Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski konularınızda intihar etme yolu sormuşsunuz. Durumunuz çok iç açıcı görünmedi o yüzden bana açıkçası.Yeni oldu ama bu. Üç sene tabiki sürmeyecek acım
Onu durum yeniyken düşündüm şuan düşünmüyorum tabiki. Ki zaten Allah korkum olmasa çoktan yapardım iyi ki yapmamisim daha çok düşecektim gözünde.Eski konularınızda intihar etme yolu sormuşsunuz. Durumunuz çok iç açıcı görünmedi o yüzden bana açıkçası.
Aynen söyledim ama fikri aynı. Ama uzun süre benle konuşmazsa özler mi emin değilimBöyle bi korkusu varsa acele etmezdiniz nolucakki seven insan böyle bi kaygıdan dolayı ayrılırmı bilemedim ki
Önüme bakcam. Ama hakkımda ona haram olsun.Heryere nişanlınız ile ilgili konu açmışsınız.İnsanlardan sizi mutlu edecek yorumlar yazmalarını bekliyorsunuz.Ancak diğer konunuza yazdığım yorumu buraya da yazayım.
Gelecek kaygısı nişanlandıktan sonra mı aklına gelmiş?? Bunu ardıgelecek kaygısı değil basbaya sizin sorumluluğunuzu almayı kaldıramamış bu kadar basit.Ve sizden bu kadar kolayca vazgeçmiş emin olun şuan omuzlarından bir yük kalkmıştır çünkü ona ağır gelmiş bu olay.Demek ki sizi yeterince sevmemiş bana göre.Bu sebeple artık konu açmayı bırakın ve önünüze bakın bana göre yoksa kendinize yazık edeceksiniz.
Allah büyük bunu unutmayın...Önüme bakcam. Ama hakkımda ona haram olsun.
Allah cezasını versin. Kaç senemi çaldınişanlanan insanların evlendiğini bilmiyor muymuş acaba eski nişanlın?
ayrılmasının gelecek kaygısı, evlilik olduğunu düşünmüyorum..
özlemeniz normal olabilir ama sizden bu şekilde ayrıldıysa kimseyi arayıp sormayın
kaç yaşındasınız?Allah cezasını versin. Kaç senemi çaldı
22kaç yaşındasınız?
bence daha cok kücüksünüz giden yıllarınıza üzülmenin gereği yok
Konuya ekleme yapınca bildirim gitmiyor mu yeni kullaniyorum da siteyi.bence daha cok kücüksünüz giden yıllarınıza üzülmenin gereği yok
Konuya ekleme yapınca bildirim gitmiyor mu yeni kullaniyorum da siteyi.
Dini nikahimiz vardıgelmiyor da mehir ne alaka onu anlamadım tam olarak
mehrini al nedir, zaten vermesi gerekiyor dini nikahsa da..Dini nikahimiz vardı
Nişanda yapalım dedi ailem. Bende en azından rahat oluruz diye tamam dedim.mehrini al nedir, zaten vermesi gerekiyor dini nikahsa da..
siz neden dini nikah yaptınız peki resmi nikah yapmadan?
düğününüz ne zamandı peki nişanda yapalım dedilerNişanda yapalım dedi ailem. Bende en azından rahat oluruz diye tamam dedim.
Haziran'da düşünüyordukdüğününüz ne zamandı peki nişanda yapalım dediler
yani yanlış anlamayın da sizinki de cok cahillik olmuş