- 12 Haziran 2024
- 612
- 424
- 18
- Konu Sahibi Reginaphalange2
-
Merhaba bende aynı durumdayım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum halsizlik kusma ve antibiyotik kullandım çok korkuyorum sürekli antibiyotik mi kullanacağım diye daha 2 aylık hamileyim
Teşekkürler tüm tahliller çok iyi idrar yolu enfeksiyonu bende kronik hamilelikte daha da çok arttıBağışıklık sisteminızı destekleyın . Kan verın ve tüm degerlerınıze baktırın çinko demir b12 c-d hepsıne Bunlar bağışıklığınız ıcın önemli özellikle gebelik döneminde bebegınızı kaybetme riski var doktorunuzla sürekli iletişim halinde olun gerekli takviyeleri alın .
Sen eşittir benTeşekkürler tüm tahliller çok iyi idrar yolu enfeksiyonu bende kronik hamilelikte daha da çok arttı
Napıcaz 2 gündür ağlamaktan helak oldum bulantı halsizlik gece sıtmalanma çok yoruldum kaö yıldır oluyor kontrol altına almıştım ama hamilelikte yok olmuyorSen eşittir ben
Ben kan pıhtılaşma testi vermiştim bir değer heterozigot bir değer homozigot çıktı. Doktor domates salça kırmızı et süt meyve beyaz un patlıcan yasakladı. Bunları tüketmezsen enfeksiyonda olmazsın dedi. 1 haftadır tüketmiyorum bakalım son çare bu şekilde besleniyorumNapıcaz 2 gündür ağlamaktan helak oldum bulantı halsizlik gece sıtmalanma çok yoruldum kaö yıldır oluyor kontrol altına almıştım ama hamilelikte yok olmuyor
İdrar yolu enfeksiyonuyla ilgili mi verdin bu testi pekiBen kan pıhtılaşma testi vermiştim bir değer heterozigot bir değer homozigot çıktı. Doktor domates salça kırmızı et süt meyve beyaz un patlıcan yasakladı. Bunları tüketmezsen enfeksiyonda olmazsın dedi. 1 haftadır tüketmiyorum bakalım son çare bu şekilde besleniyorumama bende çok yoruldum enfeksiyondan
Hayır başka sebepten vermiştimİdrar yolu enfeksiyonuyla ilgili mi verdin bu testi peki
Sizdeki enfeksiyon idrar yolu mu kanda bir enfeksiyon muHayır başka sebepten vermiştim
İkisinde de oluyor idrar yolu geçiyor bazen ama benim vajinal enfeksiyonum da çok oluyor şu an bile varSizdeki enfeksiyon idrar yolu mu kanda bir enfeksiyon mu
Sizdeki enfeksiyon idrar yolu mu kandaHayır başka sebepten vermiştim
Vajinal enfeksiyon belirtileri nedir acaba yanlış anlamayın kendim içinde soruyorum bende o testleri yaptırayım eyer bir testi varsa bana hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olur diyip eve gönderiyorlarİkisinde de oluyor idrar yolu geçiyor bazen ama benim vajinal enfeksiyonum da çok oluyor şu an bile var
Sizdeki enfeksiyon idrar yolu mu kandaHayır başka sebepten vermiştim
Vajinal enfeksiyon belirtileri nedir acaba yanlış anlamayın kendim içinde soruyorum bende o testleri yaptırayım eyer bir testi varsa bana hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olur diyip eve gönderiyorİkisinde de oluyor idrar yolu geçiyor bazen ama benim vajinal enfeksiyonum da çok oluyor şu an bile var
Sarı veya yeşil akıntı geliyor bazen kokulu oluyor bazen kaşıntı eşlik ediyorSizdeki enfeksiyon idrar yolu mu kanda
Vajinal enfeksiyon belirtileri nedir acaba yanlış anlamayın kendim içinde soruyorum bende o testleri yaptırayım eyer bir testi varsa bana hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olur diyip eve gönderiyor
Başınız sağolsun, Rabbim bebeğinize bu sefer sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah güzellikle mutlulukla agız tadıyla aminBenim 20. Haftada kaybım var ben genetik test yaptırdım orada kan değerinde bakıyorlar benim kan değerlerimden dolayı bu beslenmeyi söyledi doktorum böyle beslenirsen enfeksiyonda olmazsın dedi ama tek başına beslenme tabi engellemiyor
Amin inşallah enfeksiyonum olduğu için korkuyorum malesef ama inşallah sağlıkla kucağıma alırımBaşınız sağolsun, Rabbim bebeğinize bu sefer sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah güzellikle mutlulukla agız tadıyla amin
Çok yüksek mi enfeksiyon değeriniz kaç kanda mı yüksek idrar damı jajinal enfeksiyon mu ,vajinal ise çoklugunu nasıl ölçülüyorAmin inşallah enfeksiyonum olduğu için korkuyorum malesef ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Hamilelikte idrar ve vajinal enfeksiyon önemli. En önemlisi de vajinal enfeksiyon. Benim akıntım var şu an enfeksiyon olduğumu ordan anlıyorumÇok yüksek mi enfeksiyon değeriniz kaç kanda mı yüksek idrar damı jajinal enfeksiyon mu ,vajinal ise çoklugunu nasıl ölçülüyor
Benimde akıntım var sarı günde 4 5 kes silerken denk geliyorum ama koku ve kaşıntı yok sizin daha mı yogunHamilelikte idrar ve vajinal enfeksiyon önemli. En önemlisi de vajinal enfeksiyon. Benim akıntım var şu an enfeksiyon olduğumu ordan anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?