- 16 Aralık 2020
- 3.904
- 7.833
zaten arada bir de dini nikah varken sizi bıraktıysa siz bir daha arkanıza dahi dönmeyin.Haziran'da düşünüyorduk
evlenseniz daha kötü şeyler yaşarmışsınız
her şerde bir hayır vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten arada bir de dini nikah varken sizi bıraktıysa siz bir daha arkanıza dahi dönmeyin.Haziran'da düşünüyorduk
Aynen ama aklıma takılan bir şey var belki onla ilgili konu açabilirimzaten arada bir de dini nikah varken sizi bıraktıysa siz bir daha arkanıza dahi dönmeyin.
evlenseniz daha kötü şeyler yaşarmışsınız
her şerde bir hayır vardır
Olmayacakmis Allah boyle yazmis.İlerde iyi ki olmamis dedirtende Allah olacaktir.Eminim diyeceksin eger hayirli olsaydi zaten olurdu.Tam iyiyim artık diyorum tekrar başlıyor canım sıkılmaya. Nişanlım beni bıraktı. Artık yeter diyeceksiniz belki ama ne yapacağım bilmiyorum. Ablasiyla konuşasim var nasılmış diye ?
Merak ediyorum onu.
Beni bırakma sebebi de evlilik korkusu gelecek kaygısı
Güncel: bu ayrıntıyı da eklemek istedim. Ona güvendiğim için yarı yolda bırakacağı aklıma gelmezdi. İlişkiye erken girdik. Beni buna rağmen bıraktı. Sanırım hepsini yediremiyorum hem üzgünüm hem öfkeli. Yeni konu açmadan bunu da yazmak istedim. Adi bir adımı sevmişim meğer. Bide bana istersen ailelere söyleyelim mehrini al diyor utanmadan. İstemedim
Olmayacakmis Allah boyle yazmis.İlerde iyi ki olmamis dedirtende Allah olacaktir.Eminim diyeceksin eger hayirli olsaydi zaten olurdu
Olmayacakmis Allah boyle yazmis.İlerde iyi ki olmamis dedirtende Allah olacaktir.Eminim diyeceksin eger hayirli olsaydi zaten olurdu.