• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli bacak sallama

AkrepYukselenKoc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
43
23
3
22
otururken sürekli sol ayağımı sallıyorum bunun psikolojil sebepleri neler olabilirm? arkadaşlarım rahatsız oluyor artık herkes gibi benimde stresli bir hayatım var ama her strese giren ayak sallamıyor değil mi 😂başka bir sebebi olmalı

otururken sürekli sol ayağımı sallıyorum bunun psikolojil sebepleri neler olabilirm? arkadaşlarım rahatsız oluyor artık herkes gibi benimde stresli bir hayatım var ama her strese giren ayak sallamıyor değil mi 😂başka bir sebebi olmalı
Sizde arkadaşlarınızdan rahatsız olun
Nefesi sesli aliyosun yaapma deyin

Sacinla oynayıp duruyosun huylaniyorym deyin.

Yemeği camışş gibi yiyosun farkında mısın yapma şunu deyin .

Bakalım görsünler nasılmisss

Mesela ben strese girince ellerim fukara gibi önümde kilitleniyor titremeye başlıyorum tobe bismillah ama öyle 😅

Merhaba huzursuz bacak sendromu bir sonra ki evre uyumaya geçerken ayağını sallama belli bir süre sonunda bacağını sallamadan asla uyuyamama ve sonrasında kollarda bacaklarda ağrı sürekli ilerliyor bende aşırı şikayetçiyim kendim sallayıp birde deprem mi oldu kafasına giriyorum 😂 ciddi anlamda bunun için gitmek istiyorum doktora bazı geceler çok kötü tutuyor uyutmuyor insanı

Nörolojik bir sorun huzursuz bacak sendromu 😐
Annem de var ve ilerleyince çok can sıkıcı oluyor bi an önce doktora gitseniz iyi olur.

Ben de öyleyim bana da annem çok sinirleniyo ama elimde olmadan yapıyorum😅

ay bende de var bu canım sıkılınca sinirlenince falan bacak sallama huyu hiç huzursuz bacak sendromu olarak düşünmemiştim. bence değildir yaa

Bende dudak içlerimi yiyorum öyle zamanlarda ve eminim hoş gözükmüyor 😀 söyle bakmasınlar bacağına 😀

Tırnak yemek saç kopartmak gibi rahatlatan bir eğlem olduğu için vucut endorfin salgılıyor ve rahatlıyor. Yani her strese giren bacak sallamıyor ama her vucudun stresi yönetebilme durumu farklı.Huzursuz bacak sendromu da olabilir. Yani strese girdiğiniz anda vucut stresi yönetebişmek için bacaği sallıyor fakat beyin bunu bilinçli yapmıyor. İleri safhalarda yaşlarda sizin için sorun yaratabilir. Bir psikologa gitmenizde fayda var.

Esimde de var ya ,durdugu yeri sallar,bazen uyuyakaliyorum o koltugu salladiginda,senkronize sallar hic durmaz bir de ,arabada ,trafikte salliyor bacagini araba sallaniyor,o an sinir oluyorum disarsan hos gozukmuyo sallanan araba :)

Sizde arkadaşlarınızdan rahatsız olun
Nefesi sesli aliyosun yaapma deyin

Sacinla oynayıp duruyosun huylaniyorym deyin.

Yemeği camışş gibi yiyosun farkında mısın yapma şunu deyin .

Bakalım görsünler nasılmisss
Maalesef o iş öyle olmuyor işte. Sahsen bende dikkat dağınıklıgı var. Universite sınavında girdiğim sene sürekli bacağını sallayan kız yüzünden dikkatimi toplayamayıp sınavım başarısız geçti o sene. Hakkımı helal etmedim. Yani bazı şeyler düşündüğünüzden daha etkileyici oluyor.Maalesef başkasının özgürlüğü bittiği yerde birininki başlıyor. Camiş gibi yemek yemekle alakalı bir durum değil. İş yerinde okulda yada toplulukta rahatsız edici bir durum varsa birey olmanın gerekliliği sorununu çözmektir.

Ay tik gibi bişey bu ya bende de oluyor ritmik bir şekilde sallama veya titretme
Canım sıkılınca veya stresliyken
Ama farkına vardığım an durdurabiliyorum kendimi
annemin kız arkadaşı yaptığını görürdüm küçükken ona baka baka yapmaya başladım bence
Acayip tribe giriyo insan 😆

Back
X