sürekli arkadaşlarıyla gezen eş

lucky35_35

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
91
32
35
merhabalar daha önce ailem ve sürecim ile ilgili konu açmıştım .
güzel fikir ve önerilerle geldiniz teşekkür ediyorum.
ben ailemle sıkı bağları olan bir çocuk olamadım malesef uzakta bir şehirde yaşıyorum.sırtımda baba eli pek hissetmedim desem yeridir .
maddi manevi zor bir süreçten geçiyorum.
bir eğitim süreci sonrası farklı bir sektörde işe başlayacağım ama bu sürece henüz var .daha iyi kazanırım umudu ve gelecek kaygısı sebebi ile değişiklik istiyorum .
eşimle de süreç sonunda toparlanınca bu evlilik için karar vermek istiyorum .
eşim narsist malum bu şehirde pek kimim kimsem yok üç beş arkadaşım o kadar.onlarla da ev işi eş baskısı maddiyat arada çok nadir görüşüyorum .evlerine gidebilirsem .eşim tutkun oldugu bir arkadaşı var şu an başka şehirde yaşıyor.
o bir geliyor bizim düzenimiz altüst her akşam içmeler mekan mekan gezmeler eve gelme saati en erken 00:30 küçük bir şehir ben maddi manevi zorluk çekerken adam evde yok.o kıymetli arkadası olmadıgı zaman alemci arkadası pek olmadıgı herkes evinde işinde gücünde oldugu için evde .
yani yalnız kaldıgında ...bana cevabı şu şekilde ben yanlış kötü bir şey yapmıyorum karışamazsın.istediğim yere de giderim.
ben bir arkadaşımla bir kahve içmeyeli o kadar çok oldu ki ...bir haftadır her akşam alkollü mekanda .hergün içilir mi...maddi olarak evden ayrılıp yeni düzen kurmam şimdilik imkansız .malum eğitim sürecindede işim ve param hiç olmayacak ailem ne maddi ne manevi anlamda destek malesef değiller .çıkıp gidip bir gün kalma lüksüm yok.
ne yapacağımı bilmiyorum öyle manipüle eden tavırları var ki sen abartıyorsun ben seni aldatmamışım ki ben nerden bileyim bu arkadasının yanında telefonla konusurken bile korkuyor aman light bana demesinler diye.
süreci atlatana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

bu arkadasının yanında telefonla konusurken bile korkuyor aman light bana demesinler diye.
Karısından değil de arkadaşından bu kadar cekiniyorsa ; sevişmek istediği zamanda onunla sevissin madem.
Bak o zaman light demezler.
Hatta erkekliklerine b.k surdurmemek için erkek adamın erkek sevgilisi olur derler

Biraz daha dayan, mutlaka para biriktir. Elinde kredi karti var mi, yoksa suyuna git al adamdan bir kart. Karttan her ay altin alip bankaya koyarsin.
asla bana kart vermez canı çıkar ...ben süreçte kendim ayakta durmaya calısacağım...
susmaya calısıyorum susuyorum.çok zor toparlanmam 6 7 ayı bulur 6 7 ay ömrümden ömür gidecek .gerçekten hizmet etmek onun baskılarına katlanmak bir zülüm gece sarhoş hallerini çekmek ...

Bebişim o zaman kavga dövüş bir şekilde almayq çalış. Ailesini ara, onlardan iste ama para kap mutlaka.

Alem için adamlar niye evlenir bilmem.ne olmasını bekliyorlardı acaba? Adam gibi bir iş bulana kadar onu gözden çıkart bence.beklentin olmasın.zor ama zamanla alışır gidersin.ev arkadaşımın gibi düşün.

Siz normalde geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz ? Eş kişisinin size verdiği bir harçlık mı var yoksa eski birikimlerinizle mi idare ediyorsunuz ?
Özel ihtiyaçlar deyin, kurs ve eğitim için kitap, kayıt vb deyin zaman zaman para almaya çalışın.

çalışıyorum su an hali hazırda ben kendi maaaşım var .ama birikim yapmam mümkün değil.ancak yetiyorum .eşim düzenli gelire sahip değil.istesem de vermez .altın vs de düğünde takmadıkları için malesef birikimim de yok

Sen niye evden cıkıyorsun esten ayrılsan bile.. herifi tekmeye basacaksın arayacaksın polisi gelirse geri diye, uzaklastirma alacaksın.. evine giremez bir daha. Maddiyi toparlanmaya calis cekismeli dava ac anlaşmalı boşanmıyorsanız

Bu adamın eve faydası nedir ? Neleri karşılıyor ? Zamlı maaşınızı eksik söyleyin öyleyse. Böylece biraz da olsa birikim yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…