Sürekli enfeksiyon durumu

takeiteasy1907

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
2.283
9.038
358
Mrb arkadaşlar.Burası diğer forumlardan daha çok aktif olduğu için konuyu buraya açmaya karar verdim. Yıllardır neredeyse her ay tekrarlayan boğaz ağrısı,ateş ve bademcik şişmesi mevcut. Sürekli olarak vücuduma enfeksiyon yayılıyor. Bu yüzden iltihaplı romatizma (gut) hastalığına sahip oldum maalesef .Sol kolum ve sağ ayağımda şişlikler de mevcut.Her gittiğim doktor "bademciklerin ölmüş artık fakat 28 yaşındasın almamız doğru değil "diyor ve antibiyotik yazıp yolluyorlar.

Bir ay önce de katı ve koyu kıvamda kanlı balgam tükürdüm. Göğüs hastalıkları doktoruna gittim ve zatürre olduğumu öğrendim. Antibiyotik tedavisinden sonra bayağı iyiydim fakat bugün yine bademciklerimden biri şişmiş ve diğeri alta sünmüş durumda.

Yarın doktora gideceğim yine. Eğer bu doktor da yaşımdan dolayı ameliyattan bahsetmezse nasıl bir yol izleyebilirim? Doktora ben muhakkak ameliyat olmak istiyorum dersem doğru olur mu? Bir haftadır antibiyotik almama rağmen hala iyileşmiyorum ve artık bu durumdan ciddi anlamda bıktım. "Sen doktorlardan daha iyi mi bileceksin"diye düşünebilirsiniz fakat bu acıyı çeken bilir. Her enfeksiyon durumunda ateş,halsizlik ve kalp çarpıntısı çekmek o kadar zor ki.Bu ameliyatı olanlar nasıl bir yol izlediler ? Benim gibi hem bademcik hem de iltihaplı romatizma hastalığı çekip , tamamen iyileşenler var mı?

P.S: Cevaplarda "Benim tanıdığım da böyleydi.İnşallah behçet değilsindir de akciğerini sarmamıştır" gibi şeyler yazacaklar sakın yazmasın. Özellikle koyu renkle belirttiğim sorulara yönelirseniz sevinirim.

İltihap vücut direncini kırıyor ve herseferinde daha da düşük enerji oluyor immun sisteminde..Böyle olmaz bu.Aldir başka doktora git.B12 ve demirine baktir.Hücre için önemli bunlar.Surekli iltihap zararlı..Allah sifa versin canım.

Yaş ne alaka 5-6 yaşındaki cocukların bile bademcikleri gerekli durumda alınıyor. babamında bademcikleri senin yasinda alindi. sürekli bi enfeksiyon varsa bu enfeksiyon kalbini akcigerini ve diger organlarınida etkiler. bademcik görevini yapmiyorsa alinmali. bende doktoruna direk söyle. bademciklerim işe yaramıyor ve hastalik sebebimse alin. deyin.

Geçmiş olsun. Doktora gittiğinde kültür antibiyogram yapılmasını istediğini ve buna uygun bakterinin cinsine duyarlı antibiyotik yazılmasını istediğini belirt canım. Antibiyotik kullanırken mutlaka probiyotik de kullan. Balgamdan da kültür yapılsın. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…