Sürekli eski sevgiliyi düşünmek

Obsesiflik fikir sunularak cozulecek bi durum degil ki. Gerekirse ilac tedavisi uygulanir. Dilerseniz once pskologa gidin. Gerekirse ilac icin sizi pskyatriste yönlendirir.
Severekmi ayrildiniz bilmiyorum ama sanki daha cok takinti haline gelmis gibi. Illaki vazgecemiyorsaniz sadece gunde iki kez su saatte bakicam deyin ve onuda zamanla tamamen birakin. Belki ilk etap icin bu bi cozum olabilir ama doktora mutlaka gidin madem ki obsesif oldugunuzu dusunuyorsunuz.

Bence obsesif degilsin. Yani bu konu icin kendine öyle diyorsan. Cogu kisi senin gibi davraniyordur emin ol. Hatta zamanin da ben de dahi. Ama bir süre sonra geciyor. Sen 2 yilda unutursun, bir diger 2 ay da. Şöyle düsun senin icin hayirli olsaydi yanin da olmaya devam ederdi. Allah'a tevekkül et. Belki de büyük bir beladan kurtuldun. "Oluyorsa bir, olmuyorsa bin hayir ara."

Ya arkadaşlar cidden tecrübem yok diye soruyorum bir insan sen sınavı kazanamazsan yine mutsuz olacaksın ben buna katlanamam gibisinden şeyler söyler mi sevdiği insan için 8-9 aydır birlikteydik? Seven bir erkek nasıl davranır onu bile bilmiyorum

Ya arkadaşlar cidden tecrübem yok diye soruyorum bir insan sen sınavı kazanamazsan yine mutsuz olacaksın ben buna katlanamam gibisinden şeyler söyler mi sevdiği insan için 8-9 aydır birlikteydik?
Gitmek icin bahane uydurmus. Asil gidisine katlanamayacagini bilir gercekten seven kişi, bu yüzden terketmez. Seven kalmak icin bahane üretir,sevmeyen gitmek icin. Güzel günlerini onu düşünerek heba etme. Hemen kendine bir ugras bul.

Benim ağzımdan bir kere ayrılalım lafı çıkmadı adamla tanıştığımda işsizdi yargılamadım hiç duygularını anlamaya çalıştım vs ama aynı özen bana gösterilmedi gibi hissediyorum tamam ben de onunla ilgilenemedim haksızlık yaptım ama o 2 kere ayrılalım dedi ilkinde ben peşinden koştum haksızlık yaptığımı düşünerek ama 2.sinde benim de şarteller attı ve bitirelim dedim hiç peşimden koşulmadı ona üzülüyorum. Dertleşmeye ihtiyacım vardı ondan buraya yazıyorum

Sevseydi ne olursa olsun bırakmazdı demekki sana çok bağlı birisi değilmiş. Değmez bence bir kere seni bırakma fikri içinden geçmişse zaten ilişki hasar almış demekki. Senin her anında yanında olabilecek bir insanla devam etmelisin

Bir söz vardi " sana yürümeyi ben ögrettim ; ilk adim da beni terk ettin" onun gibi olmus. Nankör insan nankördür. Kurtuldun.

Bir söz vardi " sana yürümeyi ben ögrettim ; ilk adim da beni terk ettin" onun gibi olmus. Nankör insan nankördür. Kurtuldun.
aynen öyle oldu biliyor musunuz? adamın sevgilisi olmamış kimse cevap vermemiş ben verdim onu yargılamadım anlamaya çalıştım benden büyüktü bir de hiç çalışmamış vs profil fotosu bile 10 senelik instada story atmamış atmayı da bilmezdi falan biz ayrıldıktan sonra bir ego geldi storyler atmaya başladı instasını gizledi profil fotosunu değişti falan sürekli

Son düzenleme:
SOnradan görme ne oldum delisi olmus. Özguven patlmasi yasamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…