P pelingkky6144 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 318 117 18 34 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi simsimm48 #21 Bayılmak çok iyi değil epilepsi nöbeti gibi duruyor önceden yok sonradan gelişti ise bence hiç zaman kaybetmeden Nöroloji gidin. Bayklmak dışında başka bir belirti var mı sonradan oluşan
Bayılmak çok iyi değil epilepsi nöbeti gibi duruyor önceden yok sonradan gelişti ise bence hiç zaman kaybetmeden Nöroloji gidin. Bayklmak dışında başka bir belirti var mı sonradan oluşan
S simsimm48 Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2022 147 61 18 26 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi simsimm48 #22 Merell61 .!.: Bayılmak çok iyi değil epilepsi nöbeti gibi duruyor önceden yok sonradan gelişti ise bence hiç zaman kaybetmeden Nöroloji gidin. Bayklmak dışında başka bir belirti var mı sonradan oluşan Genişletmek için tıkla... Kendime gelirken sakız çiğneme hareketi yapıyormuşum bide seslenenlere gözümü açsam bile cevap vermiyormusum kör gibi oluyorum o an
Merell61 .!.: Bayılmak çok iyi değil epilepsi nöbeti gibi duruyor önceden yok sonradan gelişti ise bence hiç zaman kaybetmeden Nöroloji gidin. Bayklmak dışında başka bir belirti var mı sonradan oluşan Genişletmek için tıkla... Kendime gelirken sakız çiğneme hareketi yapıyormuşum bide seslenenlere gözümü açsam bile cevap vermiyormusum kör gibi oluyorum o an
P pelingkky6144 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 318 117 18 34 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi simsimm48 #23 Yani görme kaybı duyma kaybı baş ağrısı vb durumlar varsa saniye kaybetmeden Nöroloji gidin
Tiramisu35 ♥♥♥Yavrularım♥♥♥ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2009 5.603 4.211 773 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi simsimm48 #24 simsimm48 .!.: Kendime gelirken sakız çiğneme hareketi yapıyormuşum bide seslenenlere gözümü açsam bile cevap vermiyormusum kör gibi oluyorum o an Genişletmek için tıkla... merhaba geçmiş olsun tanı kondu mu?sakız çiğneme hareketi epilepsiswn şüphelendirdi eeg çekildiniz mi?
simsimm48 .!.: Kendime gelirken sakız çiğneme hareketi yapıyormuşum bide seslenenlere gözümü açsam bile cevap vermiyormusum kör gibi oluyorum o an Genişletmek için tıkla... merhaba geçmiş olsun tanı kondu mu?sakız çiğneme hareketi epilepsiswn şüphelendirdi eeg çekildiniz mi?