

Kadının evini henüz tutmadiysan tutma başka eve geç. Yani böyle bir insanla kiraci-ev sahibi bağı bile kurmaya gerek yok.

Kapiyi caldiginda acma. 3 kere gelsn sen 1inde ac ve onda da baya gec ac icerden seslen bi dakika musait degilim bekleyin vs vs gibi..

Ay herkes herkesi evine almak zorunda degil bu ne en sinir oldugum insan tipi.. herkes herkesle samimi olmak zorunda da degil,konuscak ne konu bulacaksin ortak yonunuz var mi sanki,tanimadigin bi kadin.....

Merhaba hanımlar taşınıyorum ev sahibin hanım ve eşi yok kızı akrabaları burada fakat şöyle bir sorunum var benim eşim vardiyalı çalışıyor evde rahat olmak istiyor.
Ben evi yakın oldugu için, yavas yavas taşıdım bu esnada hanım geldi baya durdu , ufak bir iş yeri var onu bırakıp geldi.
Annem eskiden oturan kiracıyla sık görüşen arkadaştı ve bu kadın sabah aksam demeden gelir sürekli saatlerce oturumuş.
Benim eşim ve ben bu durumdan rahatsız oluruz ben yazın rahat giyinirim mesela müsait olmuyorum.
Evde daha çok çocuklarla vakit geçiririz.
Ben nasıl bunu dile getirmeliyim pek laf da anlamıyor mesela şu gün tasınacam dedim her gün çocucguma ne zaman taşınacaksınız diye soruyor.
Sizlerden akıl almak istedim teşekkür ederim
Geldiginde kapiyi arali ac iceri davet etme girmeye yeltenirse de musait degiliz de. Bir iki geldiginde de kapiyi acma hic. Sonra ayagj kesilir.

Küçük bir yer sizli bizli olmuyor daha önce merhabalıgımız vardı hatta ev için sormustum 10 dk sonra eve geldi oturdu baya kalkmadı üstelik eşim de evdeydi.
müsade ederseniz işlerimi halledeyim . çok işim var . deyin . malum ev taşıyorsunuz .
gelirse kapıyı açmayın .duymadım deyin .
böyle böyle soğutun kendisini.
özel hayat bu .

kapıyı açtığınızda yarım açın . tam açmayın .
işim var abla duşa gireceğim falan deyin.
her seferinde bi bahane bulun .
burnunu her şeye sokan insanları hiç sevmem .

Ev sahibi sizdeyken eşin don atlet evin içinde bir iki tur atsın.
bak bakalım bir daha geliyor mu ?
Not: Çok ciddiyim !

Back
X