Kısaca vazgeçmiş işte. Yeterince sevmemiş. Ablasıyla ya da onunla konuşarak kendi gözünüzde de onun gözünde de küçülmeyin. Kendinize saygı duyunBeni bırakma sebebi de evlilik korkusu gelecek kaygısı
Küçük mü düşmüş olurumŞu hayatta sizi bırakan birine kendinize saygınız varsa dönüp bakmamalı, muhattap bile olmamalısınız. Kendinizi küçük düşürmeye ne kadar meraklısınız.
Ablası uzakta sordugumu bile bilmez. Ama işte biktirmak istemiyorum. Psikolog bana uzak dur ondan dedi. Uzun sürer toparlanması falan dediSevseydi evlilikten korkmazdı. O seni düşünmüyorken sen neden ablasına onun nasıl olduğunu soracaksın? Sadece egosunu tatmin etmiş olursun. Artık kabullenip önüne bakman lazım
Kafanı sürekli meşgul et, onu düşünmemeye çalış. Bırak ne hali varsa görsünAblası uzakta sordugumu bile bilmez. Ama işte biktirmak istemiyorum. Psikolog bana uzak dur ondan dedi. Uzun sürer toparlanması falan dedi
Haklısınız galiba peşinden koşamam. Sadece doktoru dinleyip bir süre sessiz kalcam bakalımKafanı sürekli meşgul et, onu düşünmemeye çalış. Bırak ne hali varsa görsün
Çok net anlattın. Ama çok sey aldı benden maalesefBak SedaNurlu , uzun süredir hayatımızda olan birini özlememiz veya merak etmemiz normal
Neden çünkü sen değer veriyorsun. Ama o sana değer vermiyor ki seni bu duruma düşürmüş. Sence o senin ona verdiğin bu değeri hak ediyor mu? Belki başkasını bile buldu sen burada kendini paralıyorsun, hatta insanlar sana gurrusuz demeye getiriyor. Kendini bu duruma düşürmeye değer mi?
Hayatımızın belli dönemlerinde insanlar bize bir süreliğine eşilik eder, ama hak etmeyeni hayatımızın akışından çıkarmamız lazım. Bilmem anlatabildim mi?
O da mükemmel bir insan değil. Hatalar yapmıştır sen de yapmışsındır. Ama onun yaptıkları onun karakter eksikliğinden kaynaklanır. Kişisel algılama ve kendini değersizleştirme.Çok net anlattın. Ama çok sey aldı benden maalesef
Evlilik korkusu bahane, vazgeçmiş, evlenmek istememiş, sizi sevmiyor. Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi olur sizin için.Tam iyiyim artık diyorum tekrar başlıyor canım sıkılmaya. Nişanlım beni bıraktı. Artık yeter diyeceksiniz belki ama ne yapacağım bilmiyorum. Ablasiyla konuşasim var nasılmış diye ?
Merak ediyorum onu.
Beni bırakma sebebi de evlilik korkusu gelecek kaygısı
2sene sonra daha iyi bulamazsa geriye dönmeye calsir kabul etme hayatına bakTam iyiyim artık diyorum tekrar başlıyor canım sıkılmaya. Nişanlım beni bıraktı. Artık yeter diyeceksiniz belki ama ne yapacağım bilmiyorum. Ablasiyla konuşasim var nasılmış diye ?
Merak ediyorum onu.
Beni bırakma sebebi de evlilik korkusu gelecek kaygısı
Tabiki kabul etmeyeceğim. Daha yeni oldu diye soruyorum. Çünkü geri dönmem ben2sene sonra daha iyi bulamazsa geriye dönmeye calsir kabul etme hayatına bak
Yeni oldu ama bu. Üç sene tabiki sürmeyecek acımEvlilik korkusu bahane, vazgeçmiş, evlenmek istememiş, sizi sevmiyor. Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi olur sizin için.
Ablasıyla ister konuşun ister konuşmayın. Konuşursanız kabullenme süreciniz uzayacak sadece çünkü iyi bir insansa sizi kırmamak için iyi şeyler söyleyecek. Üç sene sonra adam evlenirken siz hala buraya konu açıyor olabilirsiniz bu gidişle.