• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli bağıran uluyan komşu köpeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hemifrithemperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
2.259
3.033
48
27
Arkadaşlar artık tahammül edemiyorum. bu gürültüden bıkmış durumdayım. 2 ay önce alt komşu taşındı evde husky besliyor Sibirya kurdu yani. hayatımda gördüğüm en gürültücü köpek. gece 4te uyanıp uluyor. sürekli sürekli tuhaf sesler çıkarıyor. normal bir havlama sesi değil ambulans sesi gibi bir ses. ben evden çalışıyorum ve tahammülüm kalmadı. polislik olduk. ben uluyan havlayan köpeği çekmek zorunda mıyım ya?

anneme mahkemeye ver diyorum vereceğim vereceğim diyor vermiyor. asla evde beslenmesi gereken bir köpek değil. sahibi çalışıyor evde bırakıyor o gelene kadar ağlayan inleyen bir köpek bu. bilen bilir bilmeyen de YouTubedan videolarına baksın.

başka komşu yok ev 3 kat çatı dubleksi. dışarda da tasma olmadan gezdiriyor. yine tartışma yaşadık bu yüzden köpek koşarak geldiği için kuzenim korktu. sessiz sakin bir köpek olsa neyse ama yok asla tahammül edemiyorum bunu da gürültü yüzünden açtım. annemde işitme kaybı olduğu için umursamıyor. babam da zaten yaza gidecek komşu diyor. bana utanmadan iki kat var evinde diyor yahu arsız birisi. ne yapacağımı şaşırdım. daha önce başına gelen oldu mu? çevre Bakanlığına mı şikayet etmem gerekiyor

Ben büyük ırk köpeklerin apartman dairesinde bayılmasın karşıyım. ( çok ilgili köpek sahiplerini ayrı tutuyorum) komşulara rahatsızlık vermesi bir yana o hayvan içinde eziyet. Bir de sınırda kurduymuş. Umarım ülkenin soğuk kesiminde yasiyorsunuzdur. Sıcak memleket ona eziyet.
inanın sessiz sakin bir köpek olsa bana ne ama sürekli uluyor bağırıyor ukonuşacak hayvan aşırı yüksek sesli. biz evde 3 kişi yaşıyoruz kavga bile etmiyoruz. 2 aydır dişlerimi sıkmaktan bunaldım. ankarada yaşıyorum. ev sahibiyim istediğim gibi beslerim diyor. arsız birisi. sürekli kavga etmekten yoruldum. polise şikayet ettim. 3 kere. ama yok yani. ben mahkeme açabilir miyiim bilmiyorum

Ezan okunurken çoğu köpek ulur bu çok normal. Mahkemeye verseniz de bir şey çıkmaz. Çipli sahipli köpek.

Biz insanlar gülüyoruz,konuşuyoruz,ağlıyoruz. Köpeklerin de dili bu havlamak,ulumak. Bununla yaşamaya alışın lütfen.

Keşke tüm komşularımda köpek olsa sırasıyla sevsem

Ezan okunurken çoğu köpek ulur bu çok normal. Mahkemeye verseniz de bir şey çıkmaz. Çipli sahipli köpek.

Biz insanlar gülüyoruz,konuşuyoruz,ağlıyoruz. Köpeklerin de dili bu havlamak,ulumak. Bununla yaşamaya alışın lütfen.

açıp video izleyin nasıl yüksek sesli hayvanlar. ben gürültü çekmek zorunda mıyım ya. gürültü yasak değil mi? öyle biliyorum. başkalarını husursuz etme hakkı yok kimsenin. saatlerce susmadan bağırıyor nu köpek

Benimde toy poodle köpeğim var. Gece 12 den sonra gürültüye mahal verecek tüm uyaranları bırakıyoruz.
Sevmek ayrı bisey, baskasının kisisel hakkına tecavüz etmeyi normal karsılamak kelimenin tam anlamı ile bencillik!
Ki seneler önce alt komşumun beslediği pitbull dan 6 ay dan fazla ise uykusuz gittim!
En sonunda site yönetimi olaya el attı da öyle rahata erdik!

açıp video izleyin nasıl yüksek sesli hayvanlar. ben gürültü çekmek zorunda mıyım ya. gürültü yasak değil mi? öyle biliyorum. başkalarını husursuz etme hakkı yok kimsenin. saatlerce susmadan bağırıyor nu köpek
bunları köpeğe anlatın,anlayacak mı? peki ne olsun istiyorsunuz? sahibi taşınsın mı? köpeği ormana mı atsın ne yapsın?
youtube gerek yok ben zaten köpek besleyen insanım

bizde sitede oturuyoruz. ama 3 kat var. ikisi bizim 1i onun. zabıta çağırayım en iyisi. sizin ki ama pes etmiş göndermiş. bizim komşu istersen mahkemeye ver diyor Cat kapatıyor kapıyı
Bizde yönetici filan gitti dairesine kaç kez kalabalık bi siteyiz herkes kapısına gidince mecbur kaldı

