Sürekli başa dönüyorum

Sedanurlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
58
3
26
Tam iyiyim artık diyorum tekrar başlıyor canım sıkılmaya. Nişanlım beni bıraktı. Artık yeter diyeceksiniz belki ama ne yapacağım bilmiyorum. Ablasiyla konuşasim var nasılmış diye ?
Merak ediyorum onu.
Beni bırakma sebebi de evlilik korkusu gelecek kaygısı

Güncel: bu ayrıntıyı da eklemek istedim. Ona güvendiğim için yarı yolda bırakacağı aklıma gelmezdi. İlişkiye erken girdik. Beni buna rağmen bıraktı. Sanırım hepsini yediremiyorum hem üzgünüm hem öfkeli. Yeni konu açmadan bunu da yazmak istedim. Adi bir adımı sevmişim meğer. Bide bana istersen ailelere söyleyelim mehrini al diyor utanmadan. İstemedim

Son düzenleme:
Şu hayatta sizi bırakan birine kendinize saygınız varsa dönüp bakmamalı, muhattap bile olmamalısınız. Kendinizi küçük düşürmeye ne kadar meraklısınız.

Bir şey yapmayacaksın evlilik için yeterince olgunlaşamamiş biri seni bıraktı diye karalara bağlamayacaksın Allah yüzüne gülmüş bence şükret

Kendinizi küçük duruma düşürmeyin. giden gitmiş, gittiği gün bitmiş.

Sevseydi evlilikten korkmazdı. O seni düşünmüyorken sen neden ablasına onun nasıl olduğunu soracaksın? Sadece egosunu tatmin etmiş olursun. Artık kabullenip önüne bakman lazım

evlilik korkusu vs fasa fiso.. eger ömür gecirmek istedigin insani bulduysan hemen yarindan itibaren onunla yeni bir hayata baslamak istiyorsun. elinden kacacak diye aklin gidiyor.. evimiz soyle olsun boyle olsun hayaller kuruyorsun. 3 ay sonra nisanlandigini evlenecegini duyarsaniz sasirmayin. evlilik korkusu vs yok. sizinle bir hayata baslamak istememis. gururunuza sahip cikin.

Sevseydi evlilikten korkmazdı. O seni düşünmüyorken sen neden ablasına onun nasıl olduğunu soracaksın? Sadece egosunu tatmin etmiş olursun. Artık kabullenip önüne bakman lazım
Ablası uzakta sordugumu bile bilmez. Ama işte biktirmak istemiyorum. Psikolog bana uzak dur ondan dedi. Uzun sürer toparlanması falan dedi

Bak SedaNurlu , uzun süredir hayatımızda olan birini özlememiz veya merak etmemiz normal

Neden çünkü sen değer veriyorsun. Ama o sana değer vermiyor ki seni bu duruma düşürmüş. Sence o senin ona verdiğin bu değeri hak ediyor mu? Belki başkasını bile buldu sen burada kendini paralıyorsun, hatta insanlar sana gurrusuz demeye getiriyor. Kendini bu duruma düşürmeye değer mi?

Hayatımızın belli dönemlerinde insanlar bize bir süreliğine eşilik eder, ama hak etmeyeni hayatımızın akışından çıkarmamız lazım. Bilmem anlatabildim mi?

Çok net anlattın. Ama çok sey aldı benden maalesef

Çok net anlattın. Ama çok sey aldı benden maalesef
O da mükemmel bir insan değil. Hatalar yapmıştır sen de yapmışsındır. Ama onun yaptıkları onun karakter eksikliğinden kaynaklanır. Kişisel algılama ve kendini değersizleştirme.

Şimdi sen onu ararsan her şey başa döner ve o zaman hata sende olur. Yarın yeni ve güzel bir insanla tanışmayacağının garantisi var mı?

Evlilik korkusu bahane, vazgeçmiş, evlenmek istememiş, sizi sevmiyor. Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi olur sizin için.

Ablasıyla ister konuşun ister konuşmayın. Konuşursanız kabullenme süreciniz uzayacak sadece çünkü iyi bir insansa sizi kırmamak için iyi şeyler söyleyecek. Üç sene sonra adam evlenirken siz hala buraya konu açıyor olabilirsiniz bu gidişle.

2sene sonra daha iyi bulamazsa geriye dönmeye calsir kabul etme hayatına bak

Yeni oldu ama bu. Üç sene tabiki sürmeyecek acım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…