Epilepsi nöbeti mi geciriyosunuzDışarı adım attığım anda bayılıyorum avmde otobüste parkta son günlerde evdede olmaya başladı bilincim tamamen kapanıyor . Hamileyim ama herseyim normal kan durumum tansiyonum sekerim hepsi iyi dedi doktor norlojiye gözükeceğim ama korkuyorum bu durumu yaşayanlar var mı sizce neden olabilir?
Epilepsim yok bildiğim kadarıyla nöbet gibi de değil sadece düşüyorum ve bir iki dakika boyunca bilincim gidiyorEpilepsi nöbeti mi geciriyosunuz
Kendinize gelince vucudunuz agriyosa , büyukk ihtimal nöbet geciriyosunuzEpilepsim yok bildiğim kadarıyla nöbet gibi de değil sadece düşüyorum ve bir iki dakika boyunca bilincim gidiyor
17 haftalık hamile kalmadan once de bayılmıştım ama onemsememistim pek ilk kez diyeKac aylik? Basindan beri mi boyle?
uyusukluk hissediyorum daha çokKendinize gelince vucudunuz agriyosa , büyukk ihtimal nöbet geciriyosunuz
O zaman hamilelikle alakasi yok. Nörolojiye ne zaman gidiceksin?17 haftalık hamile kalmadan once de bayılmıştım ama onemsememistim pek ilk kez diye
Gidicem inşallahbu hafta korkuyorum ve erteleyesim geliyo malesefO zaman hamilelikle alakasi yok. Nörolojiye ne zaman gidiceksin?
Erteleme sakin. Boyle karnin buyudukce sokakta bayilmaya devam etmek tehlikeli hale gelir. Nasil dusecegin belli degil kiGidicem inşallahbu hafta korkuyorum ve erteleyesim geliyo malesef
Çok geçmiş olsun, mutlaka doktora gidin, korkuyorsunuz diye doktora gitmeyi ertelemeyin, hamilesiniz de Allah göstermesin ani bayılmaların nerede ne zaman geleceği belli olmuyor, ben de yaklaşık 14-15 yaşından beri bayılıyorum, tüm tetkiklerim yapıldı epilepsi vb hiçbir hastalığım yok, benimki düşük tansiyona bağlı bayılma, herhangi bir nedenle tansiyonum 8’e 5’in altına düşerse olduğum yere yığılıyorum ama sizin tansiyon normalmiş, bayılma sonrası hemen ölçüm yaptırdınız mı peki?bu durumu yaşayanlar var mı sizce neden olabilir?
Tesekkur ederim bayildim ve ayilmaya baslarken ölçüm yaptılar avmde normal çıktı kadin doğum doktorum daha hiç-bir detay vermeden direk nörolojiye gitmem gerektiğini söylediÇok geçmiş olsun, mutlaka doktora gidin, korkuyorsunuz diye doktora gitmeyi ertelemeyin, hamilesiniz de Allah göstermesin ani bayılmaların nerede ne zaman geleceği belli olmuyor, ben de yaklaşık 14-15 yaşından beri bayılıyorum, tüm tetkiklerim yapıldı epilepsi vb hiçbir hastalığım yok, benimki düşük tansiyona bağlı bayılma, herhangi bir nedenle tansiyonum 8’e 5’in altına düşerse olduğum yere yığılıyorum ama sizin tansiyon normalmiş, bayılma sonrası hemen ölçüm yaptırdınız mı peki?
Evet haklisiniz ama iste korkuyorum hastaligim cikarsa diyeErteleme sakin. Boyle karnin buyudukce sokakta bayilmaya devam etmek tehlikeli hale gelir. Nasil dusecegin belli degil ki
Belki tedavisi var. Tedavi olmazsan hamileligini etkiliycek belki.Evet haklisiniz ama iste korkuyorum hastaligim cikarsa diye
Şöyle düşünün riskli veya tedavi gerektiren bir şey olursa ve korktuğunuz için gitmediğinizden dolayı bu sizi ya da bebeğinizi riske atmak olur. Belki de hiçbir şey yoktur, gün doğmadan neler doğar. Tedavi olması gereken bir şeyse de iyi ki gitmişim dersiniz. Lütfen kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Umarım her şey iyi olurEvet haklisiniz ama iste korkuyorum hastaligim cikarsa diye
Hamilelikten once baslamisBen de hamilelikte bayılıyordum ama benim şekerim düşüyormuş. Tokluk şekeri ölçtünüz mü?
Kadın doğum doktorum hepsine baktı bublarla ilgili bir problem yok dedi malesefBen de hamilelikte bayılıyordum ama benim şekerim düşüyormuş. Tokluk şekeri ölçtünüz mü?
InsallahŞöyle düşünün riskli veya tedavi gerektiren bir şey olursa ve korktuğunuz için gitmediğinizden dolayı bu sizi ya da bebeğinizi riske atmak olur. Belki de hiçbir şey yoktur, gün doğmadan neler doğar. Tedavi olması gereken bir şeyse de iyi ki gitmişim dersiniz. Lütfen kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Umarım her şey iyi olur
Kadın doğum doktorum hepsine baktı bublarla ilgili bir problem yok dedi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?