Ayrıca köpekler sevincini de havlayarak belli eder,oyun oynarken kudururken keyifli olduğunu havlayarak belli eder dili bu. Her havladığında acı çekmiyor evde yalnızlıktan.5 dk bakkala gidip gelsen de coşkuyla havlayarak karşılar.

bunları köpeğe anlatın,anlayacak mı? peki ne olsun istiyorsunuz? sahibi taşınsın mı? köpeği ormana mı atsın ne yapsın?
youtube gerek yok ben zaten köpek besleyen insanım
sizin köpeğiniz yüzünden başkası rahatsız olmak zorunda mı peki? ben kendi evimde 7/24 köpek sesi duymak zorunda mıyım? tahammül seviyem kalmadı. gündüzleri köpekler için kreşler var ona falan götürsün bilmiyorum ne yapsın. ev annemlerin ama ben de ikamet ediyorum. mahkemeye vereceğim. ben evime gelirken tasmasız dolaşan köpek yüzünden tedirgin olmak zorunda değilim. arsız komşu. 12den sonra zabıta çağıracağım bu sefer de

Benimde toy poodle köpeğim var. Gece 12 den sonra gürültüye mahal verecek tüm uyaranları bırakıyoruz.
Sevmek ayrı bisey, baskasının kisisel hakkına tecavüz etmeyi normal karsılamak kelimenin tam anlamı ile bencillik!
Ki seneler önce alt komşumun beslediği pitbull dan 6 ay dan fazla ise uykusuz gittim!
En sonunda site yönetimi olaya el attı da öyle rahata erdik!
inanın sessiz sakin olsa neyse. bu köpek türü bakımından kuduruk ve çok sesli. 2 aydır huzurum yok. babama yaza taşınıyorum demiş. yaza kadar sabrım kalmadı. yaza ben de taşınıyorum.

inanın sessiz sakin olsa neyse. bu köpek türü bakımından kuduruk ve çok sesli. 2 aydır huzurum yok. babama yaza taşınıyorum demiş. yaza kadar sabrım kalmadı. yaza ben de taşınıyorum.
Yapılacak en iyi sey psikolojik baskı olusturmak
Her gün kapısına polis cağırın ama her gün
Rahatsızlık vereni rahatsız edeceksin.
Ben alt komsuma köpeğimin sesi gitmesin diye odalara halıflex dösedim.

sizin köpeğiniz yüzünden başkası rahatsız olmak zorunda mı peki? ben kendi evimde 7/24 köpek sesi duymak zorunda mıyım? tahammül seviyem kalmadı. gündüzleri köpekler için kreşler var ona falan götürsün bilmiyorum ne yapsın. ev annemlerin ama ben de ikamet ediyorum. mahkemeye vereceğim. ben evime gelirken tasmasız dolaşan köpek yüzünden tedirgin olmak zorunda değilim. arsız komşu. 12den sonra zabıta çağıracağım bu sefer de
Anlıyorum sizi. Tasmasız hiç bir köpek gezdirilmemli.Büyük küçük farketmez herkes sevmeyebilir korkabilir,başkasının köpeğine kedisine zarar verebilir.
Komşunun köpeği sahibi evdeyken de mi havlıyor? Onunla konuşmayı denediniz mi? Kiracı değilse evden çıkartmazsınız ben öyle biliyorum hukukçular daha iyi bilir. Keşke herkesin müstakil evi olsa kimse kimseden rahatsız olmasa ama artık büyükşehirlerde bu tür sorunlarla yaşamayı insanlar çoktan öğrendi

Yapılacak en iyi sey psikolojik baskı olusturmak
Her gün kapısına polis cağırın ama her gün
Rahatsızlık vereni rahatsız edeceksin.
Ben alt komsuma köpeğimin sesi gitmesin diye odalara halıflex dösedim.
geçen gece sinir krizi geçirip evde ip atladım. ne yapayım bilmiyorum o ise gidiyor ben evden çalışıyorum. gece ben de uyutmamak için saat başı gidip ziline mi basayım. polis geliyor yapacak bir şey yok diyor.

Tasmasız gezdirilmemeli çok haklısınız
Gürültü için de bir çözüm bulmalı keşke güzelce anlaşıp konuşsaydı sizinle

Anlıyorum sizi. Tasmasız hiç bir köpek gezdirilmemli.Büyük küçük farketmez herkes sevmeyebilir korkabilir,başkasının köpeğine kedisine zarar verebilir.
Komşunun köpeği sahibi evdeyken de mi havlıyor? Onunla konuşmayı denediniz mi? Kiracı değilse evden çıkartmazsınız ben öyle biliyorum hukukçular daha iyi bilir. Keşke herkesin müstakil evi olsa kimse kimseden rahatsız olmasa ama artık büyükşehirlerde bu tür sorunlarla yaşamayı insanlar çoktan öğrendi
gece gündüz fark etmeden bağırıyor. havlama da değil resmen köpek konuşuyor. uluyor. komşuyla sakin sakin de konuştuk kavga da ettik. ne yaparsan yap diyor. yaza taşınıyormuş. kendi evi. polise bile kapıyı açmıyor ki. tasmasız geldi kuzenimin üstüne atladı. şikayet ettttttt bana ne diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back