• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Surekli bebek soranlara ne cevp vereyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
Sürekli bebek var mı diye soran yakınlarınıza ne cvp veriyorsunuz? Mesela annem soruyor?
İstemiyor musunuz olmuyor mu diye ben de net bsy demeyip geçiştiriyorum.
Deniyoruz daha olmadı mı diyeyim? 😑
Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmem.

Bir de eşimin kardeşinin eşi hamile. Kvdeye diyorlar kardeşi eşimi geçti diye. Sanki yarış yapıyoruz. Cahil cahil konuşmalar işte
Bizdede o vardı zamanında daha eşimin kardeşide nişanlıyken peş peşe evlencektik tarih olarak annesi şey diyordu bakalım hanginizin önce çocuğu olucak 😂

Sürekli bebek var mı diye soran yakınlarınıza ne cvp veriyorsunuz? Mesela annem soruyor?
valla bende cok maruz kaldim bu sorulara. biz hazir oldugmuzda der gecistirirdim. bazende ters cevaplar verirdim. bisure sonra sormayi braktilar. insanlar dusuncesizlik ediyor ne yazikki

Nasip .. nasip diyip geçin ben öyle yapıyorum Allah nasip ederse olur napalım sanki biz istemiyoruz 🤦🏻‍♀️

Eşimin kuzenine sürekli çocuk yap diyorlarmış sonra bir gün "nasıl yapıldığını unuttum anlatsana eve gidince yapayım" demiş o günden sonra kimse sormamış 😂

Nasıl cevaplayacağın annenle iliskine bağlı. Istiyorsanız, biz de istiyoruz hayirlisiyla olur insallah falan diyebilirsin. Ama annen seni bunaltacak yapıdaysa, mesela bak şu sebzeyi ye, şu bitki suyunu iç, komsunun kızı söyle yapmış bebeği olmuş gibi tavsiyelere başlayacaksa istiyoruz da demeyebilirsin. Herseyin zamani var gibi cümlelerle ya da şakayla geçistir.

Evet düşünmüyoruz diyorum. Anneme de hayırlısı daha zamanı var diyorum. Genelde her hafta soruyor annem evleneli şu kadar oldu diyor vs.

Nasip .. nasip diyip geçin ben öyle yapıyorum Allah nasip ederse olur napalım sanki biz istemiyoruz 🤦🏻‍♀️

Bazı kadınlar o kadar kolay hamile kalmış ki hemen kalamayanları nedense anlayamıyorlar. Ya da büyük bir sey basarmislar gibi olmayanlara sordukça zevk alıyorlar.

Nasip ne zamansa o zaman Diyorum. Ve çok can sıkıcı olmaya başladı belki hiç olmuyordur ne diye zorlayıp üzmeye çalışıyorlar ki 😬😬

Anneye: anne kocama evime ve evliliğe iyice alışmak istiyorum.
Diğerlerine : sizi hiç ilgilendirmez.
Kaynanaya: nasip anne sen dua et.

Bu şekilde 3 yıl oyaladım çevremi 😅😂😂

Back