sürekli başım titriyor

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
44
arkadaşlar merhaba henüz yeni üyeyim herkese buradan öncelikle merhaba demek istiyoruma.s.size bir sorum olacaktı benim sürekli başım titriyor engel olamıyorum sallanıp duramıyorum hastaneye randevu aldım fakat daha bir haftası var sizce neden olabilir bu bilen varsa yardım edin lütfen cok zor durumda kalıyorum bu yüzden:1no2:

Merhaba Canım,

Aramıza hoş geldin...

Çok geçmiş olsun...

Rahatsızlığının neden kaynaklanabileceği ile ilgili inan hiçbir fikre sahip değilim...

Umarım önemli bir şey değildir.

Acil şifalar diliyorum... a.s.

Merhaba Canım,

Aramıza hoş geldin...

Çok geçmiş olsun...

Rahatsızlığının neden kaynaklanabileceği ile ilgili inan hiçbir fikre sahip değilim...

Umarım önemli bir şey değildir.

Acil şifalar diliyorum... a.s.

teşekkür ederim canım....bende cok merak ediyorum neden oluyor acaba diyeCADIARZU

canım nörolojide beyin görüntülemesi yaparlar.Ama öyle bir şey yoksa heyecandan veya sinirden de olabileceğini duymuştum,kalabalıkta konuşurken falan oluyor mu?

canım nörolojide beyin görüntülemesi yaparlar.Ama öyle bir şey yoksa heyecandan veya sinirden de olabileceğini duymuştum,kalabalıkta konuşurken falan oluyor mu?

heyecan ve sinir anında şiddetleniyo...geçen erkek arkadaşımın ailesi geldi bize heyecandan tir tir titredim kadın hastamı demiş cok üzüldüm:teselli:

heyecan ve sinir anında şiddetleniyo...geçen erkek arkadaşımın ailesi geldi bize heyecandan tir tir titredim kadın hastamı demiş cok üzüldüm:teselli:

cnm ne kadar alakalıdır bilmiytorum ama BANA SİNİR STRES HEYECAN hiçbir şekilde iyi gelmiyor
bunları yaşadığım anda kas spazmı geçiriyorum boynumda vee kolumda genelde sağ tarafımdan veee geçire geçire sık sık (bu yıl stresli geçti hep) şuanda sağ kolumda biraz sinirlerim zarar görmüş (doktoru ağrıdan iyi dinliyememiştim biraz sinirler zarar görmüş kaslarla) vee sağ kolum sarılıı tek kolla yazıyorum oynatamıyorum kötü bişi...
sakın stres skıntı yapma diyolar kolay demesii böyle demicem o yüzden en gıcık kaptığım şey:KK70:
o yüzden sağlığına dikkat et inş. önemli bişey değildir
ama dediğin gibiyse stresten falan dır

ilginiz için cok teşekkür ederim kızlar ama stres yapmayıncada olmuyor insanın elinde değil yani sanada geçmiş olsun arkadaşım.

psikolojiktir canım takma benimde çarpıntım oluyo normalde olmaz ama aklıma gelsin çarpıntım hemen oluyo beynimize yerleşmiş bir kere takıntı olmuş ben takmaktan çarpıntıyı kaldı başıma gitmiyo anksiyete oldum çıktım delüyüm işte yani için rahat etsin diye git bir doktora canım rahatlarsın belki

arkadaşlar gittim doktora...tomografi falan çekildi tahlillerim hep temiz cıktı...psikolojik dedi bişey takma kafaya dedi...hepinize ilginiz için teşekkürler.a.s.

geçmiş olsun canım sanırım sınırsel o an sınırlenmek degıl cok sitresli yıllar geçirdiysen sonra acısı zamanla çıkıyor anlık değil zamana yayılıyor. tekrar geçmiş olsun :teselli:

X