Davranış Bozuklukları Sürekli çikolata isteyen oğlum.Anneler lütfen yardımcı olun..

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Olabilir evet. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Evet deniycem çok teşekkür ederim

Canım benim ya. Ne kadar güzel, yapıcı yorumların:)

Eğer çocuğunuzu eşinizle tek başınıza büyütmüyorsanız Keşke hiç tanışmasaydı çikolatayla kısmı malesef asla hayata geçemiyor, çünkü çevrenizdeki herkesi kontrol edemiyorsunuz, benim kayınpederim torunlarını alıp bakkala götürür mesela, zararlı/yapma etme/daha çok küçük vs gibi laflardan asla anlamaz ve asla dinlemez, ona göre çocuk böyle sevindirilir, görümcelerimin çocukları inanılmaz sağlıksız beslenir, her gün paketli gıda, hazır kek, cips hatta kola vs vs, işte ne yazık ki kavanoz içinde büyütemiyoruz çocukları ve illa ki birileri eline veriyor, tanışmasına sebep oluyor, benim tavsiyem net, kararlı ve otoriter olmanız bu konuda, umarım halledersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…