Sürekli başa dönüyorum

Böyle bi korkusu varsa acele etmezdiniz nolucakki seven insan böyle bi kaygıdan dolayı ayrılırmı bilemedim ki

Eski konularınızda intihar etme yolu sormuşsunuz. Durumunuz çok iç açıcı görünmedi o yüzden bana açıkçası.
Onu durum yeniyken düşündüm şuan düşünmüyorum tabiki. Ki zaten Allah korkum olmasa çoktan yapardım iyi ki yapmamisim daha çok düşecektim gözünde.

Hiçbişey yapma. Kendiliğinden geçer. Biraz zaman lazım.
Sana değer vermeyene sen de vermeyeceksin. Yoksa çok üzülürsün bu hayatta.
Seni seven biriyle mutlu olabilirsin böyle biriyle asla. Hayatını kendini sevdirmeye çalışarak geçiremezsin.

Heryere nişanlınız ile ilgili konu açmışsınız.İnsanlardan sizi mutlu edecek yorumlar yazmalarını bekliyorsunuz.Ancak diğer konunuza yazdığım yorumu buraya da yazayım.

Gelecek kaygısı nişanlandıktan sonra mı aklına gelmiş?? Bunu ardıgelecek kaygısı değil basbaya sizin sorumluluğunuzu almayı kaldıramamış bu kadar basit.Ve sizden bu kadar kolayca vazgeçmiş emin olun şuan omuzlarından bir yük kalkmıştır çünkü ona ağır gelmiş bu olay.Demek ki sizi yeterince sevmemiş bana göre.Bu sebeple artık konu açmayı bırakın ve önünüze bakın bana göre yoksa kendinize yazık edeceksiniz.

Heryere nişanlınız ile ilgili konu açmışsınız.İnsanlardan sizi mutlu edecek yorumlar yazmalarını bekliyorsunuz.Ancak diğer konunuza yazdığım yorumu buraya da yazayım.

Gelecek kaygısı nişanlandıktan sonra mı aklına gelmiş?? Bunu ardıgelecek kaygısı değil basbaya sizin sorumluluğunuzu almayı kaldıramamış bu kadar basit.Ve sizden bu kadar kolayca vazgeçmiş emin olun şuan omuzlarından bir yük kalkmıştır çünkü ona ağır gelmiş bu olay.Demek ki sizi yeterince sevmemiş bana göre.Bu sebeple artık konu açmayı bırakın ve önünüze bakın bana göre yoksa kendinize yazık edeceksiniz.
Önüme bakcam. Ama hakkımda ona haram olsun.

nişanlanan insanların evlendiğini bilmiyor muymuş acaba eski nişanlın?
ayrılmasının gelecek kaygısı, evlilik olduğunu düşünmüyorum..
özlemeniz normal olabilir ama sizden bu şekilde ayrıldıysa kimseyi arayıp sormayın

nişanlanan insanların evlendiğini bilmiyor muymuş acaba eski nişanlın?
ayrılmasının gelecek kaygısı, evlilik olduğunu düşünmüyorum..
özlemeniz normal olabilir ama sizden bu şekilde ayrıldıysa kimseyi arayıp sormayın
Allah cezasını versin. Kaç senemi çaldı

